A new sensational mobile wireless 18 voice MIAMI alumni choir will perform, a true first in Jewish music. Details of who of MIAMI'S Alumni have been announced. Joining will many of the biggest MIAMI names from throughout the years.Shaul Elson, .
ראיתי טוב?????
לחזור מהעבודה ולגלות כזו הפתעה ללא הכנה נפשית מוקדמת - - - -
זה אחד הדברים היותר טובים ויפים שקרו לי אי פעם.
אמאל'ה איזו צמרמורת של התרגשות.חום הגוף והדופק שלי מטפסים לגבהים.
מחילה מכל השאר שמחוקים מבחינתי. ...
אגלה לכם סוד קטן..
כבר לפני מס' חודשים תכננתי לשלוח לירחמיאל מייל בנושא.בסוף איכשהוא שכחתי.
אז אני רואה שמשמים דאגו להגשים את חלומותי.
זאת הולכת להיות הופעה היסט(ו)רית באמת!!!!!!!!!!
רק שלא נתבדה.
נשלח ב-13/3/2013 19:28
Miami 36: The work being put into the upcoming Miami 36th anniversary show is unbelievably intense .This is one of the most complicated,action packed shows in years for any Jewish Music Concert ,Not Just for Miami .This Show will be a truly special experience for all participants ! Come and celebrate the past ,present and future of the Miami Boys Choir in very rich way . Tickets sales are going Strong BH ,so please share with all of your family and friends,as they would not want to miss this most special event .See you there Thursday Night Chol Hamoed Pesach !
נשלח ב-13/3/2013 23:45
שבעברית מדוברת זה אומר - "העבודה שמושקעת בהופעת מיאמי 36 אינטנסיבית באופן שלא ייאמן. זאת אחת ההופעות המורכבות ביותר שנראו במוזיקה היהודית מזה שנים, ולא רק במיאמי. המופע הזה יהיה חוויה אמיתית לכל המשתתפים! בואו ותחגגו את העבר, ההווה והעתיד של פרחי מיאמי בדרך עשירה מאוד. מכירות הכרטיסים הולכות חזק, ב"ה, אז אנא שתפו עם כל משפחתכם וחבריכם שלא היו רוצים להחמיץ את האירוע הכל כך מיוחד הזה."
----
ירחמיאל, זאת הזדמנות חיים. תעשה עם זה משהו. הכי טוב שיכול להיות. ותשחרר את זה בDVD באורך מלא - - -
נשלח ב-13/3/2013 23:47
אידי כתב:
כתוב שם שבין הבוגרים שיופיעו בערב יהיו , מרדכי שפירו, ,
עכשיו דיברתי עם הרב מרדכי שפירו והוא אמר שהוא באמת יופיע שם
נשלח ב-13/3/2013 23:48
שישאיל לך מסרטה
נשלח ב-14/3/2013 00:00
דיברתי עם ג'וש לגבי צילום הוא אמר שהוא רוצה להנות והוא חושב שיצא DVD ממהופעה אמרתי לו זה לא דבר בטוח ירחמיאל לא אמר שיהיה DVD חוץ מזה אני ממש לא אהבתי הDVD של יבא השירה היה פלייבק מהדיסק המקורי בגלל זה אני רוצה לצלם בעצמי כך שיש לי השירה מקורי של ההופעה...
נשלח ב-14/3/2013 00:29
אם ככה, מה הבעיה? שיביא את המצלמה שלו איתו, אתה תשתמש בה, ובסיום הערב ייצאו כל הצדדים מרוצים :) לא?
נשלח ב-14/3/2013 13:08
אידי כתב:
נטסון ושיריש - כתוב שם שבין הבוגרים שיופיעו בערב יהיו נחום סטארק, איצי ספינר, מרדכי שפירו, שלומי דקס, אייזק בן ישי, שאול אלסון, יושי בנדר, חנינא אברמוביץ, דניאל מצ'ניק, יוחנן בורנשטיין, ועוד.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני אמרתי, שאם ככה הפרחים הנוכחיים מוזמנים להישאר בבית ולפנות את הבמה להנ"ל - - - (לא?)
אה אוקי.. חח לא הבנתי נכון וחשבתי מה קרה???????? איך ששמחתי שראיתי את שאול ברשימת הבוגים ממש אורו עניי שווה כל ההופעה וששאול יבוא.. (מה לא?)
(בהתחלה כתבתי תגובה נרגשת אחרי שקראתי שגם שאול בא ואז ראיתי את כל ה:מההההההההה? אז מחקתי מיד את התגובה שאולי זה לא נכון ואני יעשה ממני צחוק... חח לא נורא....)
נשלח ב-14/3/2013 14:02
אידי כתב:
אם ככה, מה הבעיה?
שיביא את המצלמה שלו איתו, אתה תשתמש בה, ובסיום הערב ייצאו כל הצדדים מרוצים :)
לא?
אני יצטרך לצלם וגם להסריט????????
נשלח ב-14/3/2013 14:28
elmonsey כתב:
אם ככה, מה הבעיה?
שיביא את המצלמה שלו איתו, אתה תשתמש בה, ובסיום הערב ייצאו כל הצדדים מרוצים :)
לא?
בשביל זה יש שכנים לספסל. מצלמה אחת לך ואחת לשכן מימין (או משמאל)
נשלח ב-14/3/2013 14:40
elmonsey כתב:
לאא! רק תסריט במסרטה מקצועית... תמונות אני מניחה שיהיו מעוד מקורות. הסרטות - רוב הסיכויים שלא!
נשלח ב-14/3/2013 20:59
אכן אירוע היסטורי במיוחד, כשפרסמו את המודעה חשבתי שהוא יביא בוגרים אבל לא היה כתוב זאת אז ירדתי מהמחשבה. אבל אכן אני רואה שזה מה שהולך להיות. בתקווה שיצא מזה משהו... ימים יגידו.
ויש לי שתי שאלות:
1.מה הכוונה: A new sensational mobile wireless 18 voice MIAMI alumni choir will perform, הכוונה בוידאו? באמיתי? איך בדיוק זה הולך להיות לא הבנתי?
2. לגרייני למה כתבת שלא אוהבים אותך, בגלל שלא תוכלי להיות בהופעה? (מתי זה במוצ"ש נכון?)
ואלימונסי כולם מחזיקים לך אצבעות. אני מוכן לאמר בשבילך "אמר ר' בנימין" העיקר שתמצא איזה מצלמה...
נשלח ב-14/3/2013 22:28
משיחמשיח- תאמר ,אמר רבי בנימין אבל אל תחזיק לו אצבעות, זה מנהג של גויים..
נשלח ב-14/3/2013 23:30
עשיתם-לי-צמרמורת!
חייב צילום!!!!
חברה-שלי-בארה"ב-אבל-אני-לא-חושבת-שההופעות-בראש-שלה
בכל-אופן-אני-חייבת-לשאול-אותה-היום!!
נשלח ב-17/3/2013 01:19
עוד מיאמי "חי"!
אם הוא לא עושה מזה DVD זהו עוול גדול! איך, איך אפשר למנוע מאיתנו את הטובה הזאת???
אני הייתי שמח לראות שם גם את אריק סטרן וכמובן את עודד קריטי, אך לא נראה שכך יקרה... אך אין ספק, הנבחרת כאן היא מכובדת בכל קנה מידה, אירוע היסטורי ומרגש.
וואוו!!! איך הם נראים כולם, הילדים שלנו? חשבתם על זה?... גדלו מה? ישנם כאלה שלא ראינו אותם שנים בקושי בתמונות, ודאי שלא שמענו את קולם!