| נשלח ב-9/2/2013 20:42 |
|
| |
אחרונות חביבות?
לקחתי את השקל וחצי שלי, הקשתי על 10 ספרות, צלצול של חיוג ו... 'היי תותי'... דיברנו... והרבה... על עבודה, על מה חדש... על הא ודא ועל מה נלבש... ואז... מה עם שידוכים? ואיך מתקדמים? מה איתך? איך את? ועוד אלפי בירבורים... תוך כדי שיחה החלטנו על מפגש חברות, כזה שאומר... יום כיף רק לרווקות. התחלנו בספירה, מי כבר נשואה... ומי עדיין לא... את מי נזמין ואת מי נעדכן... ואת מי נשאיר מחוץ לרשימה... זו נשואה וזו גם, ההיא כבר אמא ל2 והיא כמעט בדרך... ההיא רק ילדה... ועוד אחת ועוד אחת. אז מי בעצם רווקה? את, היא, אני וזו וההיא... נשארנו החמישיה האחרונה! אחרונות חביבות? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-9/2/2013 20:45 |
|
| |
יש מצב.
יש אישור. אתן יכולות לעוף על עצמכן... =)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2013 21:14 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-9/2/2013 22:06 |
|
| |
ברור חביבות!!!! תראי מזה כל אחת נסחבת עם ילדים טיפת חלב בלאגנים.... ואתם משוחררות לכם לנפשכם!!! לא רע בכלל!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2013 22:34 |
|
| |
אנחנו גם עושות את זה לעצמינו מידי חודש (השביעיה המנצחת בערך...)
יום אחד ראתה נשואה אחת מכיתתינו את אחרת הרווקות, ומשזו לתומה סיפרה לה על הארגונים שלנו,
פערה ההיא עיניים ואמרה: "אבל הנשואות יותר צריכות את זה!!!"
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2013 23:00 |
|
| |
| ציקבעריתוש כתב: |  | אנחנו גם עושות את זה לעצמינו מידי חודש (השביעיה המנצחת בערך...)
יום אחד ראתה נשואה אחת מכיתתינו את אחרת הרווקות, ומשזו לתומה סיפרה לה על הארגונים שלנו,
פערה ההיא עיניים ואמרה: "אבל הנשואות יותר צריכות את זה!!!" |
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2013 23:26 |
|
| |
אחרי שרואים מצבים מורכבים, מבינים שעדיף להישאר האחרונות בקבוצה ובע"ה להתחתן עם מי שמתאים, מאשר למהר להתחתן מוקדם ולחיות במצבים מורכבים.. וד"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2013 23:49 |
|
| |
אוף. כתבתי תגובה מז'ה ארוכה ומושקעת.. ובסוף האתה נפל :(
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2013 23:53 |
|
| |
כל אחת עדיף לה מה שה' מכין לה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2013 23:53 |
|
| |
תדעי לך, לא הייתי מחליפה את התקופה הזו באף דבר אחר.
נכון, זה לא נעים להישאר בין האחרונות, מכירה את ההרגשה הזו טוב מאד.
לחזור מעוד חתונה (כבר כמעט ואין), לראות שם את כל העגלות, התמונות, ההיריוניות וכו',
ולחזור הביתה לבד, לכרית ולשמיכה שלך...
אבל!!! התובנות והרגישות לאחר, שהרווחתי (ועדיין מרוויחה) מכל התקופה הזו- לא הייתי מחליפה בעד שום הון שבעולם!!!
צריך לזכור שאם אני עדיין בביצה הזו- זה רק בגלל שכך ה' רוצה!!! וכנראה שזה מה שהכי טוב לי!!
איך תמיד חברות שלי אומרות לי? הוא כ"כ חייב להיות חכם, שהוא עדיין לא הספיק להגיע לדרגה שלך :))))
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2013 00:25 |
|
| |
ציק... ידעתי שאת מקסימה!! את צודקת... זה באמת כך! וכמו שאני תמיד אומרת... הקב''ה משייף לי את היהלום... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-10/2/2013 01:00 |
|
| |
תותי, משייף לך ת'יהלום.. כבר שנה וחצי את אומרת- נקווה שבסוף הוא לא יעלם... סתם, סתם אני צוחק...
חביבים? בטח!! לא שמת לב עד עכשיו?.. ומה הקשר שלקחת שקל וחצי?...
(הייתי תוקע כמה אייקונים באי אילו מקומות, אבל הם לא רוצים להיפתח...=)) וסתם, לאחרונה האתר כל הזמן נופל לי.
|
|
| נשלח ב-10/2/2013 01:04 |
|
| |
חחחחחחחחח אחי... הרסת אותי מצחוק!! כבר שנה וחצי שאני אומרת את זה?? דאייי איך הזמן טססססס.... כן... התיכנונים כבר החלו... באמת מיוחדות אנחנו :-P שקל וחצי זה הכינוי של הפון שלי... (הוא נקרא כך ע''ש ערכו... בעיניי בכולופן... לדוג': 'תביא ת'שקל וחצי שניה' או 'איפה השקל וחצי שלי'? חח) והאתר נופל לכולנו... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-10/2/2013 03:21 |
|
| |
תותי, בדיוק השבוע ,עיתון בתוך המשפחה על האחרון אחרון חביב... לקחו מכל גווני הגילאים את האחרונים.. גם האחרונה בכיתה היתה שם.... אם יהיה לי מחר כח אעלה לפה את עיקרי הדברים
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2013 09:30 |
|
| |
חודש טוב ושמח לכולנו!! אני לא מתביישת לספר שנשארתי אחרונה חביבה, כבר כמה שנים... החברות שלי מרגישות חופשי להזמין לבר מצוות של ילדיהן ואוטוטו כבר חתונות... כן. אני שמחה אתן מכל הלב. משתתפת וקונה מתנות. כך הקב"ה רוצה. (לפני כמה שנים גונבה לאוזני שמועה, שחברותי לכתה עשו המון סגולות וקיבלו על עצמן, עבורי. מרגש ומחמם.)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2013 13:23 |
|
| |
אוהבת... מחכה!
אונלי, אכן כך :) (נעלמת משהו...)
|
|
|