כפי שציינתי באשכול של "חוויות מאולפן הקלטות" הייתי שותף מתחילת ההפקה של השיר לכן אני לא יכול לחוות דעה...
בכל אופן קצת פרטים על השיר...
מכיון שתקציב גדול לא היה לסיפור אז חוץ "מהגיטרות" הכל זה מחשב. אבל היה השתדלות להוציא את המכסימום מהמינימום..
מה שיפה זה שהמילים סוף סוף גם מהמקורות אבל גם "חדשות" לא עוד פעם עוד ישמע וכדו' ולא ידוע לי שאי פעם עשו שיר על המילים האלו.
השיר: והמזכירים את השם, יאמרו תמיד יגדל השם, ויאמרו גאולי השם כן יאבדו כל אויביך השם.
לייק על הכותרת, מוסיקאלי :) יש קשר בין ההחלטה ליצור שיר בהקשר פורימי לבין שם הזמר? בכל אופן, האווירה בשיר עליזה בהחלט ומתאימה לקונספט.
נשלח ב-7/2/2013 22:26
לא רע
נשלח ב-11/2/2013 16:15
אידי כתב:
לייק על הכותרת, מוסיקאלי :)
יש קשר בין ההחלטה ליצור שיר בהקשר פורימי לבין שם הזמר?
בכל אופן, האווירה בשיר עליזה בהחלט ומתאימה לקונספט.
רק עכשיו שאת מעלה את זה, אז אני מקשר שגם השם מתאים לחודש הזה ממש לא חשבתי על זה קודם, ולא אין קשר בין הדברים אבל עלית על נקודה יפה... אגב בהקשר לאשכול שלך על "הכבשה דולי" יש לך או למישהוא רעיון למי הקול שלו דומה ? קצת מצחיק שהיום כל אחד שמתחיל לשיר מיד מחפשים למי הוא דומה את מי הוא מזכיר..
נשלח ב-19/2/2013 11:50
:)
לגבי הכבשים - אז, הממ... האמת היא (ותשתדלו לא לאכול אותי) שהוא מזכיר לי קצת את "מרדכי הישן"... ובאופן כללי, הקול שלו מצלצל מסגנון חצרות החסידים (לא מכירה משם שמות כדי להגיד בדיוק מי) יותר מסגנון ליטאי.