|
|
| נשלח ב-13/8/2015 11:44 |
|
| |
לצערי אני דיי המום מעניין הרב קנייבסקי, אם כי לא מופתע לחלוטין . . כמובן יש הרבה מה להגיד על ההתנהלות הנ"ל עם דוגמאות מהעבר :-( אבל אין טעם להוסיף קטרוג - משיח מקשיב לנו . . וגם הקב"ה :-)
תוקן על ידי המיייחל ב- 14/08/2015 16:45:25
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2015 17:50 |
|
| |
ר' דב עוד שאלה ברשותך
ישנו יהודי חולה שאני נוהג לשמח אותו מדי פעם עם בשורת המלכת המשיח הקרובה שהוא יבריא ויהיה כמו חדש וזה מאוד מעודד אותו ומפיח בו חיים חדשים
השאלה היא כמה זמן יקח תהליך הבראת החולים או שמא זה יהיה מיידי כמו הפסקת המוות? מה ידוע לך בעניין?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2015 20:27 |
|
| |
אין לי ידיעה ברורה בענין. הרב הזכיר פעם שזה יהיה דרך הנשמה שתבריא את האדם ויקח זמן הרב לא אמר כמה זמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2015 13:27 |
|
| |
לדעתי השיעור היה פשוט דווקא כי ההמלכה קרובה, כך אמרתי היום לאנשים בתלמים. 1. הרב אמר היום ליהודי המבוגר שמדבר איתו כל פעם, הוא שאל את הרב לגבי חולה מסוים והרב ענה לו - באלול הכל יעבור לא צריך משחות ותרופות. 2. הרב אישר לי את מה שכתבתי על האיתות.
תוקן על ידי המיייחל ב- 14/08/2015 14:22:57
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2015 14:28 |
|
| |
אשריך צדיק שוב שימחתני
שמח לראות שטעיתי יהי רצון שכל טעויותיי יהיו כאלה שהאמת תהיה הפוכה לטובה
האמת? הסברא הזאת חלפה בליבי, שדווקא בגלל שעוד שניה ההמלכה הרב התעלם כמען לחלוטין מהנושא אבל בגלל שלא מצאתי היגיון בסברא הזאת דחיתי אותה הצידה.
אז תכלס אתה אומר שהולכים על זה עד הסוף אהה?
אז אם כבר אירגנת לנו את אלול אולי תוכל לארגן לכבודי ולכבוד היומולדת את ח"י אלול? מה יש פעם בחיים כולה מה בסה"כ ביקשתי..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2015 16:23 |
|
| |
איזה כיף להיכנס לשבת עם תקוות מחודשות! כי ת'אמת שגם אני התאכזבתי שהרב לא דיבר על ההמלכה, אם כי ניסיתי לתרץ זאת בדיוק מהסיבה שהזכרתם. יהי רצון שתזכה לחגוג כפליים!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2015 21:16 |
|
| |
שבוע חם במיוחד לפנינו
בהמשך להודעה הקודמת
ואני אומר איזה כיף להיכנס כך לחודש אלול עם תקווה גדולה להמלכת המשיח בחודש הזה! ומי יודע אולי אפילו בשבוע זה ממש..
שבוע טוב וחודש טוב ומבורך לכולם!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2015 15:16 |
|
| |

מה אני אגיד לך ר' דב.. אני עובר על המסר החדש ומתקשה לראות את ההמלכה בטווח הזמן המיידי מתקשה לראות שהרב מודע לכך שזה עניין של ימים/שבועות בודדים.
בא נראה אם תצליח לשמח אותנו גם הפעם
חיממתי חזק את החברים המקשיבים לקולי ואני חייב משהו מוצק לגבות את דבריי שלא אבעס אותם כי חלילה בפעם הבאה לא יאמינו לי..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2015 15:53 |
|
| |
מצב רוח עדכני
גם אני קראתי את המסר ומה אני אגיד לכם - א-כ-ז-ב-ה.
זה בנימה האישית התוך-תוכית שלי.
יחד עם זאת אפשר לקחת את המסר הזה לפרשנות אחרת:
בשמיים אין זמן אלא רק התעוררות של הרצון שמוכתב לפי הזמן בעולם הזמן ובכפוף למעשים של כל פרט ופרט ועם ישראל כיחידה שלמה.
המסר של הרב משקף לכאורה את המצב בשמיים שם השפה של התעוררות הרצון אינה מתבטאת בפרק זמן אלא בהתעוררות הרצון (העתיק).
כדי שההשפעה תהיה יותר קרוב בזמן שזה במושגים שלנו הצורך הוא השפעה במסר שיעורר עוד רצון.
לכן נראה לי שמשמיים מכתיבים לרב לפעול ככה בדווקא כדי לעורר עוד ועוד רצון אצל יהודים לבקש את המלכת המלך המשיח ומצד שני כדי לא ליצור מציאות של לקיחת הבחירה החופשית כמעט באופן שרק " משוגע" לא יבקש מלכות ה' כאן ועכשיו.
זו נוסחת האיזון לדעתי הקטנה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2015 18:21 |
|
| |
המסרים אף פעם לא משקפים את המציאות האמיתית , אלא מבטאים את הדרישה של בורא עולם מעם ישראל. ביום שישי שאלתי את הרב מה הכוונה איתות , והרב אמר לי שהכוונה שמשיח כבר קיבל את המידע שעומדת להיות המלכה , ולכן המידע שהכל קרוב זה מוצק אצלי חזק מאוד , ואני לא נותן למסרים לבלבל אותי , כי המסרים מיועדים לעורר את עם ישראל לבקש את הגאולה , והם לא מיועדים לגלות שום סוד מסודות הגאולה ., אלא הפוך להחביא את הדברים כדי שיבקשו .
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2015 22:05 |
|
| |
ישר כח גדול על הדברים רבנו דב היקר! והלוואי הלוואי והכל נכון ודבריך יתקיימו במלואם על המילימטר!
כי אין לך דבר בעולם עליו ראוי לומר הלוואי מכל הלב כמו על הדבר הזה של המלכת המשיח וגאולת ישראל!
אז כן, שוב החזרת לי את הדופק ללב ואת החיות לנשמה
ברוך תהיה לה' צדיק שמחים מאוד על עדכוניך כל הזמן
תוקן על ידי המיייחל ב- 16/08/2015 22:06:53
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2015 22:28 |
|
| |
ב-ו' אלול מסתיימות 10 השמיטות עליהן דיבר החפץ חיים
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2015 22:46 |
|
| |
לא יודע לא מכיר ת'נושא אבל אני מתאר לעצמי שמדובר על איזשהו חשבון של עשר שמיטות שזה 70 שנה שזה אומר מסיום מלחמת העולם ב-45.
אבל בתכלס נשמע מעניין, כן, תודה לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2015 00:36 |
|
| |
עברתי בין התגובות וכמו תמיד מתנדנדים בין תקווה ל-אין ייאוש בעולם כלל ותגובתו של רבנו דב החזירה את לחץ הדם ורמת הסוכר עם ההסברים והיסודות.
רבנו דב ראה כמה וכמה נפשות הצלת בהערת ביניים אחת. אשריך
ואני רוצה משיח יותר מתמיד
|
|
|
|