מה לעשות אבל מעשיו של הדתילוני בנט רק מחזקות את דברי הרב עובדיה שזה לא בית יהודי
ברית איתנה עם לפיד שהמטרה שלו לא רק לגייס אל לחנך אותנו מחדש וכמו שאמרו "מי הריבון המדינה או הרבנים"
נישואין אזרחיים רפרומים סטטוס קוו ולכל אלה אין לבנט בעיה העיקרון שאינו קיים של "שוויון בנטל" חשוב יותר מכל דבר
מותק הם רודפים אותנו ורוצים לחנך אותנו מחדש שיכניסו למוח הקטן שלהם אנחנו לא רוצים להשתלב במדינה החילונית שלהם ההכרה שלנו במדינה היא הכרה דה פאקטו בלבד וזו בסה"כ גלות בין יהודים והיא תסתיים בעז"ה יום אחד
נשלח ב-14/2/2013 08:33
סיירת
אולי בדיוק ההיפך?
אולי נאום ה"גויים" של מרן, דחף אותם לזרועות לפיד ללא שום רצון לשתף פעולה עם החרדים?
למה שירצו לשתף פעולה ולפעול למען אג'נדה של מפלגה אחרת, כשאנשי אותה מפלגה יורקים להם בפנים, והיורקים דורשים מהם להכריז שזה גשם?
נשלח ב-14/2/2013 08:55
סיירת מרן
אני רואה ש"אתם" מדברים בלשון רבים. את מי אתם מדבררים בדיוק ?
נשלח ב-14/2/2013 10:41
האמירה הזו לא דחפה אותם לזרעות לפיד היא אולי רק התירוץ לאנשים מסוג בנט יש הרבה מכנה משותף עם חילונים גמורים מאשר עם חרדים לא הייתי אומר את זה אם נגיד בן דהאן היה מוביל או הרב שמואל אליהו ואחרים אבל הם בחרו את המנהיג שלהם וזו התוצאה
נשלח ב-14/2/2013 10:46
רגע, רגע, שאני אבין. הם ממילא קרובים רעיונית לחילונים, אז לכן נקלל אותם שהם גויים וכופרים, וזה ינתק אותם מהחילונים ויביא אותם לזרועותינו החרדיות האוהבות????
מה אומר ומה אדבר, הגיון צרוף!!! התבונה במיטבה!!!
נשלח ב-14/2/2013 13:58
מביט, על זה נאמר: "מעוות לא יוכל לתקון".
זה לא סוד שהמזרחי עומדים בסודם של חילונים מימים ימימה. אמירה כזו או אחרת לא תשנה זאת בכהוא זה.
נשלח ב-14/2/2013 14:04
[quote]מביט, על זה נאמר: "מעוות לא יוכל לתקון".
זה לא סוד שהמזרחי עומדים בסודם של חילונים מימים ימימה. אמירה כזו או אחרת לא תשנה זאת בכהוא זה. [/quote
דבר אחד ברור אין היום מזרחי (בקמ"ץ), לפחות לא מפלגתי, מה שנשאר היום זה רק תוצאה של המוטציה שנקראה בעבר "מזרחי", כמה אנשים בודדים ראו את התוצאה הזו בדור שלפני הקודם.
נשלח ב-14/2/2013 14:46
הנביאבשער כתב:
מביט, על זה נאמר: "מעוות לא יוכל לתקון".
זה לא סוד שהמזרחי עומדים בסודם של חילונים מימים ימימה. אמירה כזו או אחרת לא תשנה זאת בכהוא זה.
אז למה שלושת ראשי ש"ס, אצו רצו להתנצל על המאמר התוקפני בעיתון "מיום ליום", ולהסביר שהוא נכתב שלא על דעתם, לא על דעת הרב עובדיה (למרות שכתב אותו המשרת הצמוד של הרב), לא בידיעתם וללא הסכמתם?
נשלח ב-14/2/2013 16:21
הכותרת לא נכונה
לא מדובר בבית של גוים חלילה מדובר בבית של יהודים כשרים שהחליטו להמיר את דתם היהודית...לדת אחרת שלא ברור בדיוק מה היא...
סיירת_מרן
אלו בש"ס ידעו כמה האמירה הזאת בית של גויים .
גרמה למצביעים מש"ס להצביע לבית היהודי .
ולכמה קולות צפים להצביע לבנט.
ובנט שמתרחק מש"ס וחובר ללפיד ולמרות ההתנצלות המעושה של דרעי וישי על המאמר ביום ליום .
ולמרות החיזור של ש"ס אחרי רבני הבית היהודי ופגישה של הרב עובדיה עם הרב דרוקמן.
תוקן על ידי שרית560 ב- 15/02/2013 03:45:43
נשלח ב-15/2/2013 07:39
חותרלאמת כתב:
איני מכיר.
חוששני שהרבצת ההשקפה הטהורה מתוך מכשיר אנדרואידי, הרי זה כטובל ושרץ בידו ובפיו.
אך אני לפחות לא מנסה לכפות על הכנים שלי לקנות אנדרואיד..
משא"כ ירבעם בן בנט ....
נשלח ב-15/2/2013 07:41
שרית560 כתב:
סיירת_מרן
אלו בש"ס ידעו כמה האמירה הזאת בית של גויים .
גרמה למצביעים מש"ס להצביע לבית היהודי .
ולכמה קולות צפים להצביע לבנט.
ובנט שמתרחק מש"ס וחובר ללפיד ולמרות ההתנצלות המעושה של דרעי וישי על המאמר ביום ליום .
ולמרות החיזור של ש"ס אחרי רבני הבית היהודי ופגישה של הרב עובדיה עם הרב דרוקמן.