אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההה ההההההההההההה ......... לראות שוב את כולם על הבמה, בניצוחו של ירחמיאל - - - - - - - אהההההה!!! יש שם כמה שלא זיהיתי (זה לא כולל את שאול ;)), וחנינא נעדר. מקווה שרק בצילום הזה ולא בפועל.
אלי?!?!?! מה אמרת לגבי הסרטה?!
נשלח ב-27/3/2013 00:11
וואיי וואיי עכשיו זה ממש מרגש!!! וקרוב!!! ירחמיאל מתחיל כבר להיפתח אל העם וזה מצויין שהוא נותן לנו הצצה למאחורי הקלעים. רק מעניין למה רק על ארבעה יש אור זרקורים?! בכל אופן ניסיתי גם לזהות עוד כמה ולא ממש הצלחתי (מיזה הברסלב הזה?:) טוב אני מאוד מקווה שיצא מזה משהו (כלומר דיוידי. על אף שעידודו אמר לא לקוות מידי...)
נשלח ב-27/3/2013 16:55
שואווווווווווווווווווווווווו.... ידי רועדות והלב שלי עוד יותר ... שאולי הצדיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני חייבת להרגע.
ובכן,טוב.
ענק.
יהודים רחמנים בני רחמנים
בכל לשון של בקשה אנא הסריטו והקליטו ועשו כל שביכולתכם כדי להנציח את ההסטוריה האדירה הזו.
למען נספר לבנינו ולבני בנינו עד עולם אשר עשה לנו ירחמיאל.(סורי על הציטוט המעוות מההגדה...)
------------ משיח, הברסלבר זה לא אחר מאשר בנג'י אלסן.אחיו של שאול.
נשלח ב-27/3/2013 17:20
לבבית30 כתב:
------------ משיח, הברסלבר זה לא אחר מאשר בנג'י אלסן.אחיו של שאול.
לא נכון!!! באמת??? מאיפה זה בא לו למען ה'?
אם הצלחת לזהותו אולי תזהי לנו עוד כמה משם
מה שבטוח אני מחכה כבר לכל הפחות לתמונות מהאירוע ההיסטורי שבו יבוא
(ואם יש הסרטות אז אנא תעלו אותם לקבצים רגילים שכולם יוכלו לראותם (אלימונסי אני מקווה שתראה את זה לאחר צאת החג אצליכם))
נשלח ב-27/3/2013 20:45
משיחמשיח כתב:
אם הצלחת לזהותו אולי תזהי לנו עוד כמה משם
אחרי שהתאוששתי מהתקף קל של סינדרום שאול אלסן (ועדיף שלא תדעו מה זה כלל :) ונפניתי להביט בפרומו
בעיניים פחות מזוגגות...
אז-
חוץ משלושת האלסנים,יושי,דניאל מוצ'ניק,אייזיק בנישי ונחום סטארק
נדמה לי שזיהיתי את גרשי אדלר,זלמן פולק ועוד שנים מסטנד אפ שלצערי הרב אינני יודעת את שמותיהם...
(לאחד מהם היה קול צייצני ומאנפף ברמות שלא סבלתי.)
הבחור השמאלי ביותר עם החליפה השחורה הזכיר לי את עמיאל טבנפור.אבל מסתבר יותר שזה משהו מ"יבא".
היה לי חבל לבזבז אנרגיה וזמן על זיהוי הבוגרים.מחרתיים אנחנו נהיה חכמים יותר..
-------------
איך זה שאין את ההופעה לצפייה ישירה? אבסורד מוחלט.
ואלימונסי-אתה לא עוזב את ברוקלין קולג' בלי :
1.ראיונות עם הבוגרים
2.הסרטות כיד המלך.
3.כל, אבל כל הקטעים של שאול בהופעה.
מועדים לשמחה לכל החברים הנחמדים בהפורום הזה, אני קוראת כאן לפעמים אבל הפעם הייתי חיבת להרשם מרוב התרגשות!!!!!!!!
לבבית אני יודעת מה זה בדיוק!!!!!! לי היה סטארק סינדרום !!!!!!
3 אלסנים?????? השחרחר החמוד מאחורי שאול זה אחיו?? וגם הנחנח/התימני??
ממש מרגש ומענין לראות את הבוגרים, אני חושבת שראיתי שם גם את אלי סינרייך??
נחום סטארק ירחמיאל שם אותו בשורה הראשונה באמצע חלק מהאובססיה שלו:) ווהאו יש לו צצית אאוט נראה הכי ישיביש. איפה ספינר?? מישהו שם לב?
תוקן על ידי אידי ב- 03/04/2013 01:36:52
נשלח ב-27/3/2013 21:26
באמת אבסורד מוחלט שדוקא ההופעה המרגשת הזאת לא תהיה בלייב ואלימונסי-אתה לא עוזב את ברוקלין קולג' בלי :
1.ראיונות עם הבוגרים וחובה עם נחום!!!!!
2.הסרטות כיד המלך. וכל אחד מהבוגרים בקלוז אפ במיוחד אם הוא הסולויסט!!!!!!!
3.כל, אבל כל הקטעים של שאול בהופעה. וכל הקטעים של נחום סטארק!!!!!
שכחתם לכתוב שיש גם פרחים חדשים במקהלה.... ------------------------------------- אין מצב שלא יצא DVD אחרי כזאת השקעה. ------------------------------------- לבבית - ההופעה שבה ישתתפו הבוגרים מחר. ההופעה השניה במוצ"ש.
תוקן על ידי netson ב- 27/03/2013 21:40:09
נשלח ב-27/3/2013 21:49
אהאה גם זה עם המטאטא נמצא שם מי זה בצד ימין עם הקלרינט? מישהו מזהה את החבורה של האלומני בתמונה??
נשלח ב-28/3/2013 00:12
לראות את דניאל מוצ'ניק כרגע זה חלום שמתגשם וכמובן גם את אלסון אבל מוצ'ניק בשבילי זאת אגדה מישהו יודע מי הבחור עם הפאות הארוכות אני חייב לדעת
אני לא יודעת איך לכתוב את כל מה שרץ בי עכשיו...... או שעדיף שלא. ממש מתענוגי העולם הזה...
אח... עדיף שלא אוסיף עוד......
אלי בבקשה ממך אם אתה מספיק לראות את ההודעה עכשיו לפני המופע אתה חייב לעשות את זה הכ טוב שיש !!!!!!!!!!!!! זה לא עוד סתם..... (שים לב טוב טוב לאלסונים!!!!!!
תוקן על ידי מאייל ב- 28/03/2013 13:18:25
נשלח ב-28/3/2013 15:08
אידי לגבי צילום אני חייב לדבר עם ג'וש
אני לא מבטיח שאני מראיין מישהו אני קצת ביישן
נשלח ב-28/3/2013 15:31
אלי, איך עבר עליכם החג של פסח שם בניו יורק? ספר משהו