|
|
| נשלח ב-8/9/2015 14:33 |
|
| |
כי 3 התכונות הללו , התכונות שרוב הציבור החרדי לא מקבל וגם הדת"ל.
תוקן על ידי נמדשיר ב- 08/09/2015 14:34:37
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2015 15:05 |
|
| |
יפה, אכן גאוני ומקורי.
העניין הוא שהרי גם אני הייתי מודע לתנאי המשיח וכיצד הוא מתואר בכתובים אין צורך להאריך כי זה בדיוק מה שעשינו פה בשנים עברו באשכולות השונים אך אני אחזתי שכדי לצאת ידי חובת אותם פסוקים בישעיה על המשיח המבוזה והלא מוערך מספיק שהוא יהיה מוזר ושונה מהמיינסטרים אך עדיין במסגרת העולם החרדי והגדלות בתורה כי בכל ספרי האחרונים הוא מתואר כגדול בתורה ולכן הכי טבעי היה לחפש אותו בעולם החרדי ולכן גם המועמד הקודם היה מי שהיה (יעקב עדס) אך לא דימיינתי לעצמי שצריך להרחיק לכת עד לקטע של ספרדי בע"ת +סרוגה לא שזה מפריע מצד עצמו אבל על תנאי הגדלות בתורה היה קשה לוותר. זה הכל על רגל אחת
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2015 21:50 |
|
| |
סיפור שגנבתי מהפייס של ר' דב
קבלתי מחבר אני שמעתי הקלטה בוואטצאפ של אשה של רב של קהילה בחו"ל שהרב קנייבסקי אמר לה שיבואו היא,ובעלה דחוף לארץ, והם אמרו שיש להם קהילה וכו' אך הרב התעקש ואמר זה לא מעניין, אז הוא בא לארץ אל רבי חיים והרב אמר לו תבוא עכשיו כי עד ראש השנה המשיח מגיע, וכעת הוא בדרך לארץ מרחק 24 שעות טיסה.
אין לנו כמובן דרך לדעת מי האבא והאמא של הסיפור הזה ואין לנו דרך לאמת אותו אך אם נקבל אותו כאותנטי הרי שזה מחזק את שיטת ר' דב שעד ר"ה זה קורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2015 22:32 |
|
| |
מה היה בשיעור המיוחד היום? לא הצלחתי לראות בשידור חי !
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2015 22:44 |
|
| |
שמעתי את השם 'קציןקבלתי מחבר את השם שנדמה לו נראה לי הרב 'קצין' רב של קהילה חלאבית בארצות הברית כמדומני שמעתי את השם 'קצין
תוקן על ידי נמדשיר ב- 08/09/2015 22:46:21
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2015 22:46 |
|
| |
מחר צריכה להיות ההמלכה !!!
אני מרגיש את זה חזק מאד !
גם אתם??
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2015 22:48 |
|
| |
הרב בשיעור נתן שני רמזים להמלכה הקרובה . 1. הרב אמר לא לחינם הסיפור של הפליטים זה עכשיו ולא לאחר סוכות כדי שעם ישראל יראה את מעשיו של בורא עולם. 2. הרב התחיל לדבר שהחום והאובך זה לא סתם. הרב האריך גם כן מה עושה בורא עולם כל היום.. שלי ברמה האישית זה נתן אישור להשגות מסוימות שהיו לי. כשנמצאים במקום מרגישים יותר את דבר השם בדברי הרב, וזה היה גם ביבנה הרב הכין את הציבור לימים הנוראים.
תוקן על ידי המיייחל ב- 08/09/2015 22:52:32
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2015 22:50 |
|
| |
אשריך שכיוונת גם אני מרגיש כך אבל לצד ההרגשה הזאת אני גם מרגיש את הפחד הגדול להתאכזב שוב כך שהחשש מאכזבה וההתרגשות מההמלכה משמשים בערבוביא
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2015 22:56 |
|
| |
מצטער ר' דב אך אני מתקשה לראות כיצד הדיבורים האלה מחזקים את עניין ההמלכה הקרובה
נכון, היה שיעור חזק מאוד מבחינת התשובה הנדרשת מאיתנו בימים אלו וזה ממש בולט בדברי הרב שזה העיקר הנדרש מעם ישראל לעסוק בתשובה ותיקון המידות ולא במשיח והמלכתו אלא העיקר זה תיקון המידות!!! ה' ירחם בשיעור הזה הוא נגע לי בנקודות הכי כואבות ממש דרך על הפצעים. אבל שוב, לא ראיתי קשר ישיר לעניין ההמלכה הקרובה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2015 23:16 |
|
| |
קיבלתי את ההקלטה הסיפור הוא כזה יש לי חברה בשם קצין , בעלה של חברה שלה הוא רב בפנמה , ועליו כל הסיפור הכל בהקלטה של אותה חברה. ההקלטה נמצאת אצלי בקובץ ולא יודע איך להעביר זאת. זה שהרב אמר שבורא עולם לא מחכה לפליטים לאחר סוכות סימן שההמלכה עכשיו. כי אם ההמלכה לאחר סוכות אין מה למהר עם הפליטים.
תוקן על ידי נמדשיר ב- 08/09/2015 23:19:15
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2015 23:40 |
|
| |
שמתי לך את ההקלטה בהודעה בפייסבוק
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 00:02 |
|
| |
אני הבנתי שהרב התכוון לומר שהקב"ה עשה את עניין המהגרים דווקא עכשיו כהכנה טובה לעם ישראל שיראו את ידו המכוונת ויכרו במלכותו כדי להקל עליהם להתחבר אליו ביום הדין בר"ה, זה הכל, לא מצליח להבין איך אתה מקשר זאת להמלכה.
לא יודע לא מצאתי שום הקלטה בפייסבוק, לא אצלי ולא אצלך. מודה שאני עדיין מתקשה להתמצאות בדף הפייס. בסה"כ צעדיי הראשונים שם.
ואתה יודע מה.. גם אם כן אשמע את ההקלטה, אני לא רואה כיצד זה מחזק אותי.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 00:06 |
|
| |
אני עושה מה שאני יכול , ואתה תעשה עם זה מה שאתה מבין. אני הבנתי שבורא עולם רוצה להכין את עם ישראל להמלכת משיח ולא לראש השנה , כי הרב לא אמר כך לפני שום ראש השנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 00:08 |
|
| |
ראיתי שקבלת את זה.
|
|
|
|