|
|
| נשלח ב-17/8/2015 09:03 |
|
| |
הרב בפירוש אמר שאין תאריכים.
אז בבקשה מספיק עם חישובי הקץ.
צריך לחכות ולהתהלך בתמימות.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2015 09:34 |
|
| |
אני יכול לענות לך אבל מה אעשה ואני מכיר את תכונתך ואני משוכנע שזה לא יעזור ולא ישנה את דעתך במאומה
למרות זאת.. שלא לתת פתחון פה
כשהרב אומר שאין תאריכים ואין זמנים אלא זה בידיו של בורא עולם הוא מתכוון שאין טעם שבני אדם יעשו חישובים וינסו להגיע לזה לבד כי אין תאריך קבוע בשמיים אלא מתי שבורא עולם ירצה זה יקרה
אבל פיספסת את הנקודה כאן.. במקרה שלנו מקור התאריכים והזמנים זה הרב בעצמו! והרב במילים אחרות.. זה קודשא בריך הוא כי רק ממנו הוא מקבל.
ולכן גם אתה צודק, והראיה שהרב לא פירסם את הדברים האלה אלא מדובר על מידע שהושג בדלתיים סגורות ובלחישה וכו'
אבל אני מבין שבכלל דיבורים על תאריכי משיח לא עושה לך טוב אם כך לא חייבים להישאר פה..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2015 09:24 |
|
| |
מה נסגר עם הכנס אמש בכפר-סבא?
אם אפ'חד לא מעדכן זה אומר שלא היה שם שום חידוש?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2015 22:12 |
|
| |
מצטער חברים אך אני יורד מרעיון ההמלכה בחודש הזה
גם מסגנון הדיבור של הרב וגם מהנסיעה המתוכננת שלהם לקברי הצדיקים בצפון אני מסיק שאין המלכה בקנה ואפשר להוריד רמת כוננות
לא יודע כך אני מעדיף בכל אופן לחזור לשגרה מאשר להיות דרוך ובסוף להתאכזב
תוקן על ידי המיייחל ב- 18/08/2015 22:13:26
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2015 23:34 |
|
| |
אני מצטרף לדעת האב"ד של הפורום.
אשמח לשמוע את דעתו של נמד-שיר לגבי המועד שהרב מְכוּוַן אליו משמיים וצד שני והמועד שאליו הוא לא מכווֵן במסריו ולא ניתן ללמוד דבר. מה שנאמר - בחדרי חדרים עסקינן.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2015 00:17 |
|
| |
שכחת להוסיף ו' לאב"ד.. היה מתאר את תחושותיי בימים אלה טוב יותר.. אבוד..
להבנתי אין מה להוסיף על דבריו הגלויים של הרב, הכל די מובן למעשה. נשמח כמובן לשמוע על המידע הפיקנטי שמאחורי הקלעים במידה ואכן יש כזה למרות שגם בזה אני מפקפק..
אתה יודע למה? כי נראה שלי שאני מצליח לקרוא את הרב די טוב. או במילים אחרות אם תרצה - אם הרב היה מסתיר איזה מידע גדול מדי הייתי רואה את זה עליו ומה לעשות שאני לא רואה עליו כלום. ויכול להיות שאני טועה זו בהחלט אפשרות אבל עד שלא יוכח לי אחרת כך אני אוחז.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2015 10:33 |
|
| |
אין תגובה מצידו של ר' דב
יודעים למה? כי ר' דב אינו אדם של ויכוחים הוא מצידו אמר את שלו ואם לא נתקבלו דבריו אז שיהיה להם לבריאות להתווכח איתם? פשיטא שאין טעם ואין על מה. השומע ישמע והחדל יחדל. ר' אינו מתווכח ואינו מכריח את דעתו, אמר פעם פעמיים מקסימום והלך. משם ואילך המציאות כבר תוכיח הצדק עם מי.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2015 22:20 |
|
| |
שני כנסים היו לרב השבוע הראשון בכ"ס השני בב"ש
המשותף לשניהם (ולשיעור של שישי האחרון) היה שבלט מאוד הורדת הפרופיל על דיבורי המלכת המשיח וכל הנושא הזה והתמקדות יתר בתיקון המידות והכנת האדם והפיכתו להיות ראוי לקבלת המשיח לזכות להיות במעגל הזוכים.
אני לא יכול להשתחרר מהתחושה שהרב משדר לנו חזק מאוד "תפסיקו להתעסק במשיח ובהמלכתו ותתחילו לתקן את הטעון תיקון!"
די מדכא חייב להודות 
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2015 10:05 |
|
| |
ר' דב
שמתי לב שבשבוע הבא אין כנסים בגלל הנסיעה באמצע השבוע לקברי בצדיקים אני מתאר לעצמי האם יהיה איזה שיעור או מסר לציבור הרחב מאותה נסיעה או שזה רק לציבור המצטרף לנסיעה ותו לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2015 13:51 |
|
| |
ביום ראשון יש כנס במודיעין. בפעם האחרונה שהרב נסע לפני כמה שנים לא היה דיבור לציבור הרחב , אבל הרב אמר כמה מילים במהלך הנסיעה , אבל לא מסר או שיעור . אני מניח שגם השנה בנסיעה כך יהיה , אבל... השנה יש ארוחת צהרים עם הרב יתכן ובארוחה הרב יאמר דיבור , אבל אני מניח שזה יהיה משהוא פנימי לא להקלטה . גם אם יוקלט , אני מניח שחלק מהדברים יהיו לא לפרסום.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2015 15:26 |
|
| |
נכון כעת עודכן האתר עם שני כנסים בשבוע הבא ראשון ושלישי כשכתבתי את ההודעה עדיין לא הופיעו ההודעות על הכנסים
אוקיי תודה על העידכון
אגב אתה מצטרף לנסיעה? א"כ עדכן אותנו לאחר מכן מה נאמר שם..
יש לי חבר שהיה שמח להצטרף אבל קשה לו להגיע לתלמים היה מעדיף שתהיה נקודת איסוף איפשהו קרוב פה אצלנו
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2015 08:32 |
|
| |
מה חדשות מאחורי הקלעים בפיך ר' דב?
תודה לה' ולרב על השיעור החזק היום!

את השיעור המיוחד של היום אני מגדיר כתיקון לשיעור המשעמם משהו של שבוע שעבר היום היה אקשן! הכל היה חי תוסס וערני ב"ה, הרב גילה הרבה סודות היום. ורק בסוף כשהרב עבר בין הקהל וראיתי שהיה ציבור גדול יחסית שוב פעם נזכרתי במה שאמרתי פעם שכשיש ציבור גדול ותומך אז גם הדיבור של הרב קופץ ברמה לקיים מה שנאמר "ברוב עם הדרת מלך - המשיח"
"ובקרוב מאוד מאוד בורא עולם ימליך את המשיח"
מסכים, אבל לענ"ד רק אחרי החגים.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2015 11:02 |
|
| |
הרב השאיר את הדברים בשיעור בצורה מעורפלת, ולכן אני אלך בדרכו של הרב. השיעור התחיל בלי השידור, ואמרו זאת לרב, הרב חזר שוב על כל הדברים בשידור חוץ ממשפט פתיחה אחד, שכנראה לא צריך להיות בשידור.
תוקן על ידי המיייחל ב- 21/08/2015 14:02:04
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2015 14:10 |
|
| |
לא יודע על איזה ערפול כבודו מדבר רוב ככל הדברים היו ברורים דיו למעט קטע אחד או שניים.
נכון, בהתחלה כשהרב התחיל לדבר לא היה סאונד ומה זה התרגזתי על-כך כי ראיתי שזה נמשך ונמשך ובינתיים אני הולך ומתעצבן על הצלם שאמור לבדוק דבר כ"כ פשוט ובסיסי ואחרי דקה או שתיים אמרו לו שאין סאונד, הרב הפסיק לדבר ואז תיקנו את זה חזר הסאונד ושמעו את הרב אומר 'מה לא היה קול? אז לחזור הכל מהתחלה? אז מה אמרת שזה עובד?!' וכו' וכו'
אגב היה את הקטע שהרב שיחרר אזהרה כבדה ורצינית עם עונש מוות/כלא בצידה לאדם שיאמר לעם ישראל שהוא משיח והקב"ה לא אמר לו זאת..
ממה שידוע לי זה מתאים לברלנד ואולי גם לאמנון יצחק. שניהם שם רשעים ירקב
והיו עוד כמה דברים פיקנטיים לא זוכר כרגע
|
|
|
|
|