|
|
| נשלח ב-27/8/2015 13:09 |
|
| |
תיקון נשלחה לרב שאלה שוב , והרב ענה לא היתה המלכה , היה גילוי שכינה גדול אצל ר חיא .
תוקן על ידי נמדשיר ב- 27/08/2015 13:41:26
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2015 15:42 |
|
| |
מה יהיה תגיד לי.. רצונך העז שתהיה כבר המלכה מביא אותנו למקומות לא טובים של פגיעה באמינות.. אוביקטיביות ר' דב אוביקטיביות טהורה ללא שום נגיעות היא שם המשחק פה.
להסתכל למציאות בעיניים ולראות אותה כפי שהיא ולא את מה שאנו חפצים לראות
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2015 15:54 |
|
| |
אני הבאתי את הדברים כהויתם. לא הוספתי ולא גרעתי , כנראה אותה אשה הרב אמר לה שהיתה התחלה של המלכה והיא לא פירשה נכון , וכתבה לי שכאילו היה . אני שלחתי עוד פעם שאלה וכך נתקבלה התשובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2015 15:59 |
|
| |
נו שויין.. נפלנו בזה כי שכחנו שאשה פסולה לעדות
מעתה אני סומך רק על מידע שאתה הוא המקור שלו ולא כל מיני כלים שניים ושלישים.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2015 17:42 |
|
| |
ר' דב אני רוצה שתדע שמהסיפור הזה יצאת לא טוב מבחינתי. כי עכשיו כשאני משווה בין ההודעה שכתבת על דרשתו של הרב לבין מה שאני רואה בוידאו ישנו פער גדול בין תיאוריך מלאי הזיקוקים לבין הוולטאג' הנמוך יחסית בו דיבר הרב. אני מתאר לעצמי שלא הכל הוסרט והיו דיבורים שלא נכנסו אבל בכל זאת, מכאן ועד ההתלהבות שלך אני רואה מרחק גדול.
במילים אחרות, אם הייתי מנהל חברת חדשות ואתה כתב הנמצא בשטח ומדווח משם הייתי מפטר אותך על חוסר מקצועיות.
לא יודע מה קרה לך לא מתאים לך
יכול להיות שהנפילות בבורסה בשנחאי השפיעו עליך?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2015 18:41 |
|
| |
ידעתי שהסריטו, ורצית לכתוב שיתכן ויהיה וידאו כי יניב אמר שכנראה ישים את הווידאו באתר. אבל ברור שבווידאו לא שומעים את העוצמה בדיוק כמו שביום שישי יש הבדל בין להיות במקום ללשמוע בשידור . הרי אמרתי לא המילים היו הדברים החזקים אלא העוצמה ואת זה לא שומעים בשידור, בשידור לא רואים את ההשראה שיש במקום תוך כדי הדיבור . גם ביום שישי אותו דבר יש הבדל בין להיות במקום או לשמוע בשידור.
תוקן על ידי המיייחל ב- 27/08/2015 21:38:50
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2015 21:47 |
|
| |
אני מכיר אותך כבעל הבחנה עמוקה הרואה וחש בדברים שאחרים לא ולאור התרשמותי מהווידאו אני מאמין שאם הייתי נוכח שם במקום לא הייתי מסכים עם תחושותיך והייתי מנסה לצנן את התלהבותך. זאת מסקנתי בכל אופן.
אגב למדתי כמה וכמה דברים דברים מהווידאו הזה
נראה לי ששומעים את האשה המתלהבת והמתלהמת זאת שהזכרת את הדברים בשמה נראה לי.
כמו"כ נורא בולט לעין העניין הזה שהרב מתנגד לדיבורים המצביעים עליו כמשיח בנוכחתו במשפט שאמר לקראת הסוף "שרק כאשר ילכו כולם הביתה (כלומר לא פה ולא עכשיו) שיתפללו לקב"ה שימליך את המשיח כי נמאס לנו ואין לנו כח יותר"
כמו"כ רואים כיצד כולם לחוצים כבר להמלכת המשיח ורק הרב לוקח את זה באיזי ולא מתרגש יותר מדי
תוקן על ידי המיייחל ב- 27/08/2015 21:48:31
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2015 22:14 |
|
| |
הרב אמר ביום שישי שלטעות זה סימן שאנו לא רובוטים . לכן אין טעם להיכנס לדיון האם טעיתי או לא . אם טעיתי אז כנראה אני חושב , ואם לא טעיתי אני צודק. לכן הדיון נראה לי מיותר אני הבאתי תחושות , והתיחסות הרב לאותו מעמד . אם תראה את הציטוט הציטוט זה היה תחילת המלכה , והמילים תחילת המלכה הם מילותיו של הרב. אני הוספתי שאלה , וכתבתי לכבוד מלך המשיח ,האם לאחר התשובה של הרב לאותה אשה האם לפרסם שהיתה המלכה ? וכאן הרב אמר שלא היתה המלכה , אלא היה גילוי שכינה. כך שהמילים שאני הבאתי בציטוט הראשון הם ציטוט של הרב וההבנה שלהם היא טעות של כולינו.
תוקן על ידי נמדשיר ב- 27/08/2015 22:20:50
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2015 23:28 |
|
| |
נמדשיר. שמע דברי -
לכל אחד יש "עת רצון" וגם "עת לצון". מנסה אני לומר שלכל אחד יש את "הפאדיחה" שלו... אני מאמין לך שמה שיצא לך זה מה שבלב הרגיש לך הכי אמיתי ולא ניסית "לערבב" את הציבור. אבל מה לעשות שהציבור - ובכללם המייחל ושות' - לא קונה כל דיבור כאורים ותומים, וצריך שהדברים יהיו מבוססים, הגיוניים, ויסתמכו על ראיות.
בפן אישי אומר לך מילה של תופאי - אל תיקח ללב את הערותיו של המייחל. הוא שוכח. גם אנחנו נשכח. רק שתדע לך שאני משוגע על "עדות מפי השמועה" בכל הנוגע לדברי הרב בחדרי חדרים. אתה נכס ואנחנו זוכרים לך את זה.
לסיום אמליץ לך - קח את החיים בסבבה. כל שכן את הלך הרוח של חברי הפורום. שהרי פשוט הוא שבסוף המשיח יומלך והפורום יזרק ל.... פחחח הצחקתם אותי !!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2015 23:45 |
|
| |
נראה לי לא הוגן לבקש מנמדשיר להעביר לנו חוויות והתרשמויות ודברים שהוא שומע וחווה, ואז להאשימו שזה לא אובייקטיבי... נמדשיר לא טוען להיות אובייקטיבי וצופה מהצד. הוא משתתף. זה בנשמה שלו. וכך הוא חווה את הדברים. כנראה במשך היום הוא הגיע למצב רוחני בו הוא חווה איך שחווה וכך דיווח. והרי אנו בעצם רוצים לשמוע את מה שהרגישו המשתתפים ולא רק המילים עצמן...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 08:36 |
|
| |
שיעור חזק היה היום דיבור ישיר ותקיף מהרגיל
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 15:58 |
|
| |
ר' דב שאלה בבקשה
כשהרב אומר משפט כמו "אחרי החגים תהיה מפולת כלכלית קשה ביותר בסין ובעולם" האם אפשר להבין מזה שעד אז אין המלכת המשיח?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 16:24 |
|
| |
בהחלט שלא ניתן להבין מזה שום דבר , כי הכל יתכן אחרי ההמלכה . כי הרב מדגיש שאחרי ההמלכה רק במדינת ישראל יהיה טוב , אבל בחוץ ארץ אף אחד לא מבטיח שום דבר לאחר ההמלכה. כי הרי הרב גם אומר שההמלכה יכולה להיות כל רגע.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 17:05 |
|
| |
איך מגיעים באתר לעלון של השבת? העלון שנמצא שם הוא של פרשת שופטים (אני מתכווין לעמוד השני, העמוד עם הדרשה של הרב בן ארצי ולא העמוד הראשון)
|
|
|
|
|