|
|
| נשלח ב-6/11/2015 15:00 |
|
| |
לא היה משהו מיוחד, ביקשתי ברכה. המיוחד היה שהרב הקדיש הרבה זמן לברכות של הנשים, שלא יכלו להתאפק וניגשו אליו כבר מיד בסוף השיעור.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2015 23:23 |
|
| |
זה שאין עדכונים ואין חידושים כי באמת אין יותר מה לחדש ומה לומר במצבנו זה שכולה אומר כבוד בשעה שכולנו מצפים כל רגע ממש להמלכתו של מלך המשיח שאמורה להתרחש בימים אלו ממש
שתאורטית זה יכול להיות גם עוד חודש-חודשיים אבל ישנם סימנים לא מעטים שזה ממש קרוב
לכן אין יותר מה לומר ואין במה עוד להתעסק כי הגענו כבר לדבר האמיתי לרגע הנכסף לו קיווינו וציפינו כ"כ הרבה זמן
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2015 00:27 |
|
| |
בע"ה כן יהי רצון!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2015 14:44 |
|
| |
הערב הכנס באשדוד
ב"ה עשינו פרסום לכנס והכרנו את כבוד הרב לעוד אנשים שטרם היכיריהו עד כה מקווה שנראה אותם שם הערב
מתרגשים לראות את כבוד הרב והשמועה עושה לה כנפיים ואני תקווה שתהיה הצלחה גדולה הערב וכמה שיותר יהודים יכירו את הרב יתחברו ויזכו עי"כ להתקרב לקב"ה ולזכות להיות בגאולה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2015 21:48 |
|
| |
ר' צבי, ספר לנו איך היה... ראיתי שהייתה נוכחות יפה של חרדים בכנס! וגם מי הצדיק שהלך כל הזמן מאחורי הגב וכיוון אותו מאחורה בחלק שהרב בירך את האנשים? הבן של הרב?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2015 22:58 |
|
| |
היה אחלה כנס טוב ומוצלח ב"ה! כן, זה הבן של הרב - ברק שמו.
היה כנס מוצלח מאוד הן מבחינת הדיבור הנפלא והחזק של הרב הן מבחינת כמות האנשים והפתיחות לשמוע ולקבל ומהזווית האישית שלי הרבה שדיברתי איתם אכן הגיעו גם כאלה שמעולם לא שמעו או ראו אותו וזה להם הפעם הראשונה שהם שומעים אותו, התפעלו מאוד ב"ה.
כמו"כ היתה אווירה טובה למעט המצורעים הקבועים שחייבים לקלקל עם צלצולי הנייד שלהם הס"א חייבת את המים האחרונים שלה מסתבר.
כשהרב הגיע אליי ביקשתי ברכה אחת "הרב תברך אותי שאזכה לקיים את כל מה שאמרת" הרב חייך שמח ובירך בדיוק כך באותה לשון והוסיף כמובן ברכה והצלחה ורפואה.
העוזרים הגיעו כמובן לפני הרב וגם אני הקדמתי בחצי שנה כך שהיה לי זמן לדבר קצת עם יוסי העוזר ועוד וציינתי בפניו שבניגוד לפעם הקודמת מלפני חצי שנה הפעם לא התקשרת בבוקר וביקשת בשם הרב שלא אדבר עם אנשים במקום ואומר להם שהרב הוא המשיח.. האם זה אומר שיש לי אשראי חופשי הערב? יוסי צחק אך לא מיהר לאשר את דבריי אך אני כמובן מיהרתי להרגיע אותו שזה בסדר לא באמת התכוונתי ואין מה לדאוג כי אני אשתדל להמנע מכך גם הפעם, מה שהצליח באופן חלקי למדיי כי בסופו של דבר רבים חטפו ממני את נבוט ה"מה אתה באמת לא יודע שהרב הוא המשיח?" אני נוהג לשחק אותה תמים..
בסה"כ היה כנס מוצלח מאוד לטעמי כמעט מכל הבחינות. השבח לאל תודה לבורא עולם. כעת מחכים להמלכה יהי רצון
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2015 00:06 |
|
| |
שוב: באמת שהיה כנס טוב
חזרתי הביתה מלא בשמחה ובחיות חדשה כאילו לא שמעתי את הרב שנים..
איך יתכן? הרי אנו שומעים אותו 3 פעמים בשבוע!
אלא ההסבר הוא שיש הבדל בין לראות אותו בשידור במחשב לבין להיות נוכח במקום הבדל חד וברור שלא מותיר מקום לפקפוק על כל אלה שניסו לשכנע אותי שזה כך מזה כבר כמה זמן.
חשים את הרב ומרגישים את הדיבור שלו הרבה יותר חזק כאשר נמצאים במקום בו הוא נמצא ומדבר. מה שנקרא - בדוק ומנוסה
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2015 08:52 |
|
| |
שיעור אש היה היום
מומלץ לכל מי שלא הספיק לשמוע
פחת באקטואליה והאריך בה הרבה באמצע קצת פרשת שבוע ולסיום שוב חזר והאריך על המצב הקשה בעולם ובארץ
מחכים שבורא עולם ימליך את המשיח בכל רגע קשה לקב"ה לראות את עם ישראל סובל וכולם סובלים!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2015 21:55 |
|
| |
יצא לי לדבר בערב שבת במקום שבדרך כלל אני לא מדבר בו (ובמקום שהרב שם כל הזמן מדבר על גוג ומגוג ועל כך שמי שיעשה 4 סעודות בשבת יינצל מזה. בא לי פעם לשאול את הרב ואם אותו אחד רמאי וגנב ועושה מעשים רעים אבל עושה 4 סעודות יינצל? לא נכנסתי איתם לכך שגוג ומגוג זה לא בארץ, כדי שלא יפתחו אנטי על ההתחלה). אחרי שחזרתי על הדברים של הרב בן ארצי, ניגשו אליי שני בחורים אחרי התפילה וחצי שאלו חצי אמרו שהם נוסעים ללונדון השבוע. הרגשתי אחרי השאלה שלהם שאולי לא דיברתי מספיק טוב אם הם לא ירדו מהנסיעה ללונדון. חוץ מזה שאישה אחת שאלה אותי אחרי זה איך בארץ ישראל הכי טוב אם יש פיגועים? גם לא היה לי תשובה מוחצת להגיד לה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2015 01:12 |
|
| |
יצחק הנה התשובה לשאלה גם בארץ יש טירור :
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2015 07:42 |
|
| |
אתה מבין שזה לא תשובה כי אנשים יענו לך אוקיי אז שם יותר גרוע מפה אבל גם פה לא בדיוק ירח דבש..
הקטע הוא שלא עניתי לו אמש בגלל שאם אבוא לומר כל מה שיש לי לומר זה יתארך מאוד בכתב וקשה ככה
אבל מה שכן רציתי לומר ליצחק ידידינו הוא שחבל שהאנשים האלה לא נופלים אצלי כי בהחלט שיש לי מה לענות להם וכיצד להסביר להם מה קורה בארץ ובעולם לאור משנת הרב, כן, בהחלט יש לי הרבה מה לומר אבל כאמור - קשה לי בכתב.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2015 18:23 |
|
| |
דווקא המייחל אני זקוק לתשובה מפורטת וחזקה. התשובה שאמרתי לה הייתה על מספר האנשים שנפגעו בפיגוע אחד בצרפת לעומת מה שקורה פה ב"ה. וגם שיש כאלה שהיו צריכים ללכת לאחר מחלה קשה וארוכה, אז נחסך מהם והם הולכים ככה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2015 18:30 |
|
| |
במסר מהיום: "גם משיח בא מהמדבר" אפשר להגיד שתלמים זה התחלת המדבר:) עוד רמז לזהות המשיח!
וגם האם הרב חפץ שסיסי יצליח? הוא לא בעד מהפכה במצרים? לא הבנתי כ"כ את הדיבור והדאגה שלו כלפי סיסי. חס וחלילה לא מעביר ביקורת אם זה נשמע כך, רק מסקרן אותי לדעת.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2015 21:45 |
|
| |
לא מבין מה לא מובן ודאי שהוא בעד סיסי מי לא.. אמר מפורש שסיסי הוא הנשיא כי טוב זה או הוא או האיסלאם הקיצוני
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2015 22:33 |
|
| |
השיעור היום ענה לי על השאלה. סיסי מחזיק את מצרים. אם הןא ייפול דעאש יגיעו למדבר סיני ונצטרך לשמור על הגבולות.
עדיין אני מחכה לתשובות איך לשכנע אנשים שבארץ נכי טוב למרות המצב הביטחוני
|
|
|
|
|