|
|
| נשלח ב-30/9/2013 21:51 |
|
| |
חזרתי הרגע אחרי 45 דקות ריצה, שנתיים אחרי הריצה הרצינית הקודמת שלי...
חוויות מהריצה: 1. אני מבסוט על עצמי שהחזקתי 45 דקות ריצה רצופות ושום שריר לא תפוס. 2. זה במידת מה מבאס לראות סבתות מהירות ממך עליה (אפילו שכבר הייתי בקילומטר האחרון והן סתם הולכות...). 3. הכי התאכזבתי מאיכות האוויר הירודה (עשן מהול עם על-האש מהול עם אבק מהול עם פסולת המכוניות).
מסקנה: נראה לי שפעם הבאה אני ארוץ לבחירות...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 21:51 |
|
| |
עליה = בעלייה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 22:00 |
|
| |
מה הקשר לכך שרבנים יתנגדו למשיח?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 22:01 |
|
| |
שאנחנו רצים והם רצים..
אני בניגוד אליך ידידי.. יורד לים. כמו היום למשל, חצי שעה של התעמלות על החוף מתח שכיבות ספריטים ומיד למים, אחלה מים אחלה ים של סוף הקיץ, מנסה לסחוט את הרגעים האחרונים של עונת קיץ מדהימה שלא תחזור עד אוגוסט הבא כנראה. ובחזור כל הדרך עלייה אחת גדולה על האופניים עם רגליים גם ככה עייפות מגיע הביתה מותש שבור ורצוץ עם מה שמתברר כמאמץ יתר של אחרי החגים להורדת משהו מסעודות החג והאלף שבתות בערך שהיו ביניהם. אך אין תלונות ב"ה, עייפים אך מרוצים ובטח גם שזופים יותר. כך שאתה לא לבד חביבי.. אתה לא לבד. כדאי לך לנסות את זה פעם.. את הים של ירושלים כמובן..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 22:03 |
|
| |
עזוב אותך דנדוש.. תן לו, אל תקפיד עליו. יש לנו פה עסק עם מרוקאי ב"ה.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 22:35 |
|
| |
אני לא מאמין שהרב ב"א הוא משיח כי אני מאמין שהרב א"ב הוא משיח. אבל בלי זה יש סיכוי שהייתי מאמין בו. אני בינתיים מאמין בנבואתו. אבל עכשיו שאתה אומר שאם אני לא מתרומם מעבר לתורה (כשכתוב בספרים) אין סיבה שאני יקבל אותו כמשיח, אני עכשיו לא בטוח שהייתי מאמין בו, כי אם הייתי מתרומם עוד טיפה אולי הייתי מאמין גם בש"צ וכדומה. אז אני נזהר בזה ביותר. ומכיוון שאתה עומד בזה "בתוקף רב" לא להזכיר שם דבר מהרב א"ב, שמרתי על עצמי ואמרתי רק מה שכתוב בספרים הקדושים. ונכנסתי לפורום זה רק כי ראיתי שהנושא הוא "מה המקור" ולא מה "הראייה פנימית", או "השגה רוחנית" או שום דבר אחר. ועכשיו אם אתה רוצה לדבר על מקורות בתורה אני כאן, ואם במשהו מעבר לכך אני בורח. אולי את זה אתה מעדיף, שאני לא יפריע בהרגשה הפנימית שלך. ובזה שאתה עומד בתוקף רב לא להזכיר שום דבר מהרב "המשוגע" הזה, זה רק מחזק שע"פ המקורות בחז"ל אכן הוא היחיד. אבל גם את החיזוק הזה אני לא צריך. תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 22:48 |
|
| |
אז הבנת אותי לא נכון. אני פה לא כדי לדון עם אף אחד בשום נושא. בלי קשר למתוך ספרים או לא. כך שחבל באמת שתשתעמם פה. סע למרוקו. הכי טוב. בהצלחה בהמשך.
תוקן על ידי המיייחל ב- 30/09/2013 22:49:22
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2013 07:21 |
|
| |
יום טוב לכולם!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2013 14:58 |
|
| |
בא אענה לך ידידי אחרי 30 שניות בלבד של צפייה שהספיקו לי (לא הייתי מסוגל ליותר) כדי לראות שמדובר לא בנשמה יהודית. שמעת אח שלי? הבנאדם אינו מזרע ישראל אלא ערב רב מובהק! ובהתאם לכך - ימ"ש. אדם שכל כך חשוב לו איך אנחנו נראים בעיני הגויים וכל מהותו היא חיצונית ולא סתם חיצונית אלא כזו שמתורגמת לשנאה תהומית של אחינו אהובנו מיישבי הארץ אדם כזה אינו מזרע ישראל! אבל כאשר הגברת שישבה לידו שאמורה לייצג את אחינו המתיישבים (לא מתנחלים!) נראית כמו שהיא נראית לצערנו כאשר הצניעות ממנה והלאה נקל להבין כיצד נוצרים להם כ"כ הרבה אויבים ושונאים והם אפילו לא מבינים למה. בדק בית דחוף.
זו כל התורה על רגל אחת
תוקן על ידי המיייחל ב- 01/10/2013 15:00:57
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2013 15:16 |
|
| |
סכימה של ירידת הדורות: שומרי תורה ומצוות --> שומרי מסורת --> שומרי משקל. אז למי בא לרוץ איתי מחר?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2013 18:06 |
|
| |
:)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2015 22:57 |
|
| |
כך נראית תורת הסטרא-אחרא
נשיא מועצת החכמים של ש"ס, חכם שלום כהן, שהגיע למסע חיזוק בצרפת, נשא דברים בית הכנסת בסרסיל - ואמר: "אל תעלו לארץ - הסוכנות והמדינה יעבירו אתכם על דתכם"

כואב לשמוע דיבורים כאלה ללא ספק, אבל מצד שני אני שמח שהליצן העצוב-עצבני הזה אמר את הדברים ובכך פתח חזית ישירה מול בורא עולם שאין לך דבר שחשוב בעיניו בימים אלו כמו עליית יהודי הגולה ארצה. בכך נפתחה הדרך לפני חס-ושלום כהן לבוא למשפט לפני מלך העולם על מרידה בו. יראו עינינו בקרוב יהי רצון
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2015 23:42 |
|
| |
יש לך חושים חדים רבנו.
תגיד, ידוע לך אם מחר המרוקאים אומרים ברכי נפשי לפני שבת ר"ח?
|
|
|
|
|