בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

הרב בן-ארצי הכריז על עצמו מלך המשיח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/8/2015 20:52 לינק ישיר 

היה יום מיוחד , הרב דיבר בארוחת הצהרים , וגם דיבר אצל ר חייא .

דבר הרב ביום צדיקים. חלק יודעים חלק לא יודעים עשר דקות ברבי בא יוחאי  מספיק,, יש בישראל הכל  לפני גדולי תורה אמרו נגד יציאה מהארץ לצדיקים  הם שם מיתביישים שמגיעים אלהם בחול, עצם הלוז מגיעה למערת מכפלה 12 חודש בורא עולם לא מוכן שיעזבו לחול אין שמה כלום ... מה שקרא בסין מדברים על זה שנה אחרי החגים התרסקות קשה ביותר. מישפחה בנו לקיברי צדיקים הרבה עוד יכלו לבוא. התפללנו התברכתם בורא עולם אוהב את בקצר ולעניין וזה עובד. כדי לעורר את עם ישראל יש כנס הערב .. הזהרות קשות לצאת לחול כתוב בעיתון. ליהודי פנים עיניים והליכה מיוחדת .. בורא עולים מביא גזרה לעלות לארץ אז לא יעשה חצי עבודה מתחיל וגומר את עבודתו.
רמת הגולן סוריה נימחקה אין .. בורא עולם מחק אותה והרבה יהודים פוחדים מאירן טיל.. היגיע לסורייה והתעייף... אירן יש לה עוד זכויות ניגמר לה כל הזכיות אבל בורא עולם עושה ככה ... בורא עולם יעשה איזון ואחר אחרי החגים תיהיה מכה כללית זאת הבטחה !
עד כאן בארוחת צהרים.
 הרב סיים  היו יכולים להיות כאן עוד שייכים למישפחה אוהב אותכם!
 דיברי הרב בציון של רבי חייא:רבי חייא.. הוא אגם מאוד פגיע ובניו לא פחות המאמץ להגיע אליו זה מאמץ להגיע לבורא עולם לא סתם יושב פה למעלה הוא צדיק הכי העיקר שבארץ רבי חייא רבי שימעון רבי מאיר האמהות וויתרו לו יעזרו לו כולם וויתרו כדי שנגיע לפה רבי יהודה בר עילאי על ארץ ישראל רבי שימעון הר יוחאי מעל כולם אז רבי חייא מפתח גאולה בידיים שלו 20-30 יש מערה למעטה יש מעיין קבוע לא ברור איך עולה המעיין לפה מיריים הנביא בכינרת קבוע משה ואהרון ומיריםקבורים בסתר בזמן שמלך יעבוד בפרהסייה יבוא גם משיח בן יוסף כל רגע יכול ליקרות ההמלכה . אז מדינת ישראל אומרים שהיא קדושה וטהורה .. זה ארץ הקודש והים של ישראל גם קדוש אלון ארבו היה במיים של אמריקה והם טומאה כמו האדמה .. המיים נילחמים להיכנס לתוך המיים ים של ישראל בגבולות של ישראל ... האדמה מקודשת הים מקודש היהודי מקודש זה ההבדל בן שאר הימים וההאדמות. איפה שיש נשים ניפרד המיים בים טהורים בים שיש בו עירבובייה המיים כועסים  פחות טהורים מיים זה חיים זה תורה , כל זה בים התיכון מראש הניקרה ועד אשקלון יש יותר ופחות טהור לפי מה שדיבר.אבא שמיים נישאר בסתר כי אם יתגלה לאנשים יתקררו אליו. צריך להכיר בטוב ! דרך שמפסיק תטוב בורא עולם האדם מחפש  את השם. ככה רוצה בורא עולם.
קשה לתאר במילים את היום שהיה .

תוקן על ידי נמדשיר ב- 25/08/2015 20:52:38

תוקן על ידי נמדשיר ב- 25/08/2015 20:57:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2015 21:49 לינק ישיר 
מחילה ר' דב אבל הלשון כ"כ משובשת שקשה מאוד להבין הרבה משפטים

תרגום גוגל כבר נשמע כמו האקדמיה ללשון העברית ביחס לדבר הזה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2015 22:11 לינק ישיר 

אני לא הקלדתי את התוכן , התוכן העותק ממישהי שכתבה, לי קשה לכתוב מתוך הזכרון.
אם זה לא מובן , אז אין לי אפשרות לתקן כי זה בדיוק הלשון של הרב שדיבר .
האמת לא המילים היו חשובות כל כך , אלא הרב גילה הרבה עוצמה של אהבה לכל מי שהגיע להתפלל .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2015 23:22 לינק ישיר 

אני יכול להגיה חלק ניכר מהדברים כי אני מכיר את הסגנון של הרב ומאמין שיודע למה התכוון המשורר

משפט שלא הצלחתי לפענח לא יופיע

מה אתה אומר כדאי?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2015 09:27 לינק ישיר 
הנוסח המשופץ - מאמין שהצלחתי מעל 90%

היום היה יום מיוחד, הרב דיבר בארוחת הצהריים , וגם דיבר בציון של ר' חייא .

חלק יודעים חלק לא יודעים - עשר דקות ברשב"י זה מספיק, יש בישראל הכל!
לפני כמה זמן גדולי תורה דיברו נגד יציאה מהארץ לקברי צדיקים בחו"ל, הם מתביישים שמגיעים אליהם בחו"ל!
עצם הלוז מגיעה למערת מכפלה 12 חודש לאחר הפטירה, בורא עולם לא מוכן שיצאו לחו"ל אין שם כלום!
מדברים על מה שקרה בסין (המפולת הכלכלית) אחרי החגים תהיה התרסקות קשה ביותר.
באנו היום לקברי הצדיקים כמשפחה
הרבה עוד יכלו לבוא איתנו. התפללנו, התברכתם, בורא עולם אוהב את זה 'קצר ולעניין' וזה עובד!
כדי לעורר את עם ישראל יש כנס הערב (בקרית מוצקין) בחדשות מדווחים על אזהרה חמורה שלא לצאת לחו"ל בחגים. ליהודי יש פנים עיניים והליכה מיוחדת.. בורא עולם מביא גזרה לעלות לארץ אז הוא לא יעשה חצי עבודה, מתחיל וגומר את עבודתו.
רמת הגולן - סוריה נמחקה, אין .. בורא עולם מחק אותה והרבה יהודים פוחדים מאירן, אירן יש לה עוד זכויות נגמר לה כל הזכויות אבל בורא עולם עושה ככה ... בורא עולם יעשה איזון ואחרי החגים תהיה מכה כללית זאת הבטחה!
עד כאן בארוחת צהרים.
הרב הוסיף "היו יכולים להיות כאן עוד ששייכים למשפחה - אוהב אתכם!" 

דברי הרב בציון של רבי חייא:
רבי חייא.. היה אדם מאוד פגיע ובניו לא פחות המאמץ להגיע אליו זה מאמץ להגיע לבורא עולם לא סתם יושב פה למעלה הוא צדיק הכי עיקרי בארץ, רבי חייא רבי שמעון רבי מאיר האמהות ויתרו לו יעזרו לו כולם וויתרו כדי שנגיע לפה.
רבי יהודה בר עילאי מת על ארץ ישראל רבי שמעון בר יוחאי מעל כולם אז רבי חייא מפתח גאולה בידיים שלו 20-30 מטר יש מערה למטה יש מעיין קבוע לא ברור איך עולה המעיין לפה מרים הנביאה בכינרת קבוע, משה ואהרון ומרים קבורים בסתר בזמן שמלך המשיח יעבוד בפרהסיה יבוא גם משיח בן יוסף, כל רגע יכולה להיות ההמלכה. 
אז מדינת ישראל אומרים שהיא קדושה וטהורה.. זה ארץ הקודש והים של ישראל גם קדוש, אלון ארבו היה במים של אמריקה והם טמאים כמו האדמה.. המים נלחמים להיכנס לתוך הים של ישראל, בגבולות ישראל האדמה מקודשת הים מקודש היהודי מקודש זה ההבדל בן שאר הימים והאדמות. איפה שיש הפרדה בין גברים לנשים המים בים טהורים איפה שיש ערבוביה המים כועסים פחות טהורים, מים זה חיים זה תורה, כל זה בים התיכון מראש הנקרה ועד אשקלון, יש יותר טהור ופחות טהור לפי מה שאמרנו. אבא שמיים נשאר בסתר כי אם יתגלה לאנשים יתקררו כלפיו. צריך להכיר בטוב! ע"י שמפסיק בורא עולם את הטוב האדם מחפש  את השם. ככה רוצה בורא עולם. ע"כ.

קשה לתאר במילים את היום שהיה.

תוקן על ידי המיייחל ב- 26/08/2015 15:32:08

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2015 12:11 לינק ישיר 

הצלחת ב 100%
אני מביא את מה שכתבתי כסיכום למה שהיה בציון של ר' חייא.

אני חושב שאפשר לסכם את מה שהרב דיבר אצל ר חייא, הרב ביטא את מלוא האהבה שיש לבורא עולם לעם ישראל בכלל ולמשפחה בפרט והביטוי של האהבה היה לא במילים אלא בעוצמה של הדברים, כמו  שאבא מבטא מעומק ליבו את אהבתו לילדיו, ומבטיח להם שהוא יתן להם הכל מרוב אהבתו להם וגם כמו שאבא רוצה לבטא "יש לי נחת רוח מכם שבאתם"

הדיבור היה יותר עוצמה ממילים, כך אני הרגשתי. המילים היו רק כיסוי איך לבטאות את רגשות האהבה שהרב רצה לבטא
הרב בירך את כולם בכל הברכות מרוב האהבה, הרב פשוט יצא מגידרו אם אפשר לקרוא לזה כך כדי להראות כמה היה חשוב לו שהגענו.

תוקן על ידי המיייחל ב- 26/08/2015 12:50:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2015 15:53 לינק ישיר 

תודה אחי.

עכשיו לאחר שתוקן הנוסח אני יכול להציג את תגובתי

היות ואין לי דרך לדעת מה באמת נאמר אני יוצא מתוך הנחה שדבריך מדוייקים ונאמנים.

1. הרב הדגיש את זה 'שהיו צריכים להיות עוד אנשים', אני יודע על עצמי שהייתי מצטרף לו היה לי רכב
פשוט אין לי כזה ולכן גם לתלמים אני מגיע רק פעם ב.. כשמזדמן לי טרמפ אחרת הייתי די דומה לך בקטע הזה
והופך לבן בית קבוע בתלמים ואף לחלק מה'משפחה'. כמו"כ חבר קרוב הביע את נכונותו להצטרף לנסיעה במידה
והיו הסעות מסודרות כי גם הוא בלי רכב.

2. אתה מדגיש את את העוצמה שהיתה בדבריו של הרב את ההתרגשות והאהבה הגדולה שאפפה את דיבורו
מהידוע לי זה דבר נדיר ולא שגרתי בכלל. למה?
בגלל שמי שמכיר את הרב רואה כמה הרב הוא אדם מאוד מאוד מאוד יציב, קשה לראות אצלו מצבי רוח
עליות וירידות כפי שיש אצל כל אחד מאיתנו ואצל כל אדם באשר הוא אדם ב"ו.
לא תמצא אצל הרב לא התרגשות ולא התלהבות ולא דיכאון וחוסר מצב רוח
או נגיד לכם את זה בקיצור וזהו.. הרב דומה מאוד לבורא עולם בעצמו.

יש מהר"ל (על אגדות החורבן בגיטין) שמדבר על זוועותיו של טיטוס שר"י שעשה בביהמ"ק
שחירף וניאץ את אלהי ישראל באופן שכל יהודי משתגע ממעשיו ודיבוריו הקשים
ואילו הקב"ה? לא מתרגש לא מתכעס ולא הופך עולמות אלא מאפשר לו להצליח במעשיו ובחירופיו.
מדוע זה כך?
משום שהקב"ה אינו כמו בני-אדם שמתפעלים מדברים הקב"ה הוא קבוע ואינו משתנה יקרה מה שיקרה
הקב"ה הוא מעל לכל ואינו מקבל השפעה ממעשי התחתונים - עליון על כל הארץ. כל זה בגלל מעלתו.

כשמסתכלים על הרב רואים אצלו את הפרדוקס הזה שרק מוכיח שתכונתו היא כשל הבורא.
שהרי מצד אחד הרב הוא אדם.. איך לומר בלשון עדינה.. חלשלוש כזה..אדם סופר עדין ורך
לא אדם שכלי ותקיף (כמוני למשל), מאחד כזה היית מצפה שיהיה אדם רגיש כבחורה ובעל מצבי רוח משתנים
ובטח שלא יציב רגשית בצורה כ"כ קיצונית כפי שהוא. ומי שרוצה להתרשם בצורה הכי טובה מהדבר
ייזכר בהופעתו של הרב בסרט על החטיפה כיצד הוא מתראיין שם ומספר על מה שעבר והרגעים המאוד
מרגשים שיש בסרט, היה מצופה ממנו להגיב בצורה הרבה יותר דרמטית מאשר הגיב בפועל..
אלא הוא שאמרתי, המשיח דומה לבורא עולם, מה הוא יציב ואינו מקבל שינוי ולמרות זאת עדיין הכי רחמן
כך נציגו עלי אדמות - מלך המשיח - מאוד יציב מבחינה רגשית ואין אצלו מצבי רוח ושינויי מזג-אוויר.

לאור כל זאת נבין כמה אדירה ומיוחדת היתה התרגשותו של הרב והאהבה הגדולה ששידר לציבור
שהשתתף איתם בנסיעה.

אני רואה סיבה נוספת להתרגשות הזאת אבל קשה לי להאריך כרגע אולי פעם אחרת

שוב תודה על הדברים ר' דב
כולנו מעריכים מאוד את עדכוניך

תוקן על ידי המיייחל ב- 26/08/2015 15:57:07

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2015 16:29 לינק ישיר 
עוד נקודה ששכחתי

מה הקטע של הרב עם הים?
מדוע הכניס את הנושא הזה והרחיב עליו את הדיבור?
אל תגיד לי שהרב עוקב אחרי גיחותיי לחוף ועדכוניי הקבועים על מצב הים..  

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2015 16:41 לינק ישיר 

את הפסקה הבאה לא הבנתי עדיין:
רבי חייא.. היה אדם מאוד פגיע ובניו לא פחות המאמץ להגיע אליו זה מאמץ להגיע לבורא עולם לא סתם יושב פה למעלה הוא צדיק הכי עיקרי בארץ, רבי חייא רבי שמעון רבי מאיר האמהות ויתרו לו יעזרו לו כולם וויתרו כדי שנגיע לפה.

_______
וגם משיח בן יוסף(הבאבא סאלי) יקום לתחיה לפני המלכת המשיח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2015 16:50 לינק ישיר 

אני הבנתי את זה כך

שהאבות והאימהות ויתרו על הזכות להיות הגורם המרכזי בו תלויה הגאולה (ע"י תפילות על קברם)
והעבירו את הזכות לר' חייא ובניו, כשהוא יתפלל על הגאולה אותם צדיקים יבואו לעזרתו.

לגבי מב"י - בבא סאלי, אכן כך משמע, שלאחר המלכת המשיח הוא יקום לתחייה.
נשמע קצת הזוי אני יודע לכן בא נחכה להבהרות מפי ר' דב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2015 17:14 לינק ישיר 

אני רואה שאני צריך להסביר.
בטבריה יש קבר של האמהות , ר עקיבא ורבי חייא , היינו אמורים להיות בכל הקברים גם של האמהות וגם של רבי עקיבא וגם של רבי חייא.
לבסוף היו רק בקבר של רבי חייא , ולכן הרב אמר שכולם ויתרו שנגיע לרבי חייא כי הוא מקפיד , והאמהות ורבי עקיבא הגיעו לר חייא להיות שם .
הענין הוא שלא כל מה שהרב אמר אצל רבי חייא הבאתי .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2015 17:27 לינק ישיר 

איזה אמהות יש בטבריה?
ניחא מה שאמרת, בסדר,
אבל מה עם הסיפא מב"י וכו'?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2015 17:33 לינק ישיר 

יש קבר אמהות מסוימות שהרב מדבר עליהם ,אני לא חקרתי בדיוק מי הן.
לגבי משיח בן יוסף הרב אמר כמה פעמים שמשיח בן יוסף יגיע רק לאחר ההמלכה , כמו בשיעור במנחה , ולא חייב להיות הבבבא סאלי , כי נשמת משיח בן יוסף התלבשה בבבא סאלי , כמו שבכל דור היא התלבשה בגוף אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2015 07:19 לינק ישיר 
קבר האמהות קבורים שם 7 אמהות ביניהם בת שבע אמו של דוד ועוד כמה אמהות, הרב גילה את זה

אתמול כתבתי כך: 

"אתמול כשחזרתי אז ישראל מילמן דיבר ברכב על ההתרשמות שלו מהציון של רבי חייא ,
אני לא התערבתי בדברים כי אצלי ההתרשמות הייתה במימדים שונים לחלוטין, לא יכולתי לדבר על זה, מה שכן הרגשתי איך ירגישו בהמלכה, כמו שכתבתי שהרגישו את אהבת הבורא, היום האיר לי שלפי איך שכל אחד הרגיש בציון זה בעצם ההבדל בין האנשים בשכר של הגאולה, כלומר כלפי חוץ כולם נהנו והרגישו שהכל מיוחד, אבל כל אחד הרגיש את העוצמה בצורה שונה לפי השגתו, כך בדיוק יהיה לאחר ההמלכה שכל אחד ירגיש את הבורא לפי מה שהכין את עצמו,
כלומר כולם ישיגו את הבורא אבל באיזה עומק זה יהיה ההבדל, ואתמול היה מעין הגאולה .
ועוד כתבתי  "שאצל רבי חייא התחילה ההמלכה בפרהסיא בפועל, כך אני מרגיש"
אותה אשה היתה לה בדיוק הזדמנות להיכנס לרב, שזה בפני עצמו מעניין והיא שאלה את הרב
על מה שכתבתי, 
הנה התשובה
"כן התחילה ההמלכה אתמול, כן כל אחד לפי הכלי שהכין, כן כולם היו צעירים אתמול
כי היו במציאות רוחנית כולם. 
כל אחד בדרגתו.. היה חזק מאוד מאד מאד."

כך שאני את השטר שלי פרעתי.

תוקן על ידי המיייחל ב- 27/08/2015 09:50:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2015 09:55 לינק ישיר 

חזק וברוך ר' דב
אכן דברים מעניינים 

אז אתה אומר שהתחילה ההמלכה בפועל..
כן אבל במה זה בא לידי ביטוי כמה זמן יימשך העניין שהפך בין רגע מאירוע חד-פעמי לתהליך..
בינתיים עולם כמנהגו נוהג ורק אלה שנכחו שם עם הרב אתה אומר שהרגישו הרגשות מיוחדות
אבל אני מקווה שלא תשכחו שיש עולם שלם שם בחוץ שמחכה גם הוא לקבל פני משיח וגאולה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > הרב בן-ארצי הכריז על עצמו מלך המשיח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 53 54 55 ... 72 73 74 לדף הבא סך הכל 74 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.