| נשלח ב-12/2/2013 16:26 |
|
| |
תקשורת מביאה לידי זוגיות?האומנם?
כמה מבני הציבור החרדי,לדעתכם
מייסדים את בייתם רק על רקע תקשורתי טוב?
מסתדרים, זורמים בפגישות, ומתארסים?
האם הבסיס הזה הוא נכון?
כך שאפשר לקבוע כי תקשורת בין אישת מולידה אהבה?
ואולי להפך, כאשר אוהבים מישהו, מתקשרים טוב יותר?
האם לפעמים בתים מתפרקים מחוסר תקשורת
או מהעדר אהבה?
או שזה גלגל..
ואז חזרנו להנחה, תקשורת טובה מביאה לידי אהבה..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2013 16:32 |
|
| |
ברור שתקשורת טובה מביאה לידי זוגיות טובה, וממילא לאהבה!!!!
בלי תקשורת- אין מה לעשות עם הבנאדם. וכל הזוגות שבאים להתייעץ, באים עם הטיעון הנצחי: הוא לא מבין אותי, אני לא מבין אותה....
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2013 16:39 |
|
| |
זה שהם לא כ"כ מתקשרים מראה בהכרח על חוסר אהבה? ואולי הם מאד אוהבים ומפחדים לאבד אחד את השני ולכן הולכים ללמוד לתקשר?-יעוץ וכו' מי קבע שנקודת ההתחלה חייבת להיות תקשורת?
(ואת לא צריכה לשכנע אותי שחייבים תקשורת..אני רק שואלת מה קודם למה,ואם יש הבדל בכלל.)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2013 16:40 |
|
| |
איך הם התחתנו בלי תקשורת?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2013 16:43 |
|
| |
מי קבע שבלי תקשורת? אדם שלא מתקשר ,הוא אדם נכה. יש סוגי תקשורת שונים, כמו שיש בנ"א שונים.. ולומדים להסתדר אחד עם השני.. לפעמים זה לוקח זמן, ולפעמים הרבה.. ואם בניהזוג מודעים לכך, ועובדים על זה זה תמיד אמור לפגוע?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2013 16:53 |
|
| |
מזל"ט לאשכול הראשון שלך... 
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2013 16:54 |
|
| |
בקרוב אצלך 
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2013 17:37 |
|
| |
| יוניקו1 כתב: |  | | אם אוהבים לא צריך תקשורת הלב מבין לבד ואם לא אוהבים לא יעזור תקשורת ולכל המדומיינים למיניהם הולכים לייעוץ כי יש בעייה!!!!! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2013 18:29 |
|
| |
לא הייתי אומרת שהתקשורת היא עצמה מולידה אהבה, בין בני זוג. אלא היא בנוסף לנתינה + + עוד דברים... אבל אהבה ללא תקשורת, ברוב המקרים סופה לאבדון.
ואלה שהולכים לייעוץ, לפעמים הבעיה היא בחוסר תקשורת ואי הבנה, לעיתים בחוסר אהבה, וייתכן דברים נוספים. מה שכן, אחד הדברים הראשונים שעושים בייעוץ זה ללמוד צורת תקשורת נכונה בין בני הזוג. כי תקשורת שהיא לא נכונה, יכולה להרוס גם את האהבה הכי גדולה.. זה שוחק את הקשר והרגש הקיים..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2013 19:02 |
|
| |
אני לא חושבת שבציבור החרדי יש מספיק זמן לתקשר. הפגישות הם ככ מכוונות מטרה שאין ולא מפנים את האומץ שכרוך בתקשורת....
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2013 19:03 |
|
| |
אז נשאלת השאלה, על בסיס מה קמים בתים???
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2013 19:05 |
|
| |
אחת, בפגישות איו נתינה ולא את ה++ אנשים מתארסים כי נחמד וטוב להם וכי כך רצה הבורא.. הצעד הבא לפי ההבנה שלי לפני אהבה הוא תיקשורת, ויכול להיות שאני טועה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2013 19:47 |
|
| |
מהיכרות קלה, יש אהבה גם בלי תקשורת 100%.
תקשורת טובה מולידה אהבה, אבל גם יש אהבה בלי תקשורת הכי טובה...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2013 20:40 |
|
| |
קטנה, אם את אומרת.. אני מאמינה!
|
|
|
|