|
|
| נשלח ב-11/3/2016 08:54 |
|
| |
אכן כן, גם השיעור של היום ואפילו יותר מכך הכנס נשים משלשום ערב ר"ח שיעור אדיר ועוצמתי במיוחד - אל תפספסו
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2016 21:14 |
|
| |
העדכונים האחרונים
סביב ביטול שיעור שישי האחרון וכנסי השבוע הזה מצביעים על קשר אפשרי להמלכת המשיח שיתכן וכבר התרחשה וכעת מחכים לשלב הבא הוא השלב לו כולנו מחכים - שלב ההתגלות והיציאה לאור מול כל העולם והתחלת הטיפול בעולם בשידור חי.
נמתין עוד טיפה ונראה מה יצא מזה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2016 21:20 |
|
| |
נכנסתי כדי לראות היכן אפשר לראות את השיעור מששי האחרון.. יש עדכון או רמז לעדכון מאנשי הרב?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2016 21:43 |
|
| |
בהחלט. העדכון הזה הוא כל כולו מאנשי הרב ומהמקורבים אליו אני אין לי כלום מעצמי בעניינים כאלו
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2016 23:30 |
|
| |
נא לעדכון !!!
אחרי חג הפורים דמוקפין בחברים ובמשפחה ומשלוחי מנות לרוב ושבת א-ר-ו-כ-ה מאד,
ובכן הדיווח בבחינת אפשרי כפי שהובא הערב ע"י המייחל הכניסני למתח !!!
יש למישהו מידע נוסף? מחכה לדיווח..
נא להזדרז לפני שאני אצא משליט"א !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2016 23:47 |
|
| |
עדכונים נוספים כרגע אין אבל מתיקות חרוזיך החביבים ומשחק מילותיך האהובים הזכירוני כמה התגעגענו להם.. על מה עזבתנו ונטשתנו ידידנו?
עדכון נוסף שקיבלתי הערב ממש בדרך אגב גורס שבשישי האחרון האחרון הרב ישב בלשכתו כמדי שבוע רק ללא השיעור וקבלת הקהל
מה שמחזק את הערכה שביטול הסדר הקבוע נובע מסיבות שמימיות
ברגע שיהיו עדכונים כמובן שנפרסם
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2016 12:32 |
|
| |
הכנס מחר בפתח תקווה עד עכשיו מתקיים כרגיל
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2016 15:10 |
|
| |
בס"ד ציבור יקר! הודעה חשובה! הכנס שהיה אמור להתקיים ביקנעם-עלית היום, יום ראשון י"ז אדר ב' (27.3) נדחה. מועד חדש יפורסם בהמשך. עמכם הסליחה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2016 20:33 |
|
| |
| freedom004 כתב: |  | | הכנס מחר בפתח תקווה עד עכשיו מתקיים כרגיל |
|
בס"ד ציבור יקר! הודעה חשובה! הכנס שהיה אמור להתקיים בפתח תקווה מחר, יום שני י"ח אדר ב' (28.3) נדחה. מועד חדש יפורסם בהמשך. עמכם הסליחה.
תוקן על ידי נמדשיר ב- 27/03/2016 20:44:49
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2016 21:07 |
|
| |
אוקיי..
ניתן עוד לקבוע פגישה עם הרב כפי שמופיע באתר העמותה? ואם נרשה לעצמינו להתלהב יותר מהרגיל.. למישהו יש מושג איך בדיוק צריך להתכונן לאירוע כזה?!?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2016 22:16 |
|
| |
אין שום הכנה מיוחדת ליום המיוחל ההכנה היא קיום כל דברי הרב אחריהם עקבנו כל השנים הללו בשיעורים ובכנסים או בשתי מילים: תיקון המידות והאמונה (יצא 3)
לגבי פגישה עם הרב אין לי מושג צריך להתקשר ולברר מולם
תוקן על ידי המיייחל ב- 27/03/2016 22:39:16
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2016 22:45 |
|
| |
אוקיי אז מה בעצם קורה בתקופת ההמתנה המוזרה הזאת בה מצד אחד לקחו לנו את הרב באין שיעורים וכנסים ומצד שני עדיין לא נותנים לנו משיח..
קצת מוזר שמשמיים מורים לו להפסיק עם השיעורים והכנסים כלומר בעצם להפסיק להיראות בציבור ("משיח עתיד להתכסות"..?) ומצד שני עובר פרק זמן מסויים עד שהוא יוצא לאור בתפקיד המשיח הגלוי מזכיר קצת את תקופת הצינון שעל איש צבא לעבור לפני שיוכל להיכנס לפוליטיקה.. אחר בקשת המחילה מההשוואה הזולה
בקיצור אני רואה את התקופה הזאת שהלוואי ולא תימשך זמן רב כתקופת חושך
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2016 09:06 |
|
| |

1. להגיד שכל רב גדול בישראל יודע? לא יודע נשמע לי גוזמא.
2. פוחדים לגלות חוששים לדבר על זה? מסכים לגמרי, נושא משיח וגאולה הוא מחוץ למיינסטרים הדתי-חרדי. והדברים ידועים ועתיקים.
3. הרב רומז על ההמלכה-התגלות כקרובה מאוד.. אבל עדיין לא במיידי, יש עוד קצת זמן. "קצת זמן" מוגדר אצלי כלפחות כמה שבועות עד מספר חודשים.
הנה הודעה שכתבתי באשכול "לכבוד התגלותו הקרובה של המשיח" מתאריך 3/2/2016 סוף חודש שבט
התחלתי לקבל הרגשה בקשר להמלכה על עוד חודשיים
על שבט שאוטוטו מסתיים ללא כלום פשיטא שאין על מה לדבר כפי שהבטחנו שכך יהיה, מה שכן התחלתי לקבל סימנים זה על עוד חודשיים בערך מה שמביא אותנו לקראת ניסן או ניסן ממש
מדגיש: לא חשבתי על ניסן אלא על עוד חודשיים וכשעשיתי חשבון ראיתי שזה נופל על קרוב לניסן כאשר ניסן הוא החודש המתבקש מטעמים מובנים כמובן.
הלוואי יהי רצון
תוקן על ידי המיייחל ב- 28/03/2016 09:07:49
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2016 16:12 |
|
| |

מעניין שדווקא השבוע הרב מזכיר את העניין שהקב"ה מסתיר את המשיח דווקא בשבוע הזה בו הרב לא יוצא לעם ולא זוכים לראות ולשמוע אותו כך שאולי בכל זאת מדובר פה באותה בחינה המוזכרת בזוהר שמשיח יהיה גלוי ולאחר מכן ייעלם לתקופה מסויימת ואז יחזור ויתגלה ביתר שאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2016 20:44 |
|
| |
יש הרבה פרדוקסים בכל נושא המשיח להבנתי..
למה שמישהו יעיז או ירצה לצאת נגד מי שבמחשבתו מפרק מדינות? למה שמישהו ירצה בכלל להתנכל לאדם שהקב"ה , שיא הטוב המושלם פועל בגלוי דרכו?
המשיח כנציגו המושלם כביכול של הבורא בעולם, אמור למגנט אליו את כל הבריאה לטוב ולמוטב. איפה אני טועה?
|
|
|
|
|