קודם כל אני מאוד מאוד מאווווד exited (מתרגשת....) סליחה על השגיאות. אני ראיתי את שאול ראיתי........ היה מאוווד מרגש לראות את כל הבוגרים ובעיקר את שאול ואחיו!!! ממש חמוד בנג'י אלסן חח ממש אהבתי!! (אלסנים-אלא מה....) :) אז ככה: מילקי - הצחקת אותי איך שהבאת את הקישור בכזו ספונטניות..... משיחמשיח - לאיזה אור זרקורים אתה מתכוון.. לבבית - חח כמוני כמוך ואפיל יותר פעימות ליבי הואצו מוחי סחרחר עלי וידי..... מחפשות את עצמן.... ועל איזה שלוש אלסונים דיברת.. ראיתי שתיים.... לאלי - קודם תודה על הכוווול (הסרטות וכו'...) אנא ממך צלם.. הסרט יותר נכון יותר חשוב מצילום!!!!!! מקווה שהאלסנים יתפסו מקוום!!!! על ראיונות חח אין מה לדבר אם זה יבוא... אשריך!!!!!!! --------------------------------------- כשהם יושבים זה שמאחורי שאול ששר איתו ביחד אז יש מצב שזה יצחק פרידמן?? חח נראה לי אנשים שכחו מהילדים החדשים.. אני מעדיפה להתרפק על העבר..... עבר מיאמי
נשלח ב-28/3/2013 23:11
אני מתכוון שהדגישו רק ארבעה: סטארק, בנישי, אלסון (שאול), בנדר.
הסרטות מדהימות!!!
רק חבל שאי אפשר לראות את הפרצופים וכן הקטעים ממש קצרים!!!
אני משתוקקת לראות עוד- בבקשה תעלו!!!
יש לי כמה שאלות:
1. יש הסרטה ששומעים את חייא אברמוביץ?
2. בסולואים של אברמוביץ בהסרטה שפורסמה בפייסבוק- שרים-בנימין רבינא,אח"כ עקיבא ואח"כ חנינא?
3. הורדתי את הסרטונים מיוטיוב ולא הגבתי בגלל חול המועד, יש אפשרות להוריד גם מהפייסבוק?
4. יש למישהו את המילים של השיר עם לבדד ישכון?
תו"ת (תודה ושוב תודה)
נשלח ב-2/4/2013 10:11
יונ תעלי להורדה את כל מה שיש לך...
עידודודו כתב:
בגלל זה אני רוצה לבקש מכל מי שיש לו וידאו שהוא מצליח לראות שיוריד אותו וישלח לי ואז נגבה את הכל.
נשלח ב-2/4/2013 10:18
netson כתב:
בין היתר הבוגרים ששרים "עבדים היינו", "הנה מה טוב".
הפרחים שרים את השיר "חי חי" החדש, "אדון עולם","ביום ההוא" , "כלל ישראל". אחים אברמוביץ - "אני מאמין". ועוד