בית פורומים שידוכי חרדים

התלבטות על מראה חיצוני

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/2/2013 15:21 לינק ישיר 

בס"ד
נקודה,אני אקבע מתי אני רוצה להראות מושכת ומתי לא...כל אישה רוצה שבן זוגה יואהב אותה כפי שהיא
רק בגלל העובדה שחשוב לה להראות יפה בעיניו תמיד...יש לה צורך נפשי שבן זוגה תמיד יואהב את המראה שלה.
ומאידך תתייעץ/תשאל מה הוא אומר על הטעם שלה,רק כדי לשמוע דעה מהאדם שהיא הכי אוהבת אך לא כדי
שיחליט לה מה לעשות ואם לא תעשה כך לא יימשך אליה!זה אהבה שתלויה בדבר.וזה דוחה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/2/2013 18:57 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד
נקודה,אני אקבע מתי אני רוצה להראות מושכת ומתי לא...כל אישה רוצה שבן זוגה יואהב אותה כפי שהיא
רק בגלל העובדה שחשוב לה להראות יפה בעיניו תמיד...יש לה צורך נפשי שבן זוגה תמיד יואהב את המראה שלה.
ומאידך תתייעץ/תשאל מה הוא אומר על הטעם שלה,רק כדי לשמוע דעה מהאדם שהיא הכי אוהבת אך לא כדי

את צודקת בהחלט בדברייך, ושוב אני מבין מאד את התחושה הזאת שלך, את התחושה שיאהבו אותך כמו שאת, שיקבלו אותך כמו שאת (על המעלות והחסרונות...), שלא יאהבו אותך בגלל אינטרס אישי או גופני וכו' .. אבל יחד עם זאת אין בדברייך סתירה לדבריי, כי: 

א. אין ספק שאת זו שתקבעי מה ללבוש ואיך ללבוש אבל היות וטבעה של האשה כן להיות נושאת חן בעייני בעלה (ומאד!) לכן היא באופן טבעי תשתדל ותעשה הכל שזה יקרה.. ולמשל, אם את אוהבת בגדים בצבע חום ובעלך לא אוהב את הצבע הזה, אני בטוח (ובמיוחד את..) שאל אף שאת מאד אוהבת צבע חום את לא תתלבשי בצבעי חום כשאת יודעת בוודאות שבעלך פשוט לא אוהב את זה וזה לא נותן מראה יפה בעיניו.. 

ב. אני לא חושב ששכל משיכה לאשה זה בהכרח הופך את זה הקשר לאהבה שתלויה בדבר, ויותר מכך זה חובתה של האשה ואף מצווה בדבר לגרום לבעלה להמשך עליה, עד כדי כך שהתירו לכלה לרחוץ את פניה ביום הכיפורים!! אף שזה אחד מחמשת העינויים שאסורים מהתורה!. ויש לכך אין ספור של דוגמאות בחז"ל על החשיבות של האשה להתיפות ולהתקשט בשביל בעלה.. אז נכון, שאוי לבעל ולאשה שכל הקשר שלהם בנוי רק על המשיכה הגופנית, ואוי לזוג שהמשיכה הגופנית שביניהם זה משיכה חיצונית ותאוונית ולא משיכה רוחנית ופנימית.. אבל אם בני זוג משכילים לקחת את היופי והמשיכה למקום של חיבור ואהבה, חושבני שאין דבר יפה וטהור מזה.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2013 23:28 לינק ישיר 

אוישששש
אני לא מבינה איך מגיעים לפגישה רביעית, כשבכלל מבחינה חיצונית מפריע לך....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2013 00:11 לינק ישיר 

אם עדיין לא השלמת עם המראה שלה אני מוכן לחתום לך שאתה בעצמך לא תהיה מסוגל לסגור איתה, איך אמר פרוש? מנסיון!!! מנסיון!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2013 00:32 לינק ישיר 

הזכרתם לי קטע. הייתי פעם בקניון עם אמא שלי, ונכנסנו לאיזה חנות של דתיות. קיצור הייתה שם אחת חרדית עם בעלה, וכ-ל בגד שהיא מדדה הוא העיר לה ("מאמי, דחוף דיאטה") והסתלבט עם המוכרת. זה היה מגעיל בטירוף. שורה תחתונה: אל תתחתני עם בחור שלא יפה בעיניך. (בסוד אני אוסיף - מושך)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2013 10:31 לינק ישיר 

אריסה כתב:
אוישששש
אני לא מבינה איך מגיעים לפגישה רביעית, כשבכלל מבחינה חיצונית מפריע לך....

חשוב לי להבהיר לך שדבר ראשון זה כרגע לא התלבטות אלא מקרה שהיה ורציתי לשמוע דעתכם דבר שני מדובר במשהוא על הגבול וכל השאר היה מעולה ולכן הייתה התלבטות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2013 10:47 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד

אחד מהדברים הכי מגוחכים אצל נשים, שלפני יציאה לרחוב שהיא לא צריכה למשוך צומי ואסור לה לנקר עינים, היא עומדת וחושבת איך להלבש ולהיראות, ובבית שהיא כן צריכה למשוך את בעלה היא לבושה בלבוש מרושל ובלי איפור ועוד, זה דבר אבסורדי בהחלט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2013 11:11 לינק ישיר 

בס"ד

תתפלא,אבל אני מתאפרת איפור קל גם בבית ומטפחת את עצמי גם כשאני בבית......

מנחמחיים,זה צורך אנושי להראות נורמלי בעיניי כולם ועצמי...ואם האישה לא מטפחת את עצמה בעייני בן זוגה כנראה שהוא
אף פעם לא החמיא לה ולכן אין לה כח להשקיע/שלא עוזר לה והיא טרודה מאד בענייני הבית/שהיחסים בינייהם לא תקינים.

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/02/2013 11:12:48

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/2/2013 11:12 לינק ישיר 

לא כמו שאת מתאפרת לפני יציאה החוצה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2013 11:14 לינק ישיר 

מנחמחיים כתב:
לא כמו שאת מתאפרת לפני יציאה החוצה

לפגישות שידוך אולי....אך ליום רגיל זה כמעט אותו דבר.....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/2/2013 11:16 לינק ישיר 

מנחם אני חושב שאתה טועה.

כי בד"כ בחורה משקיעה בעצמה גם כשהיא בבית

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/2/2013 11:18 לינק ישיר 

אכן יש הבדל בין בחורות לנשים נשואות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2013 11:19 לינק ישיר 

בס"ד
אכן....והגברים גם בחוץ וגם בבית נראים דוחים....עם שערות ריח של זעה עם כרס...ויש להם מה לדבר על הנשים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/2/2013 11:20 לינק ישיר 

מנחמחיים כתב:
אכן יש הבדל בין בחורות לנשים נשואות.

ולמה?אולי כי הגברים הפכו אותן לשפחות...וכך גם המראה שלהן...תביאו להם מנקה צמודה,תראו איך יהיה לה זמן לטפח את עצמה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > התלבטות על מראה חיצוני
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext