בית פורומים א חרדים ספרדים

פרשת הסחיטה.רב סוחט רב תמליל שיחה.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/2/2013 19:40 לינק ישיר 
פרשת הסחיטה.רב סוחט רב תמליל שיחה.

הרב פנחס שקד הדיין מנתניה נסחט ושילם מאה אלף שקל לרב מגרמניה בכדי שישמיד ראיות.תמליל מהקלטה שנעשתה עם הרב פנחס שקד
גבעתי 02 , ראשון לציון טל: 200-2050222 פקס: 25-0192929
כתובת למשלוח דואר: ת.ד. 8942 ראשון לציון 32187
E-mail: [email protected] www.true-type.co.il
להלן תמליל שיחה טלפונית 1
2
משתתפים: אריה )אריק( גרינבאום 3
הרב פנחס )פיני( שקד 4
5
)נשמע צליל חיוג( 6
הרב פנחס שקד: הלו? 7
אריה גרינבאום: הרב שקד, שלום, מדבר אריק מגרמניה ... 8
הרב פנחס שקד: כן, אריק, מה שלומך? 9
אריה גרינבאום: בסדר, מה שלומך? 10
הרב פנחס שקד: ברוך השם, יום יום. 11
אריה גרינבאום: אתה לא במקלט? 12
הרב פנחס שקד: מה זה? לא, לא, אני בנתניה, בנתניה אין מקלטים. 13
אריה גרינבאום: כן, לא, הטילים היום לא יגיעו לשם. )נשמע צוחק(. 14
הרב פנחס שקד: כן, אריק, מה קורה? 15
אריה גרינבאום: בסדר. אני הבנתי מ-, מאבי ש-, ש-, שסידרו אותך ואין לי מושג על 16 מה. 17
הרב פנחס שקד: גם לי אין מושג. 18
אריה גרינבאום: אה, אבל, אבל ידוע לי שאין נגדך שום דבר. הרי הכל, הכל, אין שום 19 דבר נגדך בגרמניה. 20
הרב פנחס שקד: נכון, אין שום דבר, נכון. 21
אריה גרינבאום: כן, אז למה, למה מספרים שיש נגדך ......? 22
הרב פנחס שקד: הוא, הוא ניסה לסחוט אותנו. 23
אריה גרינבאום: אבל, אבל אני לא מבין, הבן אדם הזה הוא רב, הוא היה רב של עיר. 24
בס"ד 8
הרב פנחס שקד: הוא רב של, של ערבים אולי, לא של עיר. 1
אריה גרינבאום: כן, טוב, זרקו אותו מהקהילה היהודית שם בגלל שהוא, אני הבנתי 2 שהוא גנב כספים מילדים שם והוא, העיפו, פיטרו אותו. זה אני יודע, 3 לפני שנתיים, משהו כזה. טוב, לא חשוב. ו-, ו-, הסכום הזה הוא, הוא 4 אמיתי? כל כך הרבה כסף נתת לו בשביל ש-; מה הוא הבטיח לך 5 לעשות, אני לא הבנתי? מה הוא הבטיח? הרי אין נגדך כלום. מה הוא 6 הבטיח? 7
הרב פנחס שקד: אני לא חושב שזה לטלפון. 8
אריה גרינבאום: טוב, אוקי. אז תראה, אני אמרתי יש לי, יש, 9
הרב פנחס שקד: זה בעיה, כי הוא השמיע כל מיני הקלטות שלי איתך ביחד. 10
אריה גרינבאום: הקלטות שהיו לו כאילו, אה-אה, כאילו יש לו חומר מהמשטרה. 11
הרב פנחס שקד: יש לו הקלטות שאנחנו משוחחים בטלפון פה בארץ. אני מדבר איתך, 12 אני וישראל מדברים איתך פה מהארץ? 13
אריה גרינבאום: כן, אז זה כנראה הקליטו בגרמניה המשטרה והוא יש לו את זה. 14
הרב פנחס שקד: כן, כן. ... אבי ו-, אני מדבר עם אבי, וישראל מדבר עם אבי ואיתך. 15
אריה גרינבאום: אז זה, זה, תראה, מה שהוא עשה, אתה יודע זה, זה ממש סחיטה, 16 זה עבירה פלילית בארץ, למה אתה לא מגיש לו תביעה? 17
הרב פנחס שקד: אל"ף, כי הוא לא, הוא לא, לא גר בארץ בכלל. 18
אריה גרינבאום: הוא גר גם בארץ, יש לו גם משרד בארץ, יש לו טלפונים בארץ. 19
הרב פנחס שקד: אבל אין, תשמע, אין לי אישית, אין לי כרגע, אין לי בעיה, 20
אריה גרינבאום: טוב, אתה, אתה רוצה, אתה עכשיו תראה, ה-, קודם כל בטוח מיליון 21 אחוז אין נגדך שום דבר בגרמניה ולא יכול להיות נגדך, זה כי אתה לא 22 עשית שום דבר כאן שהוא לא נכון. ואם מדובר על, על, על, על 23 הקבלה של ה-, של ה... הזה, ש-, שהיה משחק בקזינו וגנב לכל 24
בס"ד 7
הישראלים כסף ה-, מהחברת חימום, אה, זה הכל אמיתי, אתה 1 שילמת לו גם את הכסף ויש עדים שראו איך שהרשקוביץ' נתן לו כסף. 2 יש עדים על זה. 3
הרב פנחס שקד: נכון. נכון. 4
אריה גרינבאום: המזכירות שלי ראו איך שהוא, הרי פרוטוקול יש למשטרה. ראו ש-, 5 שהרשקוביץ' קיבל כסף, שנתן לו כסף. זאת אומרת, אתה שילמת את 6 כל הכסף תמורת ה-, תמורת החימום. אין פה שום עבירה שעשית 7 פה. 8
הרב פנחס שקד: נכון, נכון. עכשיו תקשיב רגע, אבל הוא בן אדם, אה, אה, השמיע לנו 9 הקלטות של שיחות איתך ועם אבי פסטליך אלה דברים שאי אפשר 10 ל-, שאסור היה לדבר אותם. 11
אריה גרינבאום: כן, אני הבנתי, אבל זה תראה, מה שיש לו זה, זה עכשיו תראה, הוא, 12 בגלל שהוא מתורגמן של המשטרה, הוא גנב כנראה הקלטות. אם הוא 13 השמיע לך אותם, אז הוא, זה הולך למטרת סחיטה, כי הפחיד אותך, 14 בגלל המעמד שלך בארץ, הוא אומר אם לא תשלם, כי אני לא אסגור 15 לך; בואנ'ה, זה, זה עבירה, חבל לך על הזמן. 16
הרב פנחס שקד: השאלה היא איך אנחנו מטפלים בעבירה הזאתי. 17
אריה גרינבאום: יש לך הוכחה שנתת לו את הכסף? 18
הרב פנחס שקד: לא, איזה הוכחה? הכל הוא לקח בזה, הכל הוא לקח בזה. היינו פה 19 בארץ, זה ניתן לאח שלו פה בארץ. 20
אריה גרינבאום: כן, וזה שנתן את זה, היו לידו, הוא, יש, יש עדות שהוא נתן את זה? 21
הרב פנחס שקד: לא, לא, שום דבר, ב-, ברחוב. הוא ביקש להיפגש ברחוב, הוא שלח 22 את אחיו, אחיו בא ברחוב, לקח את הכסף והלך. 23
אריה גרינבאום: וואי. תשמע, זה סחיטה, חבל על הזמן. 24
בס"ד 9
הרב פנחס שקד: כן, לא, זה, זה לא, אחרי זה תפסנו את עצמנו כמה שהמנוול ... הרי 1 שהיינו שמה באו לחקור אותנו, 2
אריה גרינבאום: כן, זה אני יודע. 3
הרב פנחס שקד: ואחרי זה הוא עשה מזה סיפור מהפטרות ושאני אמחק ... פה ויש 4 הקלטות ושאני אשנה את ההקלטות ושאני אשנה את זה ושאני אשנה 5 את זה. 6
אריה גרינבאום: אבל אני לא מבין, הרב, הרב שקד, הרי נגדך אין שום דבר, אתה לא 7 עשית פה כלום. 8
)נשמעים מדברים ביחד – לא ניתן לתמלל( 9
הרב פנחס שקד: ... 10
אריה גרינבאום: הכל פה, 11
הרב פנחס שקד: הכל אז היה שיחות טלפון האלה איתך. 12
אריה גרינבאום: כן, אבל מה כתוב שם בשיחות, מה? מה יכול להיות כתוב שם, מה? 13
הרב פנחס שקד: אני לא רוצה, לא, לא רוצה לחזור על זה. ... לא רוצה לחזור על 14 השיחות. 15
אריה גרינבאום: אה, הוא השמיע לך שיחות ו-, ואמר אני מוציא את השיחות החוצה, 16 נגדך לא יהיה שום דבר? 17
הרב פנחס שקד: הוא אמר לי אני מוחק אותם, אני דואג שזה, ... כסף. הוא הולך לשלם 18 לכל מיני אנשים שמה, שהם עובדים במחלקות, שהם ישנו את 19 הדברים, שהם ימחקו את הדברים. 20
אריה גרינבאום: ואתה תהיה, אתה תגיד לי, במקרה ובוא נגיד זה יהיה, בוא נגיד 21 באמת, אה, יש, יש תביעה, בוא נגיד וסתם יהיה תביעה כזאתי, הוא 22 לא מחק שום דבר, אתה תהיה מוכן להגיד בגרמניה שהוא, נתת לו 23 כסף בשביל לסגור דברים? 24
בס"ד 2
הרב פנחס שקד: מה, זה יפליל אותי, לא? 1
אריה גרינבאום: מה פתאום? תראה, תראה הרב שקד, נגדך אין כלום. מה אתה צריך, 2 את העדות שלי? את של סימונה? של אנשים פה? יש לי חמש, אתה 3 לא עשית פה שום עבירה פלילית. 4
הרב פנחס שקד: אבל הצרה היא זה לא, אם אני בא ואומר שכאילו אני שילמתי לו כסף, 5 שהוא, כסף בשביל שימחוק את הדברים, 6
אריה גרינבאום: הוא השמיע לך הקלטות? הבן אדם הזה, תשמע, פה כל התביעה 7 תיפול על הראש, הם יסגרו אחרי זה את כל, הם יסגרו את הכל, הוא 8 יקבל בעיות, תשמע, זה עבירה, מה שאתה מספר, כאילו אתה אומר 9 עכשיו, יש שתי בעיות. בעיה אחת, אם אתה עכשיו תלך תתלונן, תגיד 10 שנתת כסף, הוא יגיד שהוא לא קיבל אותו. זאת מילה שלך נגד מילה 11 שלו, אין עדים. זה דבר אחד. דבר שני, למה, ישאלו אותך למה אתה 12 מודאג? מה עשית בגרמניה? הרי לא עשית שום דבר. אני לא מבין. 13 אתה יודע מה? אני אמרתי, דיברתי עם סימונה על זה, אה, אה, 14 אמרתי לה תגידי, מה, יכול להיות שיש בעיה עם השטגר, עם הקבלה 15 הזאת, עם החימום? מה, מה לא בסדר פה? היא אומרת הכל בסדר, 16 הוא שילם כסף. היא, יש עדים שראו איך ששילמת את הכסף. 17
הרב פנחס שקד: וודאי, ... שהכל בסדר, אני לא מפחד ... 18
)נשמעים מדברים ביחד – לא ניתן לתמלל( 19
אריה גרינבאום: אבל מה יש נגדי ונגדך? הרי כל הבתים שאתה קנית שמה, אין כלום 20 ... 21
הרב פנחס שקד: תקשיב רגע, ... המנוול הזה, יימח שמו וזכרו, האמא שלו, אחרי 22 שגמרנו לשלם להם את כל ההוצאות של הכסף על הבניין ההוא ב-, 23
בס"ד 6
הקטן הזה ש... שילמנו להם הכל ויש לי ראיות על הכל, הם הלכו 1 תבעו אותנו בעוד שלושים אלף יורו. 2
אריה גרינבאום: כן? והצליחו במשפט? 3
הרב פנחס שקד: לא, זה, בסוף סגרנו איתם בחמשת אלפים יורו פשרה ושלום ולגמור. 4 אין, לא היה לי כוח לטפל בזה. לא היה משפט בסוף. זה לא הגיע 5 למשפט. 6
אריה גרינבאום: כן, כי יש, תשמע, הוא לקח לא רק לזה, הוא לקח מאות אלפים 7 מישראלים והמשטרה יודעת את זה והגישה נגדו תביעות והוא הודה. 8 הוא הודה בכלל במשטרה שהוא, שהוא, שהוא גנב כסף לישראלים 9 בגלל שהוא חולה. הוא הרי ב-, בטיפול פסיכיאטריקה. אז אי אפשר 10 לעשות לו שום דבר, אבל את הישראלים הוא עשה. אבל תשמע, מה 11 שאתה אומר לי על הרב הזה, אה, ב-, זה לא יאומן, הרב. הוא לא רב 12 בכלל, אני הבנתי שהוא בכלל חזר בשאלה. 13
הרב פנחס שקד: כן, לא, עזוב, הוא מנוול גדול, יימח שמו וזכרו. הוא ממש מנוול. 14
אריה גרינבאום: תראה, יפנה אליך אחד, אחד, הוא יגיד לך ... ידבר איתך. הוא יכול, 15 הוא יכול, אה, לא רק זה, אנח-, יהיה אפשרות, קודם כל, אה, אה, את 16 הכסף הזה אתה תקבל, כנראה יחזירו לך אותו. ה-, ה-, יש אפשרות 17 לטפל בזה ואתה, אני אומר לך, מבחינה משפטית, מבחינה זה אתה 18 לא צריך לפחד, אין נגדך, באמת שאין נגדך כלום. 19
הרב פנחס שקד: איך הוא יחזיר? איך הוא יחזיר? 20
אריה גרינבאום: תאמין לי, אתה, אתה תדבר, יהיה בסדר שם. תדבר איתו. זה, מה 21 שהוא עשה לך, זה ממש סחיטה. תדע לך, סחיטה אפשר תמיד 22 להפוך. מה שהוא עשה זה עבירה מאוד, מאוד, מאוד, אה, אה; זה לא 23
בס"ד 3
רק זה, הוא גם נגדך עשה את זה, אתה מבין? זה כאילו נגדך הוא 1 הלך. אני לא מבין, איך אפשר ללכת בכלל נגדך? 2
הרב פנחס שקד: הוא דיבר גם עם אבי והוא אמר שהוא אמר לאבי את הדברים האלה, 3 אתה מבין? על אבי. 4
אריה גרינבאום: כן, אבל אבי לא מודאג, אבי מכיר את הסיפור. הרי כל התביעה פה 5 נפלה, אין להם שום דבר. אין להם שום הוכחות, אין להם כלום. 6
הרב פנחס שקד: גם לאבי הוא השמיע, גם לאבי הוא השמיע כל מיני הקלטות. 7
אריה גרינבאום: הוא השמיע לאבי? 8
הרב פנחס שקד: אבי לא אמר לך? 9
אריה גרינבאום: אבי אמר שהשמיעו לו הקלטות, אבל הוא לא אמר לי שמורג השמיע 10 לו. 11
הרב פנחס שקד: מורג, מורג, זה הוא, המורג הזה השמיע לו הקלטות. 12
אריה גרינבאום: תראה, יפנה אליך בחור אחד בשם מתי, תדבר איתו, בסדר? כי ה-, 13 תראה, היום ... את הטלפונים ... הם הפסיקו ל-, ל-, ... אין להם שום 14 דבר. אין להם, לגרמנים אין כלום, כי לא היה פה כלום. אתה מבין? 15 להוכיח מה שהם רצו להוכיח, העברות, כלום אין להם ומה שמורג 16 עשה לך, תשמע, זה הוא, אי אפשר את זה, זה לא צחוק הדבר הזה. 17 לא בגלל ש-, בגלל, אחד, בגלל שאתה רב ושתיים, מה שהוא עשה זה 18 לא יאומן. אחד שהיה; אבל תראה איך הוא נ-, איך הפך, איך בן אדם 19 התהפך והופך לסחטן. 20
הרב פנחס שקד: נכון. במקום, הוא בא להגיד כאילו ... ובסוף הוא סוחט אותנו. אתה 21 מבין? 22
בס"ד 2
אריה גרינבאום: הרב, אני אומר לך עוד פעם, אין נגדך באמת שום דבר. באמת שאין 1 כלום בגרמניה, שום דבר. אני רוצה לראות איזה מסמך יש נגדך פה, 2 שעשו נגדך תביעה. על מה? 3
הרב פנחס שקד: אין, אין סיבה. 4
אריה גרינבאום: אין כלום, אז מה? הוא הולך, ימציא דברים? הוא הלך, גנב הקלטות, 5 בסדר, היו הקלטות שדיברו על שטויות ... תשמע, אני גם, כשאני 6 מתעצבן אני מדבר שטויות. גם אתה יכול להתעצבן ולדבר שטויות 7 בהקלטות. אה, ואפשר ל-, במובן הזה ל-, ל-, לחשוב. אבל אתה 8 מבחינה, כאילו אתה פחדת על השם שלך כנראה. 9
הרב פנחס שקד: בטח, תשמע, בכל העיתונים בארץ יופיע השם שלך וזה, אתה רב ופה 10 ושם. 11
אריה גרינבאום: כן, זה בשבילך זה אוי ואבוי, זה יכול להיות גרוע, אבל אם, תשמע, זה 12 לדעתי אתה צריך להגיש נגדו תביעה. תגיש נגדו תלונה אפילו בארץ. 13 זה, זה, זה לא צחוק. 14
הרב פנחס שקד: אריק, אתה יודע לאיפה הוא הגיע? אתה זוכר שישבנו במסעדה, אה, 15 במסעדה שמה מול ה-, מול העורך דין? מול הרואה חשבון שם, מול 16 הנוטר, נכנסנו שמה, הנוטר, וישבנו במסעדה, 17
אריה גרינבאום: כן, כן, כן, כן, כן, נכון. 18
הרב פנחס שקד: אז הוא סיפר לי גם על הישיבה הזאת שישבנו במסעדה שמה ומה 19 העברתי לך ומה ככה ומה ישראל העביר לך. הכל. הוא אומר לי, הוא 20 אומר לי באותו מעמד הוא ישב שמה במסעדה והוא היה מחופש ל-, 21 לזקנה. ישב שמה מחופש לזקנה. 22
אריה גרינבאום: איזה שטויות? ... )נשמע צוחק(. 23
הרב פנחס שקד: אז איך הוא יודע, איך הוא ידע לפרט בדיוק? 24
בס"ד 4
גבעתי 02 , ראשון לציון טל: 200-2050222 פקס : 25-0192929
אריה גרינבאום: תשמע, היה שמה, תראה, היה פרוטוקולים ותראה, הם חקרו את 1 הישראלים במשך שנתיים, אנשים התחילו לדבר. לא, הם, הם מצאו; 2 תראה הוא היה, הוא הגיע בתוך מתורג-, לדעתי הוא בכלל מלשין 3 שלהם, שהוא עובד איתם הרבה שנים, כי הוא מתעסק עם נדל"ן כבר 4 שמונה שנים. 5
הרב פנחס שקד: כן. 6
אריה גרינבאום: הוא מלשין שלהם, אני יודע. אה, כי ראיתי מה הוא עשה עם, עם פלד, 7 עם ישראלי אחר, שהוא אמר עלי דברים וזה לא היה, זה לא היה נכון 8 ואני הגשתי נגד, נגד המתורגמן הזה, רק שתדע, תלונה פלילית על 9 הוצאת דיבה, על, על, על שהוא גנב קליינטים והתחיל להשתמש 10 באינפורמציה מהמשטרה, כמו שעכשיו הוא עושה איתך, את הסחיטה 11 הזאתי. הוא, הוא נכנס פה לעיר כאילו וניסה ל-, וגנב לי קליינטים 12 ומכר להם בתים. אני יודע גם למי הוא מכר וממי הוא קנה. אתה 13 מבין? אז בגלל ש-, רק התלונה הזאת עלתה לי חמשת אלפים יורו 14 להגיש נגדו במשטרה. 15
הרב פנחס שקד: אז יש נגדו תביעה? 16
אריה גרינבאום: בטח, יש תלונה פלילית נגדו במשטרה. תשמע, הוא הגיע כמתורגמן 17 לעיר הזאתי והתחיל לקחת קליינטים והתחיל למכור להם בניינים, 18 התחיל ל-, ל-, לעשות את, לעשות את העבודה שאני עשיתי וזה 19 מבחינה חוקית אסור. אתה מבין? זה כמו שאתה לוקח רב לישיבה 20 שלך והוא זורק אותך החוצה ומלמד בעצמו. 21
הרב פנחס שקד: כן. 22
אריה גרינבאום: אז מבחינה חוקית זה פלילי ה-, זה עבירה פלילית מה שהוא עשה. 23 ומה שהוא עשה איתך, תשמע, זה סחיטה חבל על הזמן. זה, הרב, 24
בס"ד 11
אני באמת, אני, אני, אתה, זה אי אפשר לעזוב את זה ככה, כי בסוף 1 באמת סתם מה-, בגלל שאתה שילמת, זה בסוף יחשבו שבאמת יש 2 לך משהו להסתיר והטעות הכי גדולה זה בכלל לשלם לסחטנים. אבל 3 אם יש לו את ההקלטות, זה פצצה חבל על הזמן. תראה מה הוא 4 הוציא החוצה מהמשטרה. 5
הרב פנחס שקד: זה הוא הוציא את זה מהמשטרה. 6
אריה גרינבאום: כן, בטוח. הרב, תראה, ייפגש איתך אחד, בחור אחד בשם מתי, הוא 7 ידבר איתך. אה, וה-, 8
הרב פנחס שקד: ... בבית ... את הטלפון של ישראל? 9
אריה גרינבאום: של ישראל אין לי, אבל יש לי רק את ה... יש לי את שלושת הטלפונים 10 רק. 11
הרב פנחס שקד: לא, אני אתן לך את הטלפון שלי ושל ישראל ... 12
אריה גרינבאום: כן, אני יודע, ... יש לי את הפרוטוקולים, אני יש לי את הכל, אבל 13 הבעיה היא שאין להם שום דבר. תראה, הם ה-, תראה מה קרה, הם 14 הגישו נגדי תביעה, הגישו נגדי תביעה עם עשרה סעיפים. מעשרה 15 סעיפים הבאתי הוכחות, עשרה סעיפים יש קבלות. אז מה, הם הלכו 16 עכשיו שינו את התביעה לכאילו שלקחתי מאות אלפים של כספים. 17 הבאתי הוכחות שהמאות ... שולמו עליהם מיסים. הורידו את 18 התביעה. הם בבעיה, אין להם, הם לא יודעים מה לעושת. זה מה ש-, 19 תראה, אבל זה לא הבעיה עכשיו מה שקורה איתי בגרמניה. הבעיה 20 היא ש-, הרב, הוא, החלאת אדם הזה, עבר את הגבולות אם הוא 21 סחט אותך בכאלה סכומים ואתה לא, אה, אם איתי עשית עסקים וקרו 22 דברים זה משהו אחר, אבל מה שהוא עשה כאן זה ממש סחיטה הכי 23 מגעילה שיכולה להיות. 24
בס"ד 11
הרב פנחס שקד: טוב. 1
אריה גרינבאום: בסדר? אז, אה, אה, באיזה טלפון יהיה אפשר להשיג אותך? בטלפון 2 הזה? 3
הרב פנחס שקד: כן. כן. 4
אריה גרינבאום: אוקי, בסדר הרב, אז שמו מתתיהו. 5
הרב פנחס שקד: טוב. 6
אריה גרינבאום: אוקי, תודה רבה הרב. אני אנסה לעזור לך. 7
הרב פנחס שקד: ביי. 8
)סוף ההקלטה( 9
סוף תמלול 10
מספרנו: 4444 )שם קובץ שמע דיגיטאלי:

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2013 00:29 לינק ישיר 

איזה צד אתה מייצג ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2013 12:13 לינק ישיר 
שאלה חכמה שאלת.

אם אשיב לך שאני מייצג את הסוחט אז אני שותף גם לסחיטה

ואם אשיב שאני מייצג את הנסחט הרב הדיין שקד.אז אעמוד בין השברים.
לכן רק אומר לך שזה בושה וחרפה לעם היהודי ולדת בכלל שיש מלשינים וסחטנים ומשתפי פעולה עם הגרמנים .הרב הקדוש שקד מנתניה הוא קורבן של רב רשע ונאלח תאב בצע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2013 18:45 לינק ישיר 

לפי מה שכתב בסוף קיבלתי תשובה לשאלתי ואתה ג''כ שותף לכל הענין כי כאן זה לא המקום לסגור חשבונות אף כי איני בקי בפרטים ואני מדבר רק באופן עקרוני ולא על המקרה הספציפי .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2013 13:26 לינק ישיר 
על איזה עקרונות מדובר .ואף אחד לא סוגר חשבונות

אין כאן סגירת חשבונות
במקרה הספציפי הזה.סוחט רב מגרמניה רב מנתניה.התמליל אמיתי ואף יש תלונה במשטרה
לכן לא מובן לי שאתה מביע דעה אישית.שיש כאן סגירת חשבונות.מדובר על עבירה פלילית
אז תמשיך ללמוד תורה ותלמד מהמשל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > פרשת הסחיטה.רב סוחט רב תמליל שיחה.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext