|
|
| נשלח ב-28/3/2016 22:05 |
|
| |
זה תפקידו של הרע בעולם ידידי.. אותן נשמות שמצד הס"א יתנגדו לו בדיוק כשם שהן מתנגדות לקב"ה ולכל דבר שבקדושה מה גם שכוחו הגדול לא יתגלה בכל עוצמתו והיקפו מיד ולכן ההתנגדות אליו תהיה באותו שלב של לאחר ההתגלות ולפני גילוי כל כוחו האמיתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2016 16:35 |
|
| |
נכון לעכשיו נראה ששיעורי סופ"ש הזה יתקיימו כסדרם. שיעור שישי ולאחריו במוצ"ש שיעור הנשים. כנראה שבכל זאת יש הבדל בין שיעור במקום לבין כנס איפשהו בארץ. לא משנה העיקר שנזכה כבר לשמוע את הרב
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2016 22:06 |
|
| |
לפי מה הקביעה הזאת?
גם השיעור בפתח תקווה בוטל ברגע האחרון.
אגב מהמסר האחרון של הרב הייתה לי תקווה שהחייל ישוחרר
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2016 15:50 |
|
| |

אוקיי.. אז לאחר שבוע של הפסקה נראה שבשבוע הבא חוזרים לעסקים כרגיל עם שגרת כנסים ברחבי הארץ. אז מה היה פשר ההפוגה הזאת עם הכל יחזור לשגרה כעת?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2016 14:51 |
|
| |
תענית דיבור כוללת גם שיעורי תורה? הרב מקבל אנשים ביום יום?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2016 15:56 |
|
| |
אני מבין שלא
כמו"כ התענית דיבור הוא רק תירוץ לדידי ברור שזו לא הסיבה אלא המסובב
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2016 16:06 |
|
| |
התענית דיבור זו הסיבה והתקררות היתה המסובב. זה לא במובן של תענית דיבור של דברים בטלים כי אצל הרב הכל דברי תורה לא רק השיעורים .
תוקן על ידי נמדשיר ב- 31/03/2016 16:06:55
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2016 16:38 |
|
| |
טובבב.. אם קבלה נקבל
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2016 07:40 |
|
| |
אוףף..  כמה קשה לפתוח את יום שישי בלי שיעור של הרב ואנחנו כבר סוגרים כמעט שבועיים בלי לשמוע אותו לא קל חברים
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2016 11:07 |
|
| |
תנצל את הסיבה / מסובב לתענית שמיעה...
אני כבר שנה רצופה בתענית הקלדה בפורום .
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2016 12:32 |
|
| |
העדכון האחרון שקיבלתי אומר שהרב לא מדבר בכלל! כפשוטו. אפילו התפילה נעשית במחשבה בלי להוציא בפה. (להזכירכם שכוחו של משיח הוא במחשבה, מחשבה שלו חזקה יותר מדיבור שלנו) וכאשר הרב רוצה לומר משהו הוא עושה זאת בכתב כמו"כ ניתן לשלוח שאלות דרך האתר ולקבל תשובות כרגיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2016 12:45 |
|
| |
היום הקבלת קהל והשבת שלום הכל התנהל בכתב . וכך זה היה , הרב כתב באמצע התפילה פתק , ולאחר התפילה העביר את זה ליוסף שלי , ויוסף שלי הקריא : הרב מוסר שבת שלום לכולם , מי שיש לו שאלה שיכתוב פתק וימסור ליוסף שלי ויקבל תשובה. זה היה נראה כאילו יש קבלת קהל בכתב .
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2016 13:28 |
|
| |
אני כותב בפורום מה שכתבתי לחברים מאנשי הרב.
האיר לי הסיבה שהרב בתענית דיבור , הרב הרי גם התפלל במחשבה , ונראה לי שלאחר ההתגלות המשיח לא ידבר בפה אלא במחשבה הכל יהיה , והדיבור יראה כמו הכתיבה היום , כשהרב רצה לומר לקהל הוא כתב ויוסף הקריא את הכתב , בהתגלות משיח יחשוב ובמסכים זה יראה כאילו דיבור . קשה עכשיו לתאר זאת , אבל העיקרון כנראה כך יהיה לכן הרב הפסיק לדבר .
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2016 13:32 |
|
| |
עוד מקודה מעניינת כולם כתבו בפייסבוק שטרור הסכינים הופסק אחרי יריית החייל במחבל וזה יוצא שהפסיק בשושן פורים הרב אמר שבהמלכה יופסק טרור הסכינים . בשושן פורים מתחיל השנה השמינית למשיחת מלך המשיח , הרב יצא מהכלא בטבריה בשושן פורים לפני 7 שנים , וההמשחה היתה בטבריה בזמנו.
|
|
|
|
|