צ'מעו קטע חדש!
הרגע סיימתי שיחת טלפון עם יוסי העוזר של הרב שהתקשר אליי פתאום ללא שום הכנה מצידי כי הרי לא ציפיתי לשיחה ממנו.
וזה הולך בערך כך
"ר' דוד שלום עליכם, מה שלומכם מה נשמע וכו'. אתה שומע? הרב ביקש למסור לך שתמשיך לדבר על המשיח ועל זה שהוא נמצא ופועל וכל זה אבל אל תצביע על הרב כמשיח ואל תאמר לאנשים שהוא המשיח כי זה משיג תוצאה הפוכה, זה מכניס אנשים לבלבול ולא מקרב אותם אלא מרחיק אותם מהמטרה.
אני: וואוו. זה מדהים מה שאתה אומר פה. תגיד הרב ביקש זאת כהוראה כללית לתמיד או רק להיום בגלל הכנס אצלנו באשדוד?
יוסי: אמממ.. להיום, היום בכנס אתה תהיה שם נכון? (אני: בטח שאהיה שם ועוד אביא איתי כמה חברים) אז שם במקום עדיף שלא תפנה לאנשים ותגלה להם שהרב הוא המשיח וכל זה. (הוא ראה שקשה לי עם הגזירה הזאת אז הוא ניסה לסביר קצת) אתה יודע לא כולם ברמה הרוחנית שלך לא כולם יכולים להבין את העניין המשיח והגאולה בצורה הנכונה לכן הרב ביקש את מה שביקש. בסדר אתה מסכים?
אני: כן בהחלט אעשה מה שאני יכול בע"ה יהיה בסדר אל תדאג.
יוסי: יופי צדיק אז נראה בע"ה בערב.. אני: ודאי ודאי כל טוב בשורות טובות.
עד כאן השיחה שנמשכה 3 דקות בערך
אז הנה, עוד חיזוק למה שאמרתי לכם בהודעות אחרות שהרב רואה אותי ומרגיש אותי מרחוק ומעביר לי מסרים פעם זה בדיבורים מסויימים בשיעורים עצמם ופעם זה בשיחת טלפון.
לא זוכר אם אמרתי לכם אבל בשיעורי השבוע שעבר בחדרה ונס-ציונה הרב הקדיש הרבה דיבורים למה שהולך להיות בקרוב לאחר המלכת המשיח. יודעים למה? אני מאמין בגלל שהרב הרגיש אותי מרחוק וידע שזה מה שאני מבקש בליבי. כי עד עכשיו לא היה ממש דיבור מסודר בנושא הזה אלא משפט פה ומשפט שם והיה לי צער מזה שאין דיבור אחד מרוכז שאפשר להקליט ולהראות לאנשים כדי לחזק ולעודד אותם בדיוק כמו שעשיתי באזכרה של סבא שלי, אני מאמין שהרב קלט זאת ומילא את בקשת ליבי.
 |
|
|