|
|
| נשלח ב-28/8/2015 18:04 |
|
| |
לא בכל שבת יוצא עלון כשאין באתר אז אין
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 18:14 |
|
| |
גם באיראן קוראים את דברי הרב בן ארצי?
בכיר איראני: "דאעש פועל למען ביטחון ישראל"מזכיר מועצת הביטחון הלאומית העליונה באיראן סבור שארגון הטרור הרצחני נועד להרחיק אויבים מגבולות המדינה הציונית
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2015 20:30 |
|
| |
אם באיראן היו עוקבים אחרי הרב אז הם היו אומרים משפט שלם ולא חצי משפט "דאע"ש הם שליחי האל כדי להילחם באויבי ישראל כדי שבישראל ישבו בשקט"
הווו.. ככה נשמע יותר טוב 
משלא אמרו כך שמע מינה שאמרו את מה שאמרו בבחינת איהו לא חזי מזליה חזי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2015 21:12 |
|
| |
ביום שישי שוחחתי עם הרב על התחושה שלי אצל רבי חייא ואמרתי לרב את מה שכתבתי שכך הרגשתי, והרב אמר לי - שזה נכון היה גילוי שכינה גדול. אמרתי לרב שבהקלטה לא מרגישים כלום הרב אמר לי - ברור זה דבר שמרגישים רק במקום. הרב גם שאל אשה אחת (לא זאת ששאלה את הרב) לפני שהיא יצאה ממנו ביום שישי איך היה אצל רבי חייא? כך שהתחושות שלי אצל רבי חייא הם כנראה נכונים ואמיתיים .
תוקן על ידי המיייחל ב- 29/08/2015 21:23:11
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2015 21:44 |
|
| |
בסדר גמור, אם אתה אומר. אז מה היה לנו שם.. אתה צדקת מצד שני גם אני צדקתי כי איזו דרך יש לי לדעת דברים כאלה והרי אין לדיין אלא מה שעיניו רואות ואוזניו שומעות
אי לכך קבל בכל זאת התנצלות וברכת יישר כח וחזק וברוך על עבודת הקודש!
( למרות שמלכתחילה עיקר הקפידא היתה על נושא המלכת המשיח והפזיזות להכריז עליו)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2015 18:26 |
|
| |
אני מביא את הקטע הבא מה שנאמר בשם ר חיים קנייבסקי . אגב הרב בשיעור נשים שהיה במוצ"ש האחרון פרשת כי תצא, שיבח את ר חיים קנייבסקי בצורה שהוא מפרסם משיח.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2015 21:55 |
|
| |
תודה ר' דב.
רק חבל שמערבים חול עם קודש כשדוחפים לתוך התבשיל הזה גם את תבלינו המסריח של עב"ם ברלנד
אז מה היה לנו שם.. עד סוכות הושע"ר יש לנו המלכת המשיח מה שנקרא מוצאי שביעית למהדרין.. יפה מאוד. הגיע הזמן באמת
אגב מה קרה היום למסר השבועי שטרם הופיע..
תוקן על ידי המיייחל ב- 30/08/2015 21:56:21
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 07:57 |
|
| |
תגיד ר' דב..
איך מסתדר קביעת התאריך של ר' חיים עם דבריו של כבוד הרב שאין תאריך להמלכת המשיח ואף אחד לא יכול לדעת את הזמן המדוייק כי זה בידיו של בורא עולם ורק הוא יקבע מתי שיחליט..
הרי ר' חיים קובע שמקסימום עד סוף סוכות זה יקרה..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 08:13 |
|
| |
מסתדר מצוין . 1. הוא אומר תאריך יעד ולא יום ושעה מסוימים. 2. כבר כתבתי שאנו נמצאים בשלב האיתות , והשלב הזה הוא שיש תאריך יעד רק לא יודעים בדיוק , ההמתנה של הרב לאיתות היא בעצם כמו שהרב אמר לי שכבר ההמלכה צריכה להתבצע , אבל אין תאריך מוגדר אבל יש טווח זמן שעד אז תהיה ההמלכה. גם הרב נתן להבין לכמה אנשים שאחרי החגים כבר יהיה לאחר ההמלכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 08:32 |
|
| |
נפלא מאוד, יישר כח.
זוכר מה אמרתי לפני שבועיים? שאני מאמין שכשם שהקב"ה השאיר לנו את הט' באב האחרון כך הוא ישאיר לנו את החגים ורק אחריהם נגיע להמלכת המשיח
נקודה נוספת אנשים שלא מחוברים לרב אלא ניזונים אך ורק ממני מהמידע שאני מעביר להם שאלו אותי איך נדע שהיתה המלכת המשיח?
עניתי להם שברגע שיומלך המשיח מיד הוא יופיע על כל המסכים בעולם וכל העולם יראה את פניו וישמע אותו מחלק הוראות כולל אולטימטומים לראשי מדינות בעניינים הקשורים למדינת ישראל
טוב עניתי? יש'ך משהו להוסיף או לתקן?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 08:47 |
|
| |
התשובה בעיקרון נכונה , אבל לא בטוח שמיד עם ההמלכה זה יתרחש אלא לאחר כמה שעות .
תוקן על ידי נמדשיר ב- 31/08/2015 08:49:50
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 08:54 |
|
| |
למה לא איזה סיבה יש להתעכב? אני זוכר במפורש דיבורים של הרב בהם אמר שמיד לאחר המלכת המשיח יתחיל לפעול בפרהסיא והזכיר גם את חיסולה של רצועת עזה וכל זה באותו היום ממש! אני אומר לך.. אני זוכר התבטאויות כאלה! אם לא מאמין לי תשאל אותו בעצמך
הרב מת להתחיל לפעול בפרהסיא איזו סיבה יש לו להתעכב אפילו יום לאחר ההמלכה?? שעות אחרי? בסדר אין לי בעיה עם זה. העיקר באותו היום ממש
תוקן על ידי המיייחל ב- 31/08/2015 08:56:02
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 13:50 |
|
| |
ככה הבנתי מהרב כמה פעמים בשיחות שיתכן ויקח זמן קצר בין ההמלכה למה שיראו .
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2015 08:30 |
|
| |
שיעור מיוחד היה היום הרבה צחוקים והומור..
שוב חזרה הנקודה המרכזית (והכואבת יש להודות) שהעיקר זה לא רק לזעוק משיח אלא בעיקר תיקון המידות וקיום עשרת הדיברות שזה הדבר הכי קריטי להתגלות המשיח כי כשאת זה עם ישראל מקיים ממילא העולם נהיה מקום מתוקן יותר וכלי ראוי להתגלות המשיח
ה' יזכנו
מה קורה ר' דב יש חדשות מהכיוון שלך?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2015 12:41 |
|
| |
אין לי מה להוסיף , , אגב אמיר אמר שאין לו מחשב בבית.
|
|
|
|
|