| נשלח ב-15/3/2015 22:49 |
|
| |
דע ידידי שאתה טועה בטעויות עליהם יש לי זכות יוצרים הרבה לפניך. ב"ה זכיתי שה' האיר את עיניי להבין אותן ולתקן אותן.
אני יודע שזה נשמע קשה ואפילו הזוי להאמין שהקב"ה מעביר את המסרים החשובים האלה דרך אדם שמי בכלל מכיר אותו ובטח ובטח מי שומע ומתייחס אליו.
אך דע נאמנה שכך בדיוק עובדת הנהגת שמיים!! ועל זה (בין היתר) הכעס הגדול שיש לי על עולם התורה והרבנים נגדם אני נלחם כמעט יום יום לנסות ולפקוח כמה שיותר עיניים עיוורות ולהציל מה שאפשר להציל. אנשים חושבים שבורא עולם עובד אצלם ואם יש לו מסר לומר לנו הוא כבר ימצא אותנו בדיוק ההיפך הוא הנכון! קולו של ה' יורד לעולם בצורה מאוד דקה ועדינה ורק מי שמחפש וכל הזמן דרוך לשמוע את רבש"ע ישמע אותו וישים לב אליו. ומי שלא.. שזה כמעט כולם.. פשוט יפספסו אותו.
יש אין סוף דוגמאות לכך עם כל מיני צדיקים דוגמת הבבא סאלי שפתאום היה מזרז את השמש להכין את האוטו כי נוסעים דחוף לצפון לרשב"י. מה מי מה מו?? רק בסוף לאחר קריעת השמיים בתפילה הסכים לגלות שמשיים נתגלה לו שנגזרה גזירה קשה על עם ישראל ואלמלא תפילתו ח"ו היה קורה אסון. אבל למה ללכת רחוק אם אפשר ללכת עוד יותר רחוק.. "ומרדכי ידע את אשר נעשה" גזירה כ"כ קשה של השמדת העם מתגלה רק לצדיק אחד וגם זה בקושי ועכשיו מוטל עליו לעבוד כ"כ קשה כדי לעורר את העם מתרדמתו ולהזעיק את כולם לעצרות של צום ותפילה? הכל על איש אחד?? כן, ככה זה עובד בשמיים. וככה זה גם בזמננו. יש רק אחד שיודע מה קורה בשמיים! ואם הרבנים לא יפנו אליו כדי לחקור את העניין וללמוד האם אמת או שקר הוא הם ישלמו על כך מחיר כבד כולל העדר העיוור שנוהה אחריהם. יש עוד להאריך אבל התעייפתי.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2015 10:03 |
|
| |
תוקן על ידי המיייחל ב- 23/03/2015 10:09:27
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2015 10:20 |
|
| |
חחחח.. איזה ידיעה קורעת!!!
רק החרדים מסוגלים לייצר שטויות כאלה כנראה. להכניס באותו משפט את שני קצוות הקשת, גם משיח שעומד לבוא וגם מלחמה גדולה. וואוו. ממש התעלו על עצמם אני חייב לומר. או שלא בעצם. נו טוב זו דרכם כסל למו.
כנראה המשיח שהם ראו שכח לעדכן אותם שהכל טוב בישראל ויהיה עוד יותר טוב בע"ה כ"כ טוב יהיה שנתקשה להפסיק לחייך ולשמוח כל היום.
שימו לב לנקודה קריטית מאין כמוה! אנשים לא שמים לב שכל דיבור על מלחמה עתידית הוא בעצם כפירה בטובתו של הקב"ה על חסדיו העצומים והבלתי נתפסים של מה שהוא עושה לנו בשנים האחרונות כשהוא מעסיק את העולם הערבי במלחמות בתוך עצמו ובכך מחסל את שונאינו ומבקשי רעתנו ואלמלא היה עושה זאת מזמן כבר היינו בתוך מלחמה קשה ועקובה מדם עם אלפי הרוגים ואין סוף נזקים לבוא ולדבר על מלחמה קרובה זה התעלמות מהמציאות היומיומית של השנים האחרונות ואשכרה כפירה במהלכיו של בורא עולם!! בזאת כידוע... החרדים אלופים מאין כמותם.
אשרי האיש אשר לא הלך בעצתם ולא ישב במחיצתם ולא גלש באתרם.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2015 10:55 |
|
| |
אני יכול לומר דבר אחד שהרב אמר לי בפירוש שבליל חצות בפסח הבא כבר נהיה לאחר הגאולה , כלומר שאם הגאולה המובטחת לנו תהיה בליל פסח זה פסח הזה ולא הבא, שאלתי את הרב אז נעבור ליל פסח ללא גאולה , הרב השיב לי בורא עולם יחליט. השאלה היתה ביום שישי לפני שבוע לא האחרון.
תוקן על ידי נמדשיר ב- 23/03/2015 10:55:29
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2015 21:58 |
|
| |
דנמשיר אתה רציני רצח אהה??
אם לא הייתי מכיר את עדינות נפשך וטוהר מידותיך
ודאי הייתי מאשים אותך כעת בלעג לרש ובניסיון ללעוג למייחל ע"י גיוס המשיח
לחיזוק דבריו.
אבל בגלל שאני מאמין שכבודו סופר סירייס
אני רוצה להודות לך מקרב לך על שאישרת את הבנתו של המייחל על המשיח
מדברי המשיח עצמו! ועוד על מה?? על מועד המלכת המשיח! לא פחות.
וואוו.. תודה על הזכות שנפלה בחלקי לכוון לדברי אלקים חיים. מודים אנחנו לך.
אז זהו, אני אמנם לא נחתום אבל הפורום בהחלט עיסתי אז סתם שתדעו עם מי יש לכם עסק פה..
לא עם גדול הצנועים כמובן אבל גם זה משהו..
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2015 11:17 |
|
| |
מודה ועוזב ירוחם . . . . .קיבלתי הודעה בוואטסאפ שהדבר שקר יסודו . . . מחילה...
נ.ב. המייחל אנא מחק ההודעה השיקרית
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2015 12:18 |
|
| |
וואו ! המייחל, קודמת לדרגת אלוף משנה.... :)
גם אני שמחתי לקרוא את הפרסום הזה של "החלום" (התלהבתי ממנו) - ואז את הקטילה שלך לגביו. אכן אני מתחיל לתפוס יותר את עניין הגאולה - לפי תפיסתך (לפי הרב בן ארצי). ולא להאמין לכל "הכרזה" של חרדים מסויימים.. אשרייך - יישר כח.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2015 13:47 |
|
| |
חחחח.. איזה קטעים אתכם
תאמין לי דנדוש אני עד היום בקושי יודע מה זה פייסבוק שלא לדבר על וואטסאפ אבל אני כן מודע לים הזבל שמסתובב שם.
אני לא יכול להגיד שאני 'שמח' על ההכחשה שהתקבלה משום שמלכתחילה לא התייחסתי לבדיחה הזאת ברצינות. וממש לא משנה מי עומד מאחוריה.
|
|
|
|
|