|
|
| נשלח ב-13/6/2015 23:51 |
|
| |
תופון למיטב ידיעתי טעית בהבנתך את הרב
ניתוחים מסוג כזה הולמים "בני אדם" רגילים ולא שליחי ה' הרב אינו אדם במובן הרגיל שאנו מכירים אלא יותר מלאך בדמות אדם ודיבורו הוא עפ"י מה שהוא מקבל מלמעלה ולא עפ"י שום חשבון אחר.
בקיצור יש'ך עוד מה ללמוד עליו
בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2015 15:02 |
|
| |
אי אפשר לשאול שאלות כאלה כאן ובטח שלא לענות עליהן איך אפשר לענות לך ברצינות כאשר אני לא מכיר לא אותך ולא את יכולותיך הרטוריות ולא את הציבור בפניו אתה מדבר
אני יכול להעיד על עצמי שמלבד משיח וגאולה אני לא מסוגל לדבר על שום דבר אחר
יתרה מזאת! בתוך הדיבור עצמו אני מסוגל להראות להם כיצד כל שאר הנושאים פחות חשובים.
אבל שוב, אני זה לא אתה ולאו כל אפייא שווין.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2015 16:57 |
|
| |
חלום שחלם רבי דוד אבחצירא וסיפר זאת לאבא של בחור שאני מכיר אותו.
הבאבא סאלי בא לרבי דוד בחלום ואמר לו 2 דברים: 1. זה יהיה ביום חם שאנשים לא יחלמו שהיום הזה מתאים להמלכה 2. שאנשים יתנגדו אליו וירצו להרוג אותו, ומזהיר אותו של יתנגד.
תוקן על ידי המיייחל ב- 14/06/2015 22:04:36
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2015 17:45 |
|
| |
חזק וברוך ר' דב על הדברים!
יש קצת מה לתמוה על הדברים אך אני חייב לרוץ כרגע, לכשתאפנה בע"ה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2015 22:21 |
|
| |
תגובתי לחלום של ר' דוד מנהריה (כבר התחלתי בהפצתו בינתיים שמעו זאת מספר אנשים ועוד היד נטויה בע"ה)
"זה יהיה ביום חם מאוד" זת'אומרת שמכאן ואילך כל צפי לגל חום כבד שיופיע בתחזית אמור להכניס אותנו למתח ודריכות רבה "הנה אולי זה זה!"
עצם הרעיון די מובן למה, כדי לצאת ידי חובת היסח הדעת של "פתאום יבוא האדון אל היכלו" פתאום שכעת מגלה לנו החלום ייגרם ע"י היסח הדעת מחום כבד בארץ.
"אנשים יתנגדו ואף ירצו להרוג אותו" חלק ההתנגדות די מובן והגיוני אך את הרצון להרוג יותר קשה לעכל הרי הרב בעצמו אמר שההמלכה תהיה בשקט ולא בפרהסיא ואיש לא צריך לדעת מזה אז איך בכל זאת יידעו? כשהוא ידבר הוא יופיע על כל מסכי העולם כדי להעביר את המסר, ועוד משמע מדברי הרב שהמסר הראשון יהיה לנשיא איראן לסגור את מתקני הגרעין ולחדול מייצור האטום.
ממילא מה שייך לרצות להרוג אדם כזה שכל העולם רואה בחוש כיצד בלי לנקוף אצבע ובלי צוות לוחמי סייבר הוא משתלט על מדיית העולם וכל מערכות ההגנה חסרות אונים מפניו? לא מובן. הרבה יותר מתקבל על הדעת תיאורו של הרב שעל כל העולם תפול אימתה ופחד ותוך זמן קצר ישתרר שקט ודממה בעולם מפחד ה' והדר גאונו.
נקודה נספת - עצם החלום תואם את דברי הרב על רבנים וצדיקים שיחלמו חלומות הקשורים למשיח וגאולה בקרוב.
תודה רבה רבה על הבאת הדברים היקרים והחשובים הללו רבנו דב היקר! אוהבים ומוקירים אותך
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2015 22:29 |
|
| |
אפשר להפיץ את החלום?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2015 00:02 |
|
| |
אני בהחלט מפיץ אותו משום שאני מכיר את ר' דב ויודע שאפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות הוא הוכיח את עצמו פעם אחר פעם בשנים האחרונות ונאמנותי נתונה לו
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2015 01:17 |
|
| |
שלום לכולם
אני חדש פה
אבל עוקב כבר הרבה שנים ומאוד אוהב את הפורום
אולי הפסוק הזה ממלאכי קשור לחלום של רבי דוד?
"כי הנה יום בא בוער כתנור ....." ואז בחום של השמש דנים את הרשעים ...ואולי בגלל זה הם רוצים להרוג אותו?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2015 02:48 |
|
| |
הסיבה שאני מבין שירצו להרוג אותו זה מגודל הבושה שתהיה שיראו מי זה המשיח, ומה הם הטעויות של הרבנים.
תוקן על ידי המיייחל ב- 15/06/2015 08:26:55
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2015 07:04 |
|
| |
הרב עצמו אומר שיהיו התנגדויות מתחילת ההמלכה עד לערך 3 שבועות , וכנראה ההתנגדויות יהיו חזקות מאוד, עד כדי רצון להרוג את המשיח, יש הרבה דוגמאות מהתורה שמחמת בושה מהאמת רצו להרוג את מגלה האמת, אם זה יוסף ואחיו לדעה אחת ואם זה המרגלים שרצו להרוג את כלב ויהושע שרק הם הצליחו לשאת במוט, לכן זה נראה מאוד נכון החלום.
לכל השואלים על החלום המקור לחלום זה ר' דוד שסיפר זאת לחבר נעוריו, ואותו חבר סיפר זאת לבנו ובנו סיפר זאת לי.
תוקן על ידי המיייחל ב- 15/06/2015 08:28:36
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2015 08:36 |
|
| |
אני חוזר בי מדבריי הקודמים
סיימתי כעת לשמוע שוב את השיעור של שישי האחרון ומי שרוצה תימצות של הנושא המרכזי שזה המלכת המשיח הקרובה והדברים שהוא יעשה בעולם ישמע את ה-5 דקות האחרונות של השיעור מדקה 1:09:15 עד הסוף, בתוך הדברים הרב אומר שתוך שבוע מיום ההמלכה והתחלת העבודה בפרהסיא ישתרר השקט והפחד בעולם אך בתוך הימים האלה עדיין יהיו התנגדויות של ס"א אפילו רבנים ושדין יהודאין והם ייעלמו מן העולם
אולי לכן בבא-סאלי הזהיר את נכדו לבל יתנגד כדי שלא ייענש וייעלם מן העולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2015 08:43 |
|
| |
נו ר' דב מה חידוש בפיך אחרי שיעור הבוקר בו מורגשת יותר מתמיד התכונה הרבה לקראת המלכת המשיח הכ"כ קרובה..

|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2015 13:09 |
|
| |
היום ספרתי לרב שבזמן האחרון כל שבוע יש לי מניעה אחרת למה אני לא יכול להשתמש ברכב של הבת שלי, הרב ענה לי לדברים טובים יש נסיונות ומניעות, כלומר שלבוא כל שבוע לשיעור בתלמים מאוד יעזור לאותו אדם להסתדר טוב יותר בגאולה, הרב גם אמר לחבר שמגיע איתי, אתה הרי נמצא כל שבוע, הרב אמר לו לגביי איך יהיה מצבו בגאולה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 19/06/2015 13:22:05
|
|
|
|
|