|
|
| נשלח ב-4/8/2015 15:12 |
|
| |
שיעור יהיה ביום שישי בעזרת השם יתברך , אבל הרב לא יקבל קהל כך נאמר ביום שישי האחרון.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2015 22:29 |
|
| |
בשבועות האחרונים הרב הרחיב את הדיבור על המלכת המשיח והיום שאחרי
כהכנה לקראת המלכת המשיח בקרוב
נראה אם יישמר הרצף הזה בשיעור הבוקר מחר
מחכים בדריכות רבה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2015 09:01 |
|
| |
"משיח מחכה שהקב"ה יאותת לו על המלכת המשיח" מה פשר הביטוי החדש הזה שהרב התחיל להשתמש בו בזמן האחרון? מה טיבו של האיתות הזה?

שלום עליכם ר' דב, היש עדכונים בפיך לאחר שיעור זה? שיעור שמבחינתי איכזב משהו בכל הקשור לדיבור על המשיח ועוד.

תוקן על ידי המיייחל ב- 07/08/2015 09:02:57
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2015 12:45 |
|
| |
נכון שהשיעור לא דובר על המלכת המשיח, אבל זה לא מהווה שום אינדיקציה על האיחור, הרב מדגיש לכל אחד שהכל קרוב מאוד , הרב גם אומר לאנשים מסוימים לא לחשוב על טווח ארוך כי זה לא רלוונטי, גם לי הרב הדגיש היום שזה מאוד קרוב ללא ששאלתי. זה שהרב מדבר על איתות המשמעות היא שזה מאוד קרוב ורק צריך לקבל איתות ולא מעבר לכך, כלומר הפעולות כבר נעשו וכעת מחכים רק לאיתות שצריך להתגלות. השיעור היום היה שיעור רגיל שהרב האריך בשיעור אבל חזר על הדברים שוב ושוב ולא חידש כלום, אבל זה נראה שהרב מכין את עם ישראל לפעולות האחרונות שעליו לעשות לפני ההמלכה, כך זה נראה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 07/08/2015 13:11:51
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2015 13:07 |
|
| |
יישר כח גדול אחי היקר שימחתני מאוד בדבריך
אני שמח לשמוע שאני מסוכנרן עם הרב כי זה בדיוק המסרים שאני מעביר לאנשים אחרים שאני מדבר איתם ומשתדל לחזק ולעודד אותם ואני כל הזמן מדגיש להם כמה הכל קרוב ושזה עניין של זמן קצר מאוד ושכדאי להם לשמוח ולהתעודד כי בקרוב מאוד הכל ייגמר ויתחיל עולם חדש וכו' וכו'.
יופי צדיק, שימחתני מאוד בדבריך. אז שתדע שהשמחה הזאת לא נעצרת אצלי אלא אני ממשיך להעביר אותה הלאה לעוד ועוד אנשים ומשתדל לחבר כמה שיותר יהודים למשיח ולגאולה.
ולא פעם אני מזכיר אותך ומייחס את הידוע לי לך ר' דב כן לך. לכן אני מכיר לך טובה על הדלפותיך המסולאות בפז
תוקן על ידי המיייחל ב- 07/08/2015 13:12:37
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2015 14:04 |
|
| |
זה נראה שכל מה שנשאר רק לחכות ולהתפלל לבורא עולם שימליך אותו במהרה ברחמים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2015 00:07 |
|
| |
http://www.tairneri.co.il/?CategoryID=252&ArticleID=1118
מי שישים לב יראה שהמסר השבוע שונה מהרגיל ובולט בעיקר בהבטחות הרבות שיש בו !
הרב מבטיח הרבה דברים שטרם שמענו כמוהם
באמת שלא נשאר כבר כלום מלבד המלכת המשיח כי אין לאן להמשיך מכאן עוד, זהו הכל הגיע כבר לדד-אנד
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2015 08:00 |
|
| |
קשה המתכונת הזאת של שבועיים בהם העמותה בחופש ואין כנסים קשה להסתפק במסר של תחילת השבוע ובשיעור של שישי בוקר חייב לפחות שיעור אחד נוסף באמצע השבוע זה מרגיש כמו שבועיים של בין המצרים..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2015 18:20 |
|
| |
האיר לי היום את המשמעות הברורה יותר של האיתות שהרב מדבר על זה. באחד הפעמים שאלתי את הרב האם הרב יודע את התאריך, הרב אמר לי שהוא ידע שבועיים קודם להמלכה. ולכן נראה לי שעכשיו אנו בשבועיים שהודיעו לרב שתוך שבועיים תהיה ההמלכה, ולכן עכשיו צריך רק איתות על הזמן. מה שעוד שר חיים קנייבסקי אמר שעד החגים משיח יגיע. בשבוע הבא יש גל חום גדול חדש.
תוקן על ידי המיייחל ב- 11/08/2015 09:46:31
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2015 22:23 |
|
| |
הזוי לחלוטין!
קודם כל שתדע לך ר' דב ידידי שעדכוניך היקרים לא יסולאו בפז. כן יקרה לא יקרה זה כבר עניין אחר אבל על עדכוניך הבלעדיים והנדירים אי אפשר לוותר בשום אופן כלל.
זה חידוש עצום הפצצה הזאת שזרקת לנו כאן! ששבועיים לפני הרב אמור לדעת שמגיע זמן ההמלכה.. וואוו.
חוצמזה שסתם נזרק לי השבועיים האלה שהזכרתי.. ממש לא לא התכוונתי לשום דבר אחר מלבד השבועיים פגרה של העמותה שגורמת לאי קיומם של כנסים ולתחושת ריחוק מכבוד הרב. ועכשיו הכנסת לנו גם התבטאות ספציפית של ר' חיים על החודש הקרוב.. בכלל חבל על הזמן! וואוו אפילו אני לא מרגיש מוכן. זה אשכרה רעידת אדמה ההודעה הזאת שלך! מה עושים עם זה!?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2015 22:49 |
|
| |
ממש מפחיד!! תודה ר' דב ותודה המייחל אגב בביטול יצר הרע עם המלכת המשיח, מה לגבי יצר הפרו ורבו? האם הוא גם יתבטל ואז תופסק הרבייה?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 01:20 |
|
| |
אגב לי הרב אמר שבועיים, למישהו אחר ששאל לא מזמן את הרב - הרב אמר חודש. אבל הבדל השבועיים הללו לא משנה הרבה. לכן נראה שבחודש אלול תהיה ההמלכה, וזהו. יש להפנים את זה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 11/08/2015 09:32:45
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 09:41 |
|
| |
אשכרה מוצאי שביעית
רגע אז מה לענות עכשיו כששואלים אותך "איפה אתה בחגים?"
כמו"כ שים לב שאישרת את חשדותיי במה ששאלתיך שבוע שעבר מה פשר הביטוי החדש הזה שהרב התחיל להשתמש בו שמשיח מחכה לאיתות מבורא עולם להימלך.. הנה דבריך ענו על השאלה
אוהבים אותך ר' דב! איש בשורות אתה
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 10:07 |
|
| |
תודה ר' דב, אני לא מפסיקה לחשוב על זה..הידיעה הזאת משגעת את המחשבות שלי!
ובנוסף אתמול שמעתי קולות כמו השופרות שמדברים עליהם, אני לא בטוחה שזה באמת מהשמיים אבל למען הסר ספק אני ינסה להעלות אותם יותר מאוחר ליוטיוב
|
|
|
|
|