בית פורומים עצור כאן חושבים

אשכול הקישורים לכתבות/מובאות [ה]

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/9/2014 23:14 לינק ישיר 

אמשלום כתב:
[ אני מניחה שיש כאן לפחות עוד כמה שחושבים שלפחות חמישים אחוז מן התלונות על אונס הן שקריות, שמרבית המתלוננות שונאות גברים לתיאבון, סתם "פמינסטיות" (שזה כמובן גנאי כשלעצמו) או בוחרות ב"דרך קלה" כדי לנסות ולפגוע במישהו שעיצבן אותן מסיבה כלשהי.

ממש לא ראיתי כאן מישהו כזה (ואני מניח שאני מהנאשמים). העניין הוא, וכפי שכתב גם דה וינצי, שצריך לנהוג כאן כמו בכל דיוןן פלילי, וזה אכן דורש סף ראיות גבוה.
מה שאת מציעה, להבנתי, הוא לומר 'חזקה אין אישה ממציאה אונס', ולהעביר את נטל ההוכחה לנאשם. זה נראה לי מופרך ביותר (אף, שבד"כ היא באמת לא ממציאה).
ואני גם חוזר על דבריי שהמדיניות המתמיהה של בית המשפט לא עוזרת להרתיע גברים. בתור גבר, אני מרגיש שלא משנה מה אני אעשה, כנראה שהסיכוי שלי לשבת בכלא הוא זהה (נמוך מאוד כמובן, אבל לא משנה אם אני נורמלי או אנס), אא"כ כמובן אני עושה פשע עם ראיות רבות.
אפשר לנסות ולהפחית ענייניים פרוצדורליים בעברות מין (כמו למשל התישנות, שאכן היא ארוכה יותר בעברות כאלה). אפשר מבחינתי אפי' להחליט שמורידים את סף הראיות - כיוון שהתופעה רחב הרבה ויתר מדי, וקשה להלחם בה, אפשר לשלם על זה בשיעור גבוה יותר של חפים מפשע שנענשים (בכל מערכת זה קורה, הושאלה היא רק מה האיזון). כך למשל אפשר לומר שפוליגרף קביל כראיה במשפט על עברות מין. פוליגרף טועה בחלק קטן מהמקרים, ולכן הוא לא נחשב למאומה בביהמ"ש, אבל אפשר לחוקק חוק שיחריג עברות מין. זה נשמע לי סביר (אולי אפשר להתווכח, אבל סביר). לעומת זאת, להרשיע על סמך בערך כלום (כמו שקרה במשפט הזה) לא מועיל שום דבר למלחמה בתופעה הנוראית של עברות מין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2014 23:58 לינק ישיר 

אבל כמובן, הדיון בכלל לא קשור לנושאים כמ פמניזם, מגדר ואולי אפילו מין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2014 07:31 לינק ישיר 

תוקן על ידי תלמידטועה ב- 22/09/2014 07:36:12

תוקן על ידי תלמידטועה ב- 22/09/2014 07:37:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2014 07:37 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2014 18:25 לינק ישיר 
זה גרם לי לחייך ומגיע לכם לחייך. מי ייתן שיתלהב כל חייו אמן ואמן,,,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2014 15:27 לינק ישיר 
האדם הזה קשקשן שלא יודע מימינו ושמאלו.

עולם הפוך: רק נזק כרוך בההחלטה לא להתייצב

אותם רבנים שהכריעו שלא להתייצב בלשכת הגיוס, עשו זאת על סמך מידע מוטעה וההחלטה עשויה לגרום אך ורק נזק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2014 14:17 לינק ישיר 

תוקן על ידי maxmen ב- 28/09/2014 15:14:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2014 15:07 לינק ישיר 

[מקס,

???!?!?
לא ראיתי שנאה בנעילה וגם לא דריכה על הדם. ראיתי הערה שמסבירה, שדיון על "למה כדאי או לא כדאי להתנתק מהאינטרנט" שנערך באינטרנט, אינו מתאים או רלוונטי לפורום הזה (כי זה פורום שמשתדל להפגין יושר אינטלקטואלי - זו אפילו אחת המטרות הכתובות בתקנון הפורום כמדומני), ולכן האשכול ננעל. לפתוח את השנה החדשה בשלל קללות איומות כאלה? הרי קללותיך אינן פוגעות באמת  ב"מקולל", אבל נפשך שלך מתלכלכת בגועל הזה - לא חבל?
שנה טובה.]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2014 15:21 לינק ישיר 

אמשלום כתב:
[מקס,

???!?!?
לא ראיתי שנאה בנעילה וגם לא דריכה על הדם. ראיתי הערה שמסבירה, שדיון על "למה כדאי או לא כדאי להתנתק מהאינטרנט" שנערך באינטרנט, אינו מתאים או רלוונטי לפורום הזה (כי זה פורום שמשתדל להפגין יושר אינטלקטואלי - זו אפילו אחת המטרות הכתובות בתקנון הפורום כמדומני), ולכן האשכול ננעל. לפתוח את השנה החדשה בשלל קללות איומות כאלה? הרי קללותיך אינן פוגעות באמת  ב"מקולל", אבל נפשך שלך מתלכלכת בגועל הזה - לא חבל?
שנה טובה.]

אמרתי כבר שממך אני מוכן לקבל מוסר.
בכל אופן, לא סגירת האשכול היא הבעיה, הבעיה אם לא שמת לב היא שהוא מערבב אותי בעניין שכל כוונתי היית רק להתייחס לשאלת חבר בפורום.

לגבי הקללות:
לא אני ולא התורה עצמה מאמינה בהם אחרת התורה לא היית מקללת. זה אך ורק אמצעי להעביר את הרגשתי כלפיו, אותו דבר הארורים בתורה באים לתת את הרגשת העם כלפי מי שנוהג לא נכון.

תוקן על ידי maxmen ב- 28/09/2014 15:25:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2014 12:49 לינק ישיר 

קישור

למרות התנגדות החרדים: רחוב על שם הבתולה מלודמיר.
יש כאן שתי נקודות:1) התנגדותם המרתקת של הנציגים החרדים לשימוש במילה בתולה. אני מניח שבעתיד נמצא במסכת כתובות פרק בשם 'זאת שאין לנקוב בשמה נשאת ביום הרביעי'.
2) דמותה המרתקת עוד יותר של הבתולה מלודמיר. דמויות של קדושות נוצריות שונות עונות על תיאורים דומים אבל ככל הידוע לי אין כאלו בקרב היהודים.
והערה אחרונה: לא נראה לי שאפשר לכנות אותה פמניסטית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2014 13:02 לינק ישיר 

עוד הוכחות  לחולי העמוק בחברה הרפורמית החרדית :

לאחר שאתמול ניתן גזר הדין בפרשת הרבנים המבישה של רוזנטל ואחרים היום התגלתה רשת להלבנת הון ולהפצת סמים 

http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=74128

וכמובן שביום הכיפורים הם יכו על החזה:אבינו מלכנו חטאנו לפניך 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2014 13:09 לינק ישיר 

אפריםבן כתב:
עוד הוכחות  לחולי העמוק בחברה הרפורמית החרדית :

לאחר שאתמול ניתן גזר הדין בפרשת הרבנים המבישה של רוזנטל ואחרים היום התגלתה רשת להלבנת הון ולהפצת סמים 

http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=74128

וכמובן שביום הכיפורים הם יכו על החזה:אבינו מלכנו חטאנו לפניך 

ממתי הלבנת הון זה חטא שצריך להכות על חטא ביום הכיפור ?
אין לך מצווה יותר גדולה מהלבנת הון שההמונים הם תחת אליל הכסף ודת הקפיטליזם ותחת משטר השנאה ואיש הג'ל.
חמור וטיפש הוא האדם שלא מלבין הון ממשטר שנאה שכזה.
לדעתי כל יראי שמים חייב משום עריבות להפסיק לשלם מיסים ולהפסיק להחזיר משכנתאות בקיצור חרם כלכלי טוטלית מול המשטר של בריוני השכונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2014 15:07 לינק ישיר 
דבר מצחיק שכזה לא ראינו הרבה זמן.

תראו כאן את הכותרת

http://www.themarker.com/realestate/1.2446790

אוגוסט השחור של ענף הנדל"ן: צניחה של יותר מ-30% במכירת דירות חדשות

עוד על פי נתוני הלמ"ס, חלה ירידה של כ-22.5% במכירת הדירות החדשות ב-8 החודשים הראשונם של 2014 ביחס לתקופה המקבילה ב-2013

עכשיו תראו את הכותרת כאן 

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000975253

נתונים מפתיעים: מכירות דירות חדשות עלו 2.6% באוגוסט

1,500 דירות חדשות נמכרו באוגוסט וסך הביקוש לדירות עלה ל-2,777 יחידות דיור ת"א והמרכז הובילו בזינוקים של עד 27% במכירות דירות חדשות, בעוד שבדרום מוכה הטילים נרשמה נפילה של 18%

תוקן על ידי maxmen ב- 30/09/2014 15:13:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2014 00:35 לינק ישיר 

עו"ד וינרוט ,

הגר"ש רוזובסקי יותר גדול מאריסטו  www.youtube.com/watch?v=vlEBxi4YPj4

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2014 00:17 לינק ישיר 

חוקי המקרא כספרות.
http://www.haaretz.co.il/magazine/the-edge/.premium-1.2448194

לא תורה מסיני || החוק המקראי היה ז'אנר ספרותי נהדר. ולא יותר

תוקן על ידי ייתכן ב- 06/10/2014 00:19:35

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > אשכול הקישורים לכתבות/מובאות [ה]
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 55 56 57 ... 138 139 140 לדף הבא סך הכל 140 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.