|
|
| נשלח ב-11/6/2013 14:36 |
|
| |
נ.ב: ההודעות שחור-לבן מסגירות את מצב-רוחי הקודר. שיבושם לכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2013 15:49 |
|
| |
אוי נו באמת למה להיות כזה קטנוני. "פועל בכל כוחו" הכוונה שהרב מצידו עושה מה שהוא יכול כדי לעזור לעם ישראל בגשמיות וברוחניות. ודאי שעדיין לא הגיע זמנה של החיה-יחידה להיכנס בו. אבל אני דן אותך ואת שאלותיך לכף זכות, מנסה לעורר עניין ולהעיר את ישנוני הפורום. אבל מניסיון הריני להודיעך שזה לא יעזור, כי כשהעולם מצחיק אז צוחקים וכשהעולם משעמם אז נרדמים. 
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2013 23:55 |
|
| |
המייחל צר לי לומר לך שכל התיאוריה שלך אינה עולה בקנה אחד עם הכתובים, ובבואינו מיום קדוש זה ג בתמוז הרי ודאי כפי שהרב מרדכי אליהו זצ"ל התבטא כלפי הרבי מלך המשיח שהוא מלאך ה' צבקות ןלא רק זה גם חתם על כך שהרבי הוא בחזקת משיח , וזה אחד מיני רבים וכן הבבא סאלי זצ"ל אמר על הרבי כאשר באו תלמידיו ואמרו לו שאומרים על הרבי שהוא מלך המשיח , ענה להם ואמר לו נאה ולו יאה ,וראה גם איגרות קודש של התכתבות בין הרבי לבין הבבא סאלי, ולכן ואידך זיל גמור , יחי אדוננו מורנו ורבנו מלך המשיח לעולם ועד
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2013 08:25 |
|
| |
חבל שדברייך לא הסתיימו בסימן שאלה. זה היה נותן לי חשק לענות לך. שהרי על שאלה עוד אפשר לנסות לענות אבל על תשובה קצת יותר קשה כידוע.. בכל אופן אין כל כוונה לתת במה פה להזויי "הרבי מלך המשיח יחי אדוננו וכו'" אז או שתחדלי מכך לאלתר וזו היתה הודעתך האחרונה בעניין או שאאלץ להראות לך את היציאה. הבחירה שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2013 09:50 |
|
| |
המייחל, נאה דרשת בעניין הגב' עירית
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2013 12:59 |
|
| |
שאלה מתבקשת.
למייחל ושות' / שו"ת שלום רב !!!
ראיתי שחב"ד המשיחיסטית עלתה לכותרות בפורום ואשמח אם תענה לשאלה שתיים...
1. האם מותר להתפלל בבית חב"ד [שאומרים שם יחי אדוננו וכו' ותלויות תמונות של אדמו"רי חב"ד] בשעת הדחק או שזו ספק, ח"ו, עבודה זרה?
2. האם מותר להכין מערב יום טוב עוגת יומהולדת עם נרות שמודבקים עליה מבעוד יום - האם תיחשב הדלקת נרות (ע"י העברה מאש לאש) לעיסים (שניתנים לאכילה) ביום טוב, לצורך שמחת הילד, בבחינת אוכל נפש או שהכותב צריך הסתכלות בנפש?
תתעוררו!!!!!!!!
תודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2013 15:23 |
|
| |
נראה לי ששאלתך השניה באה בעקבות זה שעברת על השאלה הראשונה
סתם סתם.. אני צוחק. לא רק לך מותר. 
אם שאלה 1 נשאלה ברצינות אז למרות שאני כמובן לא פוסק ולא מורה הוראה נדמה שפשוט שהתשובה היא כן. מותר להתפלל במקום כזה. משום שאין איסור להאמין שהרבי שלך הוא המשיח וכן אין איסור להאמין שהרבי שלך לא מת והוא עדיין חי כל עוד אתה לא מייחס לו כוחות אלהיים ומכוון לעבוד אותו בקיום מצוותיך. ברור שאדם כזה זקוק לטיפול פסיכולוגי מקצועי במיוחד אבל אם באיסורים עסקינן אז לא ידוע לי על איסור כזה. רק צריך להיזהר שלא להתפלל בחדר שיש בו תמונות מכל סוג שהוא.
נ.ב אהה. ותפסיק להעיר אותנו כל הזמן! אפשר לחשוב שאנחנו ישנים על חשבונך אנחנו נוחרים ואתה משלם לנו משכורת. די עם זה. מי שרוצה יחרופ ומי שרוצה יתופף עד שיצאו לו בועות מהאוזניים. טוב צדיק שלי? 
תוקן על ידי המיייחל ב- 12/06/2013 15:26:08
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2013 09:35 |
|
| |
תופאי חוזר עם תשובה לדנמש.
צי'קו דנמש אני לא מבין כלל על מה הקושיה ועל מה התמיהה? לאן בדיוק אתה חותר כשהינך מפציר במייחל לקרוע לי ת'צורה ולמאי נפקא מינה? יש'ך בעיה איתי דבר פרונטלי ! יש לי זרועות ברקן שיודעות לעשות ת'עבודה !
לגבי הדבר הנוסף לגבי ההודעות שלא הגבתי - כל שיש לי לומר הוא שיש אנשים שאני לא בטוח כלל וכלל אם הם שותים מקש או מקשית כך שאני לא מבין מה קשיא...
לסיכום/המלצה: כשפונים אלי ומזכירים את שמי אני קופץ כארי; כשהסיטואציה היחידה שעל הפרק היא להעביר עוד יום בעבודה... שגרה... אני עובד 'חסכוני' היינו מחפש לקט פאה ושכחה... בדיוק כמו ההודעות שלך... אה כן ושכחתי להגיד לך שאני מת עליך איש יקר!
תתעוררו!!! המשיח בפתח [תקוה], עצר לתדלק!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2013 10:59 |
|
| |
תגובה מתבקשת למייחל.
הרעיון שלך בסה"כ נחמד אבל לא כל-כך בר-ביצוע כי בלי כסף אחרי כמה כנסים נגיע לכונס נכסים... ולא כל כך מתאים לי לחזר על הפתחים בגיל 29. אבל מה כן אפשר לעשות? אומר לך מה! תפוח אדמה. ואידך זיל גמור.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2013 17:40 |
|
| |
מכירים את המושג ההלכתי "משיח לפי תומו"? (משיח עם שי"ן שמאלית מלשון שיחה)
מהתכונות הבולטות של הרב ב"א אם לא הבולטת שבהן היא תמימותו הרבה. הבנאדם תמים וישר דרך כמעט כמו תינוק או ילד קטן. אז הנה, אפילו במושג הלכתי נטו שלא חשוד בקשר כלשהו לענייני משיח וגאולה יתכן ומצאנו רמז על דמותו של המשיח
משיח לפי תומו !! 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2013 21:48 |
|
| |
תרוממנה קרנות צדיק

הבנתם איך הקב"ה מרים את קרנו של המשיח למרות שאינו "גדול בתורה" ואינו "תלמיד-חכם"? בדיוק כך. מפזר נבואות לאורך תקופה וכשהם מתחילות להתגשם ומתחילם לראות כיצד הבנאדם יודע על מה הוא מדבר והסברים אצל אותם "גדולי תורה" ורבנים לאלפים ולרבבות לא ממש מוצאים אז בלית ברירה פונים לנביא שבדור לזה שמוכיח את עצמו לזה שמספק את התשובות לשאלות ה"מה קורה ומה עוד יקרה". כך הקב"ה מפרסם אותו ולאט לאט מחלחלת ההכרה שיש מי שהקב"ה מדבר איתו ומשתמש בו בכדי להעביר מסרים לבני הדור למען ידעו דורותיכם כי יש נביא בישראל גם אם עדיין לא התעלו לדרגה של לראות בו את המשיח אבל גם זה יבוא בהמשך. הקב"ה עושה עבודה מצויינת.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2013 15:35 |
|
| |
המייחל צדקת - ברמת סבירות גבוהה מאוד מאוד!
כל מסר ומסר של כבוד הרב - מדהים, פשוט מדהים!
אמאל'ה כמה שזה מרגיש אמיתי חי ובועט!
אומר לכם בכנות... ככל שאני מנסה להתקרב לאור של כבוד הרב ומנסה להבין בבחינת אור פנימי אני מרגיש כמה שאני לא מבין כלום... חשבתי שאני יודע ו-וואלה לא יודע...
סיפרתי בעבר למייחל בפרטי ועכשיו אני מרשה לעצמי לספר גם לכם, שהייתי אצל הרב יחד עם אשתי והיא אמרה לי אחרי זה משהו בסגנון 'אם יש משיח בדור הזה שיתגלה - זה כב' הרב'. אני פקפקתי בדבריה אבל מה אומר לכם - ככל שהשבועות עוברים אני לא רואה מנוס מלקבל את מה שהשכל מחייב לקבל כמציאות מוגמרת - היינו האמת.
צריך להתכונן - אבל למישהו יש מושג איך מתכוננים?
עוד דבר שהעליתי פעם לפורום הוא שאלה ששאלתי את כב' הרב בזמנו: האם להמשיך את לימודי חול (אוטוטו מסיים משפטים - חצי שנה) והוא אמר לי שבינתיים אין מה להפסיק; ואני בשיא הרצינות אומר לכם - אין לי שמץ של מושג בשביל מה ללמוד? אולי הצער שלי זה התיקון? עד כאן עולמי הפרטי.
תגידו, מותר לתופף בערב ר"ח אב ?!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2013 16:19 |
|
| |
אשריך צדיק, סופסוף תגובה רצינית ואיכותית לשם שינוי ויש עתיד
אתחיל עם מה שסיימת האם מותר לתופף מר"ח אב? תלוי על מה, אם על העצבים שלנו.. עד עכשיו עשית את זה טוב מאוד ואני לא רואה סיבה למה להפסיק עכשיו.
אשרי אשתך שהרגישה את מה שאמרה, יש לה חושים ישרים ובריאים. איך מתכוננים? מרבים בטוב!! שזה אומר להוסיף כמה שיותר אהבה בינינו, כמה שיותר חן וחסד ועין טובה סבלנות וותרנות בין איש לחברו, עוד מילה טובה עוד רגש חם ואוהב כלפי עוד יהודי עוד עידוד עוד איכפתיות איש את רעהו יעזור ויתעניין במצבו ויגיש עזרה במה שיוכל ואם לא אז אפשר גם להתפלל עליו בכל נושא ובכל עניין. לא יודע מה אתך אבל אני משתדל יותר ויותר בעניין הזה וב"ה מרגיש התקדמות והחום והאהבה שאני חש כלפי אותם יהודים מוקרן בחזרה שהרי כן לב האדם לאדם וללב שפה משלו ומה שאתה משדר לשני הוא מרגיש ומרגיש ועוד איך. אז זהו, כמה שיותר להפוך מרע לטוב מדין לחסדים, זוהי כל תורת המשיח על רגל אחת.
|
|
|
|
|