|
|
| נשלח ב-3/4/2015 17:24 |
|
| |
תודה על ההפנייה למסר. קצת נעלמת לנו בזמן האחרון. לא יפה לעשות ככה.
לגביך תופון.. אני זוכר שבהלכה מובא שמותר לקדש את הלבנה בליל שבת כאשר זה היום האחרון לברכה יענו ליל ט"ו.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2015 08:07 |
|
| |
לבקשת המיייחל אני מגלה בפני חברי הפורום שהניק הנוכחי , הוא הניק דורש אמת שכתב בפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2015 12:59 |
|
| |
בקשר למסר לחג
חג כשר ושמח לכולם. שאלה שעלתה לי בעקבות האזנה למסר. הרב אמר דבר ראשון "בפסח הזה ייצאו כל היהודים ממצוקותיהם" (אני מקווה שאני מאיית זאת נכון), ואז הוא תיקן את עצמו ל"השנה הזאת". הרב מקבל הכל משמיים, איך יכל להתבלבל? האם תיקנו אותו מלמעלה מהר כדי לא לנטוע תקוות שווא שהגאולה תהיה בוודאות במהלך ימי החג? הרי מה זה ביטול כל הייסורים - גאולה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 07/04/2015 13:34:55
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2015 13:39 |
|
| |
אם תשים לב תראה שלפני הרב מונחים שני דפים ומתוכם הוא מקריא את המסר. ואין פה שום 'תיקון טעות' אלא הוא מתכוון שזה יקרה בפסח הזה של השנה הזאת. מה בכלל כוונתו שכל היהודים שיבחרו בטוב יצאו ממצוקותיהם? נו נו, אשרי המבין. אני בכל אופן לא זכיתי להבין.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2015 16:10 |
|
| |
אני לא מבין מה עברי מתכוון הרב במסר אומר בצורה מפורשת :
פסח הזה, שנת תשע"ה, כל היהודים הגרים במדינת ישראל ייצאו ממצוקותיהם, מכאוביהם וכל בעיותיהם ותפתח להם הדרך לברכה והצלחה! שלא נטעה ולא נתבלבל – תבחר בטוב יהיה לך טוב, לא תבחר בטוב – יודע מה יהיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2015 16:14 |
|
| |
כשהייתי ביום ראשון שאלתי את הרב אם אחרי המסר הההמלכה תהיה בפסח , הרב ענה לי זה מה שקבלתי משמים לומר , יש לבקש את הגאולה. לאחד אחר ששאל האם ההמלכה תהיה בפסח , הרב ענה בעזרת השם.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2015 16:49 |
|
| |
איבדתי תקווה
מועדים לשמחה
אני כבר איבדתי תקווה שההמלכה תהיה השנה
לכל המוקדם שנה הבאה.
אבל אם לדייק ההמלכה תהיה ביום 1.11.17 י"ב חשון תשע"ח. תבדקו אותי!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2015 18:17 |
|
| |
במקום לאבד תקווה תחליף דיסק במקום להתייאש עזוב אותך מהחשבונות האלה שאתה עושה הגיע הזמן שתיישר קו עם הרב ותזרום איתו עד הסוף.
עושה לי חשבונות וזורק לי תאריכים.. פחחח.. ואחרי זה עוד מפרסם את ייאושו ברבים.. אשריך.. מה אגיד לך..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2015 07:52 |
|
| |
בחלום אדבר בו

רציתי לשתף אתכם בסיפור קטן בזמן ההמתנה בתור להיכנס לרב שבוע שעבר בחוה"מ הגיעה פתאום אשה, (בעל חזות חילונית) נעמדה ליד הדלת וביקשה להיכנס לרב כן אבל יש תור הסבירו לה, קחי מספר וחכי לתורך, "אני יודעת" השיבה "אבל הגעתי מהקריות במיוחד בשביל הרב, הייתי בכלל אמורה לצאת לטיול עם המשפחה אבל הרב הופיע לי הלילה בחלום ואמר לי להגיע אליו מחר, ושמעתי בקולו וביטלתי את הטיול עליתי על הרכבת והנה הגעתי, כולי צמרמורת מה זה נרגשת" ואני יושב מטר ממנה ושומע את כל הסיפור. אחרי זה הסבירו לי שזה דבר ידוע ומפורסם שהרב מגיע בחלום לכל מיני אנשים ואומר להם להגיע אליו.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2015 11:04 |
|
| |
שאלה: האם הרב בן ארצי אומר הלל ללא ברכה ביום העצמאות כמו בבתי הכנסת של הכיפות הסרוגות, או לא אומר כמו בבתי הכנסת של החרדים?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2015 11:41 |
|
| |
הרב אומר הלל ביום העצמאות , ואני משתדל להיות שם ביום העצמאות בגלל זה. הרב אומר הלל בלי ברכה , וגם את כל התפילות שנכתבו ליום העצמאות ,את הקריאה של התורה קוראים מתוך סידור. הרב אומר הלל בלי ברכה כי דין הלל ביום העצמאות הוא כדין ראש חודש (ר"ן ברכות י"ד) , ולהספרדים אומרים בלי ברכה כמו ראש חודש, והאשכנזים צריכים לומר עם ברכה.
תוקן על ידי נמדשיר ב- 17/04/2015 11:42:53
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2015 13:08 |
|
| |
תודה נמדשיר על המידע. האמת, זה מה שתיארתי לעצמי.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2015 13:24 |
|
| |
הגאון רבי חזקיהו מישקוסקי שליט"א הקריא מכתב ממרן רבי חיים קניבסקי שליט"א בכינוס לב לאחים אתמול בו הוא כותב שצריכים לקחת רמקול ולהכריז בכל הארץ כולל ישובים חילוניים שמשיח מגיע השנה ומי שרוצה לינצל שיעשה תשובה מאת: סוד החשמל
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2015 16:41 |
|
| |
קריאה מעניינת
תגובתי אני בכל אופן שבעתי מ"מרנים" ו"גאונים" ושאר הבלים. המקסימום שאני מוכן לתת למי שאני מחזיק ממנו זה "רב" לא יותר מכך.
גופא 'אהבתי את הקטע של "מי שרוצה להנצל" חחח תפיסה חרדית קלאסית האמת שלדבר עם חרדים על תשובה זה מאוד מטעה כידוע לך כמו שהרב כל הזמן אומר "תשובה זה לא לישון בבהכ"נ תורה ותפילין כל היום" קודם צריך להסביר למסכנים האלה מהי תשובה ומה ה' אלקיך שואל מעמך שה-דבר הראשון והבסיס להכל זה תיקון המידות ולכן מי שקצת מבין יודע שאין להם סיכוי להשתנות, אחרי המלכת המשיח והפרק זמן שהוא יתן לעם לחזור בתשובה נקווה שיהיה להם סיכוי בא נשמור על אופטימיות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2015 16:58 |
|
| |
אתה צודק שהחרדים לא חושבים שהם צריכים לחזור בתשובה , אבל עצם האמירה ממחישה כמה ההמלכה קרובה , התשובה של החרדים לא מענינת אותי כלל וכלל.
|
|
|
|
|