| נשלח ב-10/2/2013 19:09 |
|
| |
משמשמשמשמשמשמש משנכנסדרר:))
יאללה...קבלו....ספיישל פור יו
1.בכנסייה הקתולית סט. פטר בטורונטו, ישנו סמינר שבועי לגברים נשואים.
בעת המפגש השבועי בכנסייה בשבוע שעבר, הכומר ביקש מג'וזפה, אשר חגג 50 שנות נישואים, לקחת כמה דקות ולשתף את כולם בכמה מהתובנות שלו לגבי הנישואין לאותה אישה במשך כל כך הרבה שנים.
ג'וזפה ענה לשאר הבעלים המצפים: "ובכן, ניסיתי להתייחס אליה יפה, לבזבז עליה כסף, אבל מה שהיה הכי טוב זה שלקחתי אותה לאיטליה לכבוד שנת ה- 25 לנישואים!".
הכומר הגיב: "ג'וזפה, אתה דוגמא מדהימה לכולנו! אנא אמור לנו כיצד אתה מתכנן לחגוג את שנת הנישואים ה- 50 שלכם?"
וג'וזפה ענה בגאווה: "אני נוסע לאיטליה לקחת אותה בחזרה!"
2.שני חברים הולכים לדוג. אומר אחד מהם לחברו: "אני חושב להתגרש מאשתי, כבר חודשיים שאנחנו לא מדברים" החבר השני שותק וחושב קצת ואז אומר: "אתה בטוח שכדאי לך? כי קשה מאד למצוא אישה כזאת"
3.צביקה וחנה חגגו את יום הנישואים ה- 40 שלהם באירוע חגיגי עם כל החבר'ה. במהלך הסעודה החגיגית, החבר'ה ביקשו מצביקה לשאת נאום ולספר מה הוא מרגיש שהרוויח מהנישואים הכל כך ארוכים. צביקה נאם: "הנישואים הארוכים עם חנה'לה לימדו אותי כל כך הרבה. הם לימדו אותי את ערך הנאמנות, הסבלנות, ההתפשרות, השותפות. הם לימדו אותי לסלוח ולרסן את עצמי. למדתי כל כך הרבה מחיי הנישואין האלה דברים שלעזאזל לא הייתי צריך לדעת אם הייתי נשאר רווק!"
4.האישה: ממי היום זה יום הנישואים השני שלנו! מה אתה רוצה שנעשה? הגבר: בואי נעמוד שתי דקות דומיה
5.יוסי: מה קיבלת במתנה מאשתך ליום ההולדת? משה: אתה רואה את הפררי האדומה שחונה שם בחוץ? יוסי: כן, ואאאאאאאאאווווו!!!!!! משה: אז אני קיבלתי עניבה בדיוק בצבע הזה...
6.האישה: מה אתה עושה? הבעל: כלום האישה: מה כלום? אני רואה אותך כבר שעה יושב ומסתכל על הכתובה שלנו! הבעל: אה, כן, אני בסך הכל מחפש את תאריך התפוגה
אז מהה....הורדתי לכם\ן תחשק...???
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2013 20:59 |
|
| |
בחור יהודי הולך אל הרבי כדי להתייעץ בנושא חשוב. "תגיד רבי," הוא אומר "זה הגון שאדם אחד ירוויח מהטעות של חברו?" "מה פתאום!" עונה הרב, "אפילו בתורה כתוב שאסור לאדם להרוויח מטעות של רעהו!" "אתה בטוח?" שואל היהודי. "לחלוטין!" משיב הרב. "אם כך," ממשיך היהודי, "מה דעתך להשיב לי את הכסף ששילמתי לך על כך שהשאת אותי לאשתי?!"
בעצם, למה לייאש...!??!?!
גבר קרא בעיתון כי לפי מחקר שנערך, נמצא שנשים מדברות כפליים מאשר גברים. הוא היה כה נרגש להוכיח שהנשים בכלל ואשתו בפרט מדברות יותר מדי, ולכן ניגש לאשתו והציג בפניה את המחקר שקבע כי גברים מדברים בממוצע 15.000 מילים ביום בעוד שנשים מדברות 30.000 מילים ביום. האשה חשבה מעט ואמרה: "זה בגלל שאנחנו צריכות לחזור על כל דבר פעמיים!" - "מה?"
איש אחד יושב בחתונה ואומר לזה שיושב בכיסא לידו: "יא, איזה שעיר ומכוער החתן". זה שלידו עונה: "זו הכלה, והיא הבת שלי!". האיש עונה: "סליחה, סליחה, לא ידעתי שאתה האבא...". עונה השני: "אני לא האבא, אני האמא".
אדרררררררררררררררררררררר
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2013 22:03 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2013 23:28 |
|
| |
שקט... יפה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2013 10:50 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2013 13:39 |
|
| |
בס"ד בדיחות חמודות חחחחחח אבל מאידך למה תמיד זה שלילי?בכל הלצה אמת מציצה....האם הנישואין כאלה גרועים?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2013 16:04 |
|
| |
הכותרת הייתה מרבים בשמחה ..
התוכן קצת איך לומר ... סתאאם מצחיק מאד ואם יש עוד אז נשמח.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2013 19:02 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2013 12:13 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2013 12:14 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2013 12:20 |
|
| |
אזהרה לגברים: מי שישכח מחר את יום האהבה אשתו תדאג להזכיר לו את יום השואה...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2013 14:15 |
|
| |
בס"ד
חחחחחחחחחח צדיק מקודם תצצא אחת אח"כ תדבר על סלט(=.......
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2013 22:29 |
|
| |
שמתי לב שכל בעלי המגילות המאוירות מציירים את זרש כמפלצת ואת המן ימח שמו כאיזה יצור משופן...
|
| נשלח ב-15/2/2013 15:19 |
|
| |
זוג קשישים, מאיר וסוניה, הולכים לסעוד אצל זוג חברים שלהם משכבר הימים. סוניה שמה לב כמה האישה
מחמיאה לבעלה, שאחרי שישים שנות נישואין, היא עדיין קוראת לו בכינויים כמו "אהובי", "יקירי", "חמודי" ו"מתוק שלי".
בשלב יותר מאוחר כשהבעלים נמצאים בסלון, סוניה אומרת לה: "מעורר בי השראה לראות איך אתם
מסתדרים כל כך יפה אחרי כל כך הרבה זמן שאתם ביחד. זה ממש מקסים בעיניי שאת קוראת לו בכינויי החיבה הללו".
עונה לה האישה: "אני חייבת להודות - השם שלו פרח מזכרוני לפני כעשור, ואני ממש חוששת לשאול את החתיכת זבל הרגזן הזה מה השם שלו"...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2013 22:36 |
|
| |
גבר ואישה נוסעים במידרון, האישה למעלה והגבר למטה, כשהם נפגשים צועקת לו האישה מהחלון חזיר!!! משיב לה הגבר פרה!!! אחרי דקה שהגבר ממשיך ללמטה, הוא נתקע בחזיר על הכביש, נפל לתהום ומת..
אם רק גברים היו יודעים להקשיב לנשים...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2013 01:54 |
|
| |
מכות
על ואישה הולכים ברחוב. לפתע הם רואים את החמות (של הבעל...) כשארבעה פושטקים מכים אותה נמרצות. פונה האישה אל בעלה ואומרת לו בתמיהה "אתה לא הולך לעזור?" עונה לה בעלה "לא... אני חושב ש-4 זה מספיק..."
|
|
|
|
|