| נשלח ב-5/2/2013 23:05 |
|
| |
התלבטות על מראה חיצוני
שאלה לי אליכם במקרה ובפגישה רביעית עדיין יש התלבטות לגבי מראה של בחורה האם זה אומר שאין מה לחפש או שעצם זה שיש עדיין התלבטות אחרי כל כך הרבה זמן (יחסית כן ?) אומר שזה דווקא דבר שניתן לחיות איתו ?
תוקן על ידי אסיק_good ב- 05/02/2013 23:11:16
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2013 23:11 |
|
| |
זה מראה שאתה נמשך אליה ולא למראה שלה.
אם אתה לא אדם חיצוני, זה מצויין.
(ז״א אני מניח שהיא לא לגמרי, ״לא נאה״ ואפשר להתגבר על זה)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2013 23:16 |
|
| |
ברור שזה משהוא בתחום האפון לא לכאן ולא לכאן ..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2013 23:16 |
|
| |
*האפור
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2013 23:41 |
|
| |
תלוי עד כ מ ה המראה מפריע לך, אם לא תתביש להציג אותה בפני החברים/ המשפחה וכד'..., אם אני לא טועה קראתי בספר של הרב שמחה כהן שמראה חיצוני משפיע בערך ב90% על ההחלטה לפני הנישואין, אח"כ אחרי החתונה המראה החיצוני תופס רק 10% מהחיים- ( תכלס חיים עם הבנ"א!) בהצלחה לך בכל החלטה שתחליט.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2013 09:25 |
|
| |
אממממ.... לך על זה...יש ניתוח פלסטי היום
אם זה בפגישה רביעית...אז לא נראה לי שזה אמור להפריע לך!!
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2013 09:59 |
|
| |
אם זה הפריע לך במשך הפגישות בצורה שווה אז לדעתי כדאי שתצאו לפגישה ארוכה במקום שמסתובבים אנשים ואז תראה האם אתה מתבייש להסתובב איתה או שזה סבבה.
אם זה הפריע לך פחות ככל שהפגישות התקיימו אז לדעתי תמשיך.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2013 11:55 |
|
| |
אם שה מפריע גם בפגישה הרביעית אז תרד מזה, לא חסר לך לחיות עם מישהו שהמראה שלה דוחה אותך, ובפרט שיש נשים שכן מושכות אותך ואתה תהיה קרוע וחצוי למשך שנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2013 13:23 |
|
| |
אין חיה כזאת להתחתן עם אשה שאתה לא נמשך לגמרי למראה שלה. גם אם אתה לא אחד שמתחתן בשביל להשוויץ אתה אלא בינך לבינה זה יהרוס כל חלקה טובה.
רק הנקודה היא כזאת, לאישיות שלה אתה נמשך, מבחינה שכלית ורגשית אתה כן סגור עליה, רק שלמראה אתה לא מספיק נמשך. אם זה באמת ככה, באופן עקרוני אם עדיין אחרי פגישה רביעית אתה לא נמשך, אם עדיין המשיכה לפנימיות שלה לא השפיעה והשליכה על המשיכה לחיצוניות שלה, אז אין טעם להמשיך, כי מה שלא קרה עד עכשיו קשה להאמין שהוא יקרה בעוד פגישה, ופשוט חבל על האשליות שלה ועל כוחות הנפש שלך.
מה שכן, השאלה היא רק למה אתה לא נמשך אליה. יש מקרים שלבן אדם יש איזה תבנית מסוימת בראש, איזה אחות/גיסה וכו' שהם המודל לחיקוי וכשהיא לא כמוהן, פשוט קשה לך להתחבר אליה. הרבה פעמים אדם מדמיין לעצמו צורה מסוימת, ולא משנה אם זה בגלל שהוא ראה סרטים ואז הוא מדמיין את אשתו כמותן, או כל מקור וסיבה אחרת, ולכן קשה לך להתחבר אליה.
כך או כך, אם זה באמת הגורם או הרעיון שבכך, ואתה עדיין לא רוצה לוותר עליה. אז עצתי לך אחת מהשתיים. או שתדאג שהיא תשנה את המראה שלה (היה לי חבר שהייתה לו את אותו התלבטות בדיוק, והצעתי לו שיגיד לשדכנית שתשנה את המראה שלך, ובפגישה החמישית היא הגיעה עם שיער פתוח והוא סגר איתה) שתבוא בצורה שיותר מיפה אותה וכו'. או, שבפגישה הבאה תעשה אותה בלי דיונים שכליים, לא פגישה כבדה, אלא נטו פגישה רגשית, פגישה כמו שנפגשים עם "חברה".. וכמובן שהשיחה בניכם תהיה שיחת נפש יותר.. וכמובן במקום משחרר (טיילת על הים וכו'..)
בהצלחה:)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2013 13:43 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2013 13:47 |
|
| |
בס"ד
לא אהבתי את הקטע של "לשנות" אני רוצה אחד שירצה אותי ככה בלי תנאים....לא טוב לך המראה שלי?לך!וכמה שיותר מהר...זה מה שחסר לי "מעצב אופנה" צמוד שיגיד לי מה לעשות/איך ללבוש/איזה צבע הפאה תהייה/הבגדים...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2013 14:09 |
|
| |
זה תלוי אם הבעיה שהיא נראית טוב מידי ואתה חושש שזה מה שמעניין אותך, אז תמשיך עוד כמה פגישות ואז תוכל לדעת. אם היא מכוערת, זה לא משהו שהולך להשתנות עם השנים אז כנראה עדיף לרדת מזה , אם אתה מעלה על זה אשכול לפורום כנראה שזה מפריע לך
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2013 15:00 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
לא אהבתי את הקטע של "לשנות" אני רוצה אחד שירצה אותי ככה בלי תנאים....לא טוב לך המראה שלי?לך!וכמה שיותר מהר...זה מה שחסר לי "מעצב אופנה" צמוד שיגיד לי מה לעשות/איך ללבוש/איזה צבע הפאה תהייה/הבגדים...
|
|
אני מבין את התחושה שלך.. (במיוחד זאתי העצמאית שלא אוהבת שיגידו לה מה לעשות ועוד בענייני אופנה...) אבל, כמו שאת עצמך בחייך האישיים ישנם מצבים שאת מתיפה יותר ופעמים פחות. ישנם אירועים שיותר חשוב לך איך תראי וההשקעה בעצמך כמובן בהתאם ויש אירועים שאת לא כזה משקיעה... אותו הדבר פה, זה לא שאני מבקש שתלכי באופנה אחרת ממה שאת אוהבת, או שתתאפרי בתכשירים אחרים ממה שאת רגילה, אלא שתשימי לב יותר למראה, תגרמי לו שהוא ימשך יותר.. זה הכל.. תחשבי על זה, כעל אירוע חשוב ביותר...
וסתם אגב, את כותבת שאת לא רוצה מעצב אופנה בבית, אבל אגלה לך סוד (ואת יכולה לברר את זה אצל חברותייך הנשואות) רצונה העיקרי של אשה זה להיות נושאת חן בעייני בעלה ומשכך, היא מוכנה לעשות ה-כל בשביל זה, גם אם זה לשנות קו אופנה ועיצוב... ואל תרימי עלי גבה או מגב, כי כשאת בע"ה תהיי נשואה (ובקרוב!) ותהיי מאוהבת ונאהבת את תביני טוב מאד את כוונתי.. וכמו שאמרתי, תבדקי את דבריי אצל חברותייך הנשואות...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2013 15:09 |
|
| |
זה נכון... אישה אוהבת שבעלה מביע את דעתו על מה שהיא לובשת... חייכנית... ע''ע תגובתך לגבי ההוא ששאלת... מה דעתו על מה שלבשת... :) ו... צדקת, אני אוהבת אותך שקטה.(אני מגיבה לך פה כי היום הסמול מוחרם!) נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי tootii2 ב- 06/02/2013 15:14:58
...מאז סגר אלוקים בשר תחת צלעו של אדם הראשון דוחק בו הבשר ועורג אל הצלע...
|
|
|
|
|