בית פורומים עצור כאן חושבים

אשכול הקישורים לכתבות/מובאות [ה]

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/3/2014 20:44 לינק ישיר 

mdabraham כתב:
אין גבול:
http://www.bhol.co.il/article_old.aspx?id=66581

לך תתקצב מוסדות שנשמעים לעבריינים פליליים כמו היצור הזה ומחנכים לגנבה כמו היצור הזה.

במקום להכניס אותו לכלא על המרדה והסתה ועל מתן הוראה לביצוע עבירות פליליות, נושאים ונותנים עם נציגיו כאילו יש עם מי לדבר.

ספריו וצאצאיו של היצור הזה ממלא את ארון הספרים ואת בתי המדרשות של היהודי לנצח ולדורי דורות. מה שאין כן וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2014 01:30 לינק ישיר 

הרב מיכי, לא הבנת את עומק הוראתו של ה׳יצור׳ . ולדעתי, גם אם יש לך מחלוקת פוליטית /ערכית איתו, ראוי לחלוק מעט כבוד לגדלותו בתורה. (אל תגיד לי שהוא לא חולק כבוד וכו׳, זה בסך הכל עוד סעיף במחלוקת ביניכם)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2014 07:27 לינק ישיר 

אריאל,
אכן דבריי אולי היו פזיזים מדי. לא בדקתי האם הכתב דובר אמת. על כן אסתפק רק באמירה עקרונית:
אם זו אמת, אז אין כאן שום קשר למחלוקת פוליטית (ערכית בהחלט כן) ודבריי בעינם. יש לי "מחלוקת ערכית" גם עם קים ג'ינג אול (כך קוראים לו?), כמו עם עוד הרבה פושעים אחרים. האם זה אומר שעליי להתייחס אליהם בכבוד? אין לי שום טיפת כבוד לבעלי עמדה כזאת, גם אם כתביהם ממלאים ארונות ספרים שלמים. זה רק מראה שצדקו חז"ל כשאמרו: "כל ת"ח שאין בו דעת נבלה טובה הימנו".
בכל אופן, אם הדברים נאמרו או לא, החברה שסרה למרותו ודאי נוהגת וחיה כך, וזה לא ממש מפתיע אותם שהיתה הוראה כזאת. על כן הביקורת החברתית בעינה בכל מקרה.
שלא ישכחו לפנות לבית המשפט ולמשטרה כשיש בעיות בפוניבז' או כשבאים לתקוף אותם. בקיצור, כשמשטרת הצניעות לא מספיקה כדי להשליט סדר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2014 08:50 לינק ישיר 

תוקן על ידי חסדא ב- 01/04/2014 09:03:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2014 11:24 לינק ישיר 

אריאל73 כתב:
 גם אם יש לך מחלוקת פוליטית /ערכית איתו,  )

אין כאן שום מחלוקת ערכית, הבן הלך ללמוד משפטים (או משהו כזה) ולכן בוטל התורה ויש רק את מערכת המשפט.
אבל מה לעשות שהיהדות לא מכירה במערכת ולכן כל מי שפונה לשם הוא באמת מויסער.
זה שאם יבואו בריונים לישיבה שלי אז אני אזמין בריונים נגדם ?! לא אומר שאני מצדיק בריונות !! מול בריונים אני אביא בריונים אחרים בתשלום כמובן (=המע"מ מכל מה שאני מכניס לפה מיום היוולדי ועד יום מותי ואני חושב שזה מספיק לשלם לבריון)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2014 12:12 לינק ישיר 

א) ראשית יש להבחין בכך שהאדם עליו מגונן ר׳ חיים קנייבסקי אינו חרדי ולא קרוב לזה. מדובר בחילוני ציויני שאף עמד בראש הישות הציונית. למרות זאת, ר׳ חיים אוסר להלשין עליו. לא בשל מניעים רגשיים כלשהם. אם כן, למה? ב) ר׳ חיים מאמין שגם המוסר יהודי לממשלת ארה״ב בימינו הרי הוא בכלל מוסר ישראל לעכו״ם. (הוא פספס את המאמר על ע״ז מודרנית) למה? ג) הסיבה לכל זה היא פשוט שלדעת ר׳ חיים, אסור למסור כל יהודי לכל מערכת שלטונית שאינה נוהגת ע״פ חוקי התורה. בין אם מדובר במערכת אוטופית נפלאה שיוצרה ע״י גדולי הפילוסופים בכל הדורות ובין אם מדובר בכנופית שודדים. אפשר לחלוק עליו, אפשר להסכים איתו אבל אין מקום להשוותו לקים ג׳ונג איל (נראה לי שכך מאייתים את זה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2014 12:47 לינק ישיר 

מה תהיה התוצאה של מדיניות כמו של ר' חיים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2014 12:59 לינק ישיר 

מה תהיה התוצאה אם כולם ילכו לישיבות ולא יעבדו? מה תהיה התוצאה אם לא ינתחו מתים ולא יתרמו אברים? כמו בהרבה נושאים החרדים מסתמכים על החברה מסביב ובינתיים מוכנים לתת לעצמם יתרונות וזכויות יתר .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2014 13:02 לינק ישיר 

צופרהנעמתי כתב:
מה תהיה התוצאה של מדיניות כמו של ר' חיים?

שהרשע תעלם ולא נצטרך יותר לגננת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2014 13:25 לינק ישיר 

מקס
אחרי שיאנסו מישהי בסימטה חשובה ולא יהיו שני עדים, נמשיך לדון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2014 13:31 לינק ישיר 

אולי נחייב את האנס לשאת את הנאנסת (כמובן בהסכמת אביה), מה רע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2014 13:33 לינק ישיר 

מטפחת
אם אין שני עדים, גם את זה לא נוכל לעשות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2014 13:36 לינק ישיר 

אוי לו לדור שאדם כזה הוא מגדוליוופרנסיו.

משנה מסכת אבות פרק ג

רבי חנינא סגן הכהנים אומר הוי מתפלל בשלומה של מלכות שאלמלא מוראה איש את רעהו חיים בלעו .
הכונה היא למלכות רומי שהחריבה את ביתנו והרגה באבותנו וילדנו.

פסחים קיג
שלשה הקדוש ברוך הוא שונאן, המדבר אחד בפה ואחד בלב, והיודע עדות בחבירו ואינו מעיד לו

וכל זה באיזו אידיאולגיה מופרכת ולא מבוססת. של מויסר,

יושב לו אדם המתיימר להיות מנהיג, בושה הוא לנו,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2014 15:07 לינק ישיר 

בעלבעמיו כתב:
מקס
אחרי שיאנסו מישהי בסימטה חשובה ולא יהיו שני עדים, נמשיך לדון.

זהו ? כל המדינה וכל המלחמות הנצחיות עם השכנים וכל ההרוגים שלנו ושל שכינינו והשיטה הכלכלית הקפיטליסטית החזירי וכל השנאה בין האחים וכו' וכו'  הכל בגלל שמישהו סיפר לך שבכל פינה מחכה אנס פוטנציאלי ?

אני מספיק שנים בעולם הזה ולא מצאתי אותו. 

אנא תפסיקו לבלבל את המוח. אפשר כל בני אנוש להיות חרדים כמונו ולא תהיה יותר כל רשע.
(ועכשיו תורכם להשיב שהחרדים אנסים ורוצחים וגנבים וכן צריך את הגננת\המשטר. אחרת אייך תצדיקו את המשטר ?)

כל הדורות היהדות נלחמת על דרך של גאולה ואתם לא רוצים לקבל את זה ובוכים על אנסים ורוצחים ?
מתי תבינו שאתם מעצבים את הסביבה כמו שהיא נראת, במקום לאמץ בחום את היהדות ולעצב את הסביבה ליותר טובה.
היהדות היא הדרך היחידה להיות אנשים טובים וצדיקים והחרדיות תוכיח זאת היום ובכל אלפי שנות דור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2014 19:40 לינק ישיר 

http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%94%D7%97%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%97%D7%AA%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%A9%D7%95%D7%AA%D7%A7%D7%99%D7%9D.html

הכתבה הזו מתקשרת לי גם אם טענותיו ההזויות של האפולוגטיקן שמעלי.
כמה חבל שהמתווך החרדי שעקץ אותי השבוע בעשרות אלפי שקלים (ואף טרח לתרץ זאת אם איזה היקש מפולפל לפסק של רבו במקרה אחר) לא קורא ככל הנראה את הגיגיו.

תוקן על ידי alchanan ב- 01/04/2014 19:49:19

תוקן על ידי alchanan ב- 01/04/2014 19:51:48

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > אשכול הקישורים לכתבות/מובאות [ה]
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 30 31 32 ... 138 139 140 לדף הבא סך הכל 140 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.