|
|
| נשלח ב-13/5/2015 22:06 |
|
| |
שלשום בכנס ניגשתי לרב שניות לפני שעלה לדבר ואמרתי לו "כבוד הרב, קיבלתי הבוקר את מסירת המודעה, לא קל אבל נעשה מה שהרב מבקש" הרב חייך וצחק ועלה לדוכן.
הבוקר שוב טלפון מיוסי העוזר "הרב מבקש לחדד את המסר שדבריו אמורים אך ורק כאשר אנחנו ביחד בכנס אך ביום יום תמשיך במעשיך ודיבוריך לשכנע כמה שיותר בדיבורי המשיח והגאולה"
הרב כנראה הבין אותי בכנס שאני הבנתי שזו גזירה לתמיד וביקש לתקן את הרושם המוטעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2015 03:10 |
|
| |
דוד אני שמח בשבילך .
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2015 08:59 |
|
| |
תודה
בכנס לאחר שהרב עזב צוות העוזרים נכנס לרכב השני ועזב רק לאחר כ-10 דקות בינתיים עמדנו בחוץ ודיברנו, תפס אותי יוסי ולקח אותי הצידה ודיבר איתי על הנקודה הזאת וניסה להסביר לי את המדיניות של לא להצביע על הרב כמשיח בפרהסיא משום שזה יצית ויכוחים ומריבות "תאר לך שאתה נכנס לחב"ד ואומר להם שהרב הוא המשיח אנשים שם ישתגעו עליך 'מה פתאום הרי הרבי הוא המשיח!!' ועוד משום שרק הקב"ה ממליך את המשיח ולא בני-אדם.
עניתי לו: תשמע נשמה טובה, באמת נראה לך שאני לא מודע לטענות האלה? באמת נראה לך שאין לי תשובות מוכנות לטענות הללו? יש ועוד איך. דע לך שהסיבה שצריך כן לחשוף זאת היא בדיוק אותה סיבה שאנשים יושבים מול הרב שומעים אותו ועדיין לא קולטים שהוא המשיח! ולמה? משום שאנשים חומריים אנשים שקועים בחומר לכן הם לא מזהים את מימד הרוח שמעבר לחושים הגשמיים, הם לא רואים מעבר לקצה האף שלהם, וההשלכה של זה היא שרבים מאוד מתקשים ויתקשו להתחבר לרב וכ"ש להתבטל אליו ולהתיישר לסולם הערכים שלו משום שבעינם הוא "עוד רב" "עוד צדיק" מתוך רבים שיש בעם ישראל, "אז אתה הרב שלך הוא הרב ניר והרב שלי זה פלוני אלמוני" אבל ברגע שאתה חושף את זהותו של המשיח ואף מוכיח זאת מתוך התורה הכתובים והמציאות כיוון שמושג המשיח הוא קונצנזוס לא תהיה לאנשים ברירה והם יהיו חייבים לקבל אותו. אלא מה? יהיו ויכוחים ויהיו בלגאנים ומריבות.. אין בעיה בשביל זה אני פה זה התפקיד שלי. לי יש את הכח לסתום פי כל המקטרגים למינהם ולהכותם שוק על ירך. אלא מה? זו לא דרכו של כבוד הרב, אין דרכו של הרב בויכוחים ובכוחניות. טוב על-כך באמת אין לי מה להשיב.
לא את כל מה שכתבתי פה עניתי לו משום שאחרי כמה משפטים קראו לו והוא נאלץ לפרוש ונפרדנו לשלום.
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2015 18:06 |
|
| |
גיסו של הרב יצחק זקינו נפטר אתמול יצחק הוא בעל אחותו של הרב. הרב אמר עליו היום לאחר התפילה שהוא היה צדיק . כנראה הוא מהצדיקים שהרב אומר תמיד שכל שבוע ילך צדיק שעם הגאולה.
תוקן על ידי נמדשיר ב- 19/05/2015 18:19:57
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2015 21:58 |
|
| |
תודה על המידע ר' דב האמת הרגעת אותי קצת כי התחלתי לדאוג שמא זה קשור לרב עצמו. מקווה שהשיעור של שישי-בוקר יתקיים כרגיל
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2015 01:11 |
|
| |
ברור שיום שיש שיעור כרגיל , כי אין את הסיבה של השבעה . ביום שני הייתה ההלוויה , ואתמול לא היה שיעור בגלל שמתפללים מנחה וערבית בבית האבל . אבל ביום שישי היות ותפילת שחרית היא בבית הכנסת אין סיבה שלא יתקיים השיעור.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2015 08:49 |
|
| |
שיעור נחמד מאוד הבוקר
שיעור חי תוסס ופתוח שממחיש היטב מדוע אני כ"כ אוהב את השיעורים של שישי-בוקר אפילו ארוך מהרגיל, אולי כדי לפצות את השבוע החולף בו הרב לא דיבר ולא זכינו לשמוע אותו.
אחת ממסקנות השיעור קרובה מאוד המלכת המשיח וזה קרוב מאוד אין באמת ממשלה בישראל וגם לא תהיה ולכן בורא עולם חייב להמליך את מלך המשיח בקרוב כדי שינהיג פה את כל העסק.
הערכתי: עניין של חודשים. קשה להיות יותר ספציפי.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2015 08:34 |
|
| |

http://www.tairneri.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/m_naso.pdf
מסר חזק מאוד השבוע! לא יודע אבל כמעט בכל פעם שיוצא המסר החדש אני מתרגש נורא ומרגיש מעין מעמד הר-סיני פרטי, הפעם עוצמת הדיבורים לא משאירה ספק באשר לכמה קרובה המלכת המשיח. דמעות עמדו בעיניי מהתרגשות לקרוא את המסר הזה שמבחינתי אני לא רואה הרבה הבדל בין לשמוע את קול ה' ישירות משמיים לבין לקרוא את הדיבורים האלה של כבוד מורנו ורבנו אור העולם.
גילוי נאות קיבלתי מעין הארה בלב משמיים להתחיל לכנותו אור העולם
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2015 02:41 |
|
| |
לא היה שום דבר מיוחד מאוחרי הקלעים , שלא נשמע בשידור חי . מה שכן אולי את זה לא ראו בשידור , הרב מאוד נהנה מדברי הרב מאזוז , וכנראה זה נתן השראה לדיבור.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2015 03:45 |
|
| |
אולי יש להוסיף עוד נקודה שיתכן וקשור לענין , שבמודעות על השיעור , נכתב בהשתתפות הרב מאזוז רב השכונה, כך שכנראה יש הכירות בין הרב מאזוז לרב , ולכן נכתב במודעות בצורה רשמית על השתתפותות וההכירות באה לידי ביטוי בשיעור בירושלים .
אפילו שבשיעור בפעם הקודמת באותו בית כנסת , לא ראו את הקשר הזה . זה כל מה הידע שיש לי להוסיף.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2015 09:31 |
|
| |
תודה ר' דב
עכשיו תשמע את הזווית שלי על הרב הזה
עד השנים האחרונות הייתי עושה קבוע את ר"ה וכיפור בירושלים ביום ב' דראש-השנה מהצהריים ואילך עד צאת החג ישנם רבנים ושיעורים קבועים בביהכ"נ מוסיוף בשכונת הבוכרים שם הייתי נוהג לשהות בשעות האלה, בין הרבנים אותם הייתי נוהג לשמוע דוגמת הרב נויגרשל הרב יצחק יוסף והרב שלמה עמאר היה מדבר שם גם הרב הזה (עד אמש לא ידעתי את שמו) אך מאוד לא סימפטתי אותו בגלל סגנונו הצרחני והמשתולל אדרבה בליבי הייתי מזלזל בו ואף משתדל לצאת כדי לא לשמוע אותו.
אתמול כשהעלו את הכנס בירושלים פתאום אני שומע את הקול המוכר ואף רואה את הבנאדם ואפילו מופתע לראות את השם שלו "מאיר מאזוז" ואני לתומי חשבתי שיש רק מאיר מאזוז אחד.. מבני-ברק..נו נו, איך שיהיה הבנאדם מתחיל לדבר ומביא את שיטת הרמב"ם שקדושת א"י מדרבנן וכו' ואני אומר לעצמי בלב "אוי ויי מצא לו הבחור נושא לדבר בפני הרב" טוב, הוא ממשיך וממשיך מאריך בדברים וצועק ומשתולל כהרגלו ואני בטוח שהרב יושב שם בצד ומייחל שייגמר כבר כי אי אפשר לסבול אותו ומה אגיד לך.. אוי כמה שהופתעתי שהרב נהנה מהדברים ואף אמר שדבריו משמחים בשמיים וכו', היה לי קשה להבין איך יתכן מצב כזה הרי ידוע שהרב מעדיף אנשים שמדברים בעדינות ושקט ולא מתלהמים? בכל אופן לא משנה כי עכשיו אני כבר מבין טוב יותר מה הרב אוהב. קלטתי אותו.
בכל אופן הופתעתי לשמוע שהוא מכיר את הרב הרבה שנים עוד לפני שהתפרסם והם שומרים על קשר טוב הרבה שנים. אם כי הייתי מתקן טעות קטנה שלו שאמר "שהרב חזה את כל מה שקורה בארץ בדיוק!" הרב לא חזה את מה שקורה רק בארץ אלא בכל העולם כולו. זה דבר של מה בכך מבחינתו.
בכל אופן תמיד מעניין ומסקרן מאוד לראות את היחס של כבוד הרב לרבנים ות"ח אחרים.
תוקן על ידי המיייחל ב- 03/06/2015 09:34:34
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2015 10:08 |
|
| |
הערה נוספת
הרב כל הזמן מזכיר את ה"בצורת בפלורידה" למה לא מתקנים אותו שמדובר בקליפורניה ולא פלורידה?! לא יפה להניח אותו כך בטעות.
|
|
|
|
|