|
|
| נשלח ב-11/8/2015 10:37 |
|
| |
אשריכם עליכם שניכם היטבתם לתאר גם את תחושותיי שלי
הבעיה שלנו היא שכ"כ התרגלנו ל"בקרוב" "בקרוב" שכשמגיע הדבר האמיתי אנחנו נכנסים להלם קרב ומתקשים לעכל שהבקרוב נפטר והכוכב נולד עכשיו כמה עוד אפשר למשוך את ה'בקרוב'! מרוב בקרוב הוא עלול להפוך לרקוב או קבר
הגיע הזמן לריאלטי המלכת המשיח!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 12:29 |
|
| |
בתאריך 25.8 יש נסיעה עם הרב לקברי צדיקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 13:04 |
|
| |
אפרופו דברי הרב האחרונים על המנהרות של החמאס
"לדהור לעבר הגבול": איש חמאס נעצר וחשף תכנית התקיפההשב"כ עצר פעיל חמאס מעזה שבחקירתו חשף את מנהרות הארגון, הפירים ותכניות התקיפה. בנוסף סיפר כי הכביש החדש אשר חמאס סלל בסמוך לגבול הרצועה אמור לשמש לטובת מימוש מתקפת פתע כאשר כלי רכב ידהרו לעבר הגבול
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 16:14 |
|
| |
אם אני לא טועה אז כל שנה באמצע אלול הרב עם הציבור עושה סיבוב בקברי הצדיקים בצפון כלומר אני לא רואה פה משהו שונה אדרבה זה אולי אפילו 'טיפה מדאיג' שבזמן כ"כ רגיש מבחינת ההמתנה להמלכה הרב מתנהל כבשיגרה
נ.ב מצד שני יש לנו את הזוהר המפורסם על התגלות המשיח שתהיה בגליל כשהכוונה היא לטבריה. אולי זה זה
תוקן על ידי המיייחל ב- 11/08/2015 16:16:41
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 18:47 |
|
| |
1. הבאתי את זה כדי שמי שרוצה להצטרף שיצטרף.
2. לא כל שנה , הפעם האחרונה היה לפני 3 או 4 שנים יש לי תמונה עם הרב מאותה נסיעה. 3. שכנראה ההמלכה לא תהיה קודם , ואולי ההמלכה תהיה באותו שבוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 20:25 |
|
| |
הרב אמר היום בשיעור במנחה שלר' חיים קנייבסקי יש רוח הקודש גילוי אליהו. משמעות המילים הללו שדבריו בקשר לגאולה אמת הם.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 22:00 |
|
| |
חזק וברוך על הדברים! מחזקים ומשמחים מאוד
על דיבורים כאלה של הגר"ח אין ספק שמקורם בגילויים מלמעלה. לא חשבתי לרגע אחרת.
בקיצר בשורה התחתונה אם הבנתי נכון - מאמצע אלול נכנסים לכוננות המלכה מלאה.
מה עם צווי 8 מתי יחולקו?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2015 07:49 |
|
| |
ר' דב שאלה לי בבקשה
בהנחה שבאלול הזה אכן תהיה ההמלכה
איך אתה רואה את החגים לאור זאת?
הכל מתנהל כרגיל ואין מה לחשוב על שינוי תכניות או שמא כן יש מקום לעיון..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2015 08:42 |
|
| |
אני מניח שהכל יהיה שונה, גם אם הרב אומר שהכל יימשך כרגיל, אבל ברור שהעולם יהפך לכולו טוב, קשה לדעת מה בדיוק אבל ברור שההכנות יהיו שונות.
יש גם לקחת בחשבון שהגויים יעשו את כל העבודה הפיזית ועם ישראל ילמד ויתפלל כל היום. אני גם מניח שהמשמעות של החגים תהיה שונה, כי היום הכל בנוי לעולם שלנו ולא לעולם המתוקן
תוקן על ידי המיייחל ב- 12/08/2015 11:01:35
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2015 11:06 |
|
| |
מסכים איתך לגמרי אבל אני שאלתי על החגים הקרובים של תשרי הזה! ר"ה הקרוב כיפור סוכות וכו' האם הזמן המזערי שנותר עד אז יספיק לחולל את השינויים הגדולים האלה? אני אישית מתקשה להאמין שאפשר לדחוס שינויים גדולים כאלה לתוך חודש עד כדי שינוי של ממש בציביון החגים ונוסח התפילות וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2015 11:40 |
|
| |
לגבי ההתבטאות של ר' חיים "עד החגים יבוא משיח"
מאחר וזה לא ההתבטאות הראשונה שלו בסגנון הזה היה צפוי שכך יוסברו דבריו וכך יוצגו לציבור הרחב.
מה הוא באמת התכוון אין לי מושג
http://www.hidabroot.org/he/article/148713
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2015 12:25 |
|
| |
| נמדשיר כתב: |  | | בתאריך 25.8 יש נסיעה עם הרב לקברי צדיקים. |
|
התקשרתי בבוקר לעמותה, אמרו לי לחכות ליום ראשון, כי הם לא עובדים השבוע.
ר' דב יש לך עוד פרטים? נקודת איסוף רק בתלמים או גם בדרך במרכז? מתי יוצאים וכו'? מקווה שההרשמה לא תסתיים לפני יום ראשון
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2015 19:01 |
|
| |
דני אין נקודות איסוף , כל אחד בא בכח עצמו.
לגבי ר חיים קנייבסקי , בשיעור במנחה הרב נשאל על דברי ר חיים לגבי המשיח , ועל זה אמר הרב יש לו רוח הקודש. המשפחה של ר חיים לא מפרשת אותו נכון על הגאולה , הם מתביישים בזה והם אומרים שהוא מדבר על המשיח כי הוא זקן.
תוקן על ידי נמדשיר ב- 12/08/2015 19:03:26
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2015 21:56 |
|
| |
חזק חזק חזק!! אכן בושה וחרפה לציבור המתקרא 'חרדי' בפרט הליטאי. צורה להם..  הם עוד יקבלו את המגיע להם בקרוב כשכולם יתייצבו במעגל הגאולה לו הם זכאים ואז נראה את הבכיות והתרעומות שלהם האם זה יציל אותם. ה' ישמרנו מהם ומהדומה להם. יש לי הרבה מה לומר עליהם אך חוששני שהדברים לא יערבו לחיככם לכן אוותר.
|
|
|
|
|