|
|
| נשלח ב-15/2/2013 13:37 |
|
| |
לפי מה שהבנתי התצלומים האלה ממשפחת הירש תארו לכם מה היה קורה אילו היו מסריטים את כל ההופעות ולא רק את הסולואים של האחים הירש.... יש מצב שהמשיח היה מגיע 
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2013 19:36 |
|
| |
לכל בעלי הרימון והאתרוג. אני מקווה שזה יעבוד לכם: לקחתי את המלצתה של לבבית30 וכל הסרטונים הנ"ל מגובים.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2013 01:42 |
|
| |
תחושות קשות וחשדות חמורים עולים לי בעקבות הנ"ל...
רגע, חשבתם לעצמכם? בין אם אכן משפחת הירש העניקה לנו את החומר הזה או מישהו נחמד אחר, הרי כמה צילומים ביתיים שכאלה שוכבים להם אצל משפחות ילדי המקהלה לדורותיה?...
זה הרי ברור ופשוט כל כך לדמיין את ההורה הנרגש מחזיק בחוזקה במצלמה (שלא תרעד מהתרגשות...) ומצלם את ילדו היקר לו באהבת אין קץ! לא רק את מיאמי הוא מצלם, את חיי אושרו של ילדו הוא מתעד!
מי יקום לנו וינער את האבק מהבייסמנטים של ברוקלין??? מי ישקנו יין? 
לו רק היו יודעים כמה זה משמח אותנו, חושבני שרבים מהם היו חולקים איתנו בשמחה מאוצרותיהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2013 15:20 |
|
| |
אידי מגיע למישהו מזל טוב? מה פשר התמונה?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2013 20:49 |
|
| |
ברוקלינאי אמר "מי ישקנו יין" אז היא שמה תמונה של יין ... :) (אידי תקני אותי אם אני טועה D: )
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2013 22:04 |
|
| |
או... תודה. הארת את עיניי.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2014 23:40 |
|
| |
| ברוקלינאי כתב: |  | התגלית הארכיאולוגית הגדולה בכל הזמנים!!! חד וחלק.
מי פילל שיום אחד כך ב-תשע"ג מישהו ינחת עלינו עם סרטונים איכותיים כאלו מלפני יותר מעשור?...
אח, עוררתם את רוחי.
אליוט הירש, סולן מעולה ועם חיוך תמידי על הפנים, לא ידעתי שהיה כזה בולט בתקופתו!
ישנו את השיר "שמע בני" שבוצע ב-Teanek (ישנו גם ביצוע בסרטון אחר) ריגש אותי עד מאוד! אליוט שר את השיר הזה בבר מצווה שלו עם ירחמיאל. הסולן הראשון - איני יודע את שמו נתן פתיחה נוגה ונפלאה, ולאחריו הטונים הגבוהים של איתן נט, ואחר כך מרדכי שפירו האצילי! לא זוכר ששמעתי אותו אי פעם מרים טונים שכאלה! וברגש שכזה.
במכסיקו החבר'ה היו נראים במצב רוח עליז במיוחד... נו, ככה צריך להיות.
ועוד משהו: ג'ודה הזה - הוא מתוק מתוק מתוק!
זהו.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2014 07:18 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2014 19:38 |
|
| |
מדהים מיוחד החייה אותי כמים קרים על נפש עייפה. אגיב באריכות מאוחר יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2014 20:16 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2014 19:30 |
|
| |
מסוג הדברים שאף פעם אינם נושא ישן... אוךךךךך. כפרת עוונות בהתגלמותה. אתמול היתי במחשב עם אינטרנט פתוח. אבל הוא עשה לי כל כך בעיות לראות את הסרטונים המוטמעים והלא, ולא רק בצפי'ה.. וכמובן שהם לא יפתחו, אלא אחרי דרישות ובקשות, ורשימת האתרים שלי תרד פלאים... מוכנים אולי לשתף אותי בהתרגשותכם? כמה זמן של ראיתי הסרטות איכותיות וביתיות... ואם אח"כ אשאל אתכם לטיב המצלמה - תיקחו את זה בחשבון מראש:) מה האתר ההוא שהביאו ? (בוקס משהו) איך מתפעלים אותו? יש שם כפתור של דואונלאוד (הורדה) שנראה שחוץ מללחוץ עליו אין לו עוד תועלת :( אולי תנגישו את אותו אוצר לכל החסומים באשר הם? זה נראה לי מסוג הי'ינות שהולכים ומשתבחים עם השנים:) תודה מראש.:)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2014 23:05 |
|
| |
כנ"ל תמרור, גם אני לא הצלחתי להוריד את ההסרטות, ואני חייבת לראות את אליאט שר!
|
|
|
|
|