|
|
| נשלח ב-24/11/2014 13:13 |
|
| |
אמנם אני באמת לא מבין לגמרי איך הנושא קשור לפורום - אבל אם אכן היופי מעסיק את האישה, והרי לולא זה יש חשש שתתגנה על בעלה, כנראה שגם הגבר חושב שזה חשוב, אלא שאצלו זה נחבא.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2014 13:32 |
|
| |
הקשר לפורום הוא פותח האשכול . שנוהג לזבל את הפורום בהגיגים הילדותיים והמטופשים ביותר שמקומם בבח"ח .
לגבי הנושא שהעלית . בעולם יש זנים רבים של בעלי חיים . החצנת היופי נעשית ברובם בזכרים . אבל יש כאלה גם שבנקבות . אפשר לעמוד על החוקיות בכך . ולנסות ליישם את ההגיון לגבי בני האדם .
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2014 08:00 |
|
| |
היופי ניתן לאשה שתתעסק עם זה
ותרצה להתייפות בפני בעלה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2014 19:34 |
|
| |
קודם שתבדוק מתוך התנשאות ויוהרה את יצר ההתקשטות של הנשים, - אולי, באופן לא מודע, היא מבקשת למצא חן בעיני אחר, טוב ממה שהשיגה, - ראוי שתבדוק את עולם היצר של הגברים, אוהבי ריב ומדון, שופכי נהרות דם, אינם שולטים ביצריהם ודחפיהם ומאשימים את הנשים, שתלטנים ומשעבדים את החלשים, בעיקר את ה'חלשות', נחותים בעולמם הרגשי, וכמובן, איך לא, בטוחים שהאלהים הוא גבר.
'עסוקה בזה ולא בשאר דברים' – אשמה מבישה. היא 'אמא', היא היוצרת 'בית' ו'משפחה', מעניקה חום, ועבודתה לעולם אינה נגמרת.
עודד
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2014 20:27 |
|
| |
עודד, אתה סבור שיש הבדל מהותי בין גברים לנשים?! האם לדעתך ראוי לתת לכל אחד מהמינים תפקיד שונה על רקע התכונות שאתה מתאר?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2014 23:07 |
|
| |
יש, כיוון שבעל השיחה הציג תפיסה סטראוטיפית, השבתי באותו האופן להבליט את העיוות שבגישה. לבני אדם יש מנעד גדול של תכונות, והניסיון לקטלג את המינים השונים במגרות הוא עקום לחלוטין, עלוב ופוגע.
אישה עשויה להיות אמיצה ולהוליך חיילים אחריה, וגבר רכרוחי ופחדן. יש לשפוט כל אחד על פי תכונותיו ואופיו והתאמתו לתפקיד. בצד כל אלו, אמא היא אמא, ואמא יהודיה זה בכלל... [ראה בקישור]
עודד
www.youtube.com/watch?v=FRbL46mWx9w
ג'ו-בו – יהודי בודהיסט.
בהקשר למה שנאמר שם: היהודי הראשון נבחר לנשיאות ארצות הברית. הוא מצלצל לאמא שלו ומזמין אותה לטקס ההשבעה.
- אבל אין לי מה ללבוש.
- אשלח לך את החייט הכי טוב בוושינגטון.
- ואיך אני אגיע?
- אשלח לך את המטוס הנשיאותי.
- ואיפה אני אגור?
- אצלנו בבית הלבן.
- נו, טוב. נאנחת האמא.
בטקס ההשבעה, הנשיא הנכנס אוחז בספר התנך ומרים את ידו כדי להישבע. בשורה הראשונה יושבת האמא. היא תוקעת מרפק בסגן הנשיא שיושב לידה.
- אתה רואה את זה שמרים את היד?
- כן.
- אז האח שלו הוא רופא!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2014 23:33 |
|
| |
| 932woland כתב: |  | | |
|
אם בנשים יהודיות סטנדאפיסטיות עסקינן אז הנה דעה אחרת מה ההבדל בין גבר לאישה ראה את אחת והיחידה כאן, ראה בדקה 1:00:25 את דעתה מהי ההבדל בין גבר לאישה.
אגב: מאוד מוזר שיהודיה לא יכולה להגות את האות "חת" תראו בדקה 34:47 קצת לפני ואחרי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2014 04:35 |
|
| |
אמרו לנו חכמינו שההפסקה של השבועיים בימי טומאתה של האשה היא בשביל לחבבה על בעלה
האשה צריכה להיות חביבה על בעלה ולשם כך עליה להשקיע ביופי
אך לא בשביל להתחבב על שאר האנשים סביבה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2014 16:15 |
|
| |
| אליקים7241 כתב: |  | | אמנם אני באמת לא מבין לגמרי איך הנושא קשור לפורום - אבל אם אכן היופי מעסיק את האישה, והרי לולא זה יש חשש שתתגנה על בעלה, כנראה שגם הגבר חושב שזה חשוב, אלא שאצלו זה נחבא. |
|
האשה עסוקה ביופי וטיפוח הרבה יותר מהגבר וטוב שכך
כי זה תפקידה להתנאות בעיני בעלה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2014 20:58 |
|
| |
אייזין
לא הבנתי אם אתה שואל, עונה, מעיר או מאיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2014 01:16 |
|
| |
שאלת מה הקשר לאשכול
אשה מתלבשת ומטפחת עצמה בכדי להתחבב על בעלה
ולכן גם הלבוש מעסיק אותה מאוד
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2014 11:47 |
|
| |
אייזין
אבל אתה עצמך שאלת שהיא עושה זאת גם שלא בפני בעלה
וחוץ מזה, השאלה מה משמעות התפקיד הזה כלשונך "להתנאות בעיני בעלה" - כלומר - מה התועלת בזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2014 12:12 |
|
| |
התועלת והמטרה היא שלא ייתן עיניו באשה אחרת
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2014 12:57 |
|
| |
(לצערי איני רואה מה העלה שלישישי)
אייזין
השאלה - אם בעיני בעלה היופי אינו דבר חשוב, אז למה יש חשש שיתן עיניו באשה אחרת בגלל חוסר היופי של אשתו? ואיך היופי של אשתו פותר את הבעיה הזאת? לכן אמרתי שהחשש של "תתגנה על בעלה" מוכיח שגם בעיני הגבר זה די חשוב.
|
|
|
|
|