בית פורומים עצור כאן חושבים

אשכול הקישורים לכתבות/מובאות [ה]

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/3/2015 19:34 לינק ישיר 
שווה צפייה ותחזיקו חזק בכיסאות.

www.youtube.com/watch?v=pz8p7xFbFaA&feature=youtu.be

תוקן על ידי maxmen ב- 11/03/2015 19:36:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2015 23:03 לינק ישיר 

לא נבחרות, לא בוחרים

http://www.aguda-achat.org.il/articles/3553/
(מלנקק לבקשתו של מישהו)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2015 23:23 לינק ישיר 

יש3 כתב:
לא נבחרות, לא בוחרים
http://www.aguda-achat.org.il/articles/3553/
(מלנקק לבקשתו של מישהו)

מתחזה ובור בכל מה שקשור לחרדיות.
במיוחד הצחיק אותי א שטיקל תיירע שלו: דעלך שניא. בקיצור הבחור לעולם לא למד בישיבה.
מתי הלייצנים האלה יבינו שכל חדרי מצוי מריח אותם מקלומטרים ? בכדי להתחזות לחרדי חייבים להיוולד חרדי. ועוד לנסות להתחזות לאברך ?! על כך צריך להיות אברך ולא מספיק שנולדת חרדי.

תוקן על ידי maxmen ב- 12/03/2015 23:29:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2015 23:35 לינק ישיר 

מקס, אם אין לך משהו חכם להגיד (לא זכור לי שהיה לך אי פעם), אתה לא חייב לשפוך כאן את הבליך.
מדובר בחרדי מן המניין, שלמד במיטב הישיבות.
אתה יכול להמשיך ולקרוא לדת מקסמן חרדיות, אבל בזה אתה פשוט מייצר שיח עם עצמך.
כמובן שאפשר להתווכח עם הדברים שהוא כותב באופן ענייני (כמו למשל שהחלוקה הצודק של המוצרים היא שהגברים הן החברות כנסת והנשות אין להם חלק בחילוק של א"י לשבטים ולכן כל חרדי באמת שיודעת שאין אלוהי הבייביסיטר והוא רק סיפורי מעשיות לילדים קטנות בחיידר אמור לדעת שהכנסת היא המקום שהרשעים הציונים של המשטר מדכאים את החרדים האמיתיות, וממילא מי שיכולה להיות שם הוא רק גבר ובכל אופן אף אישה חרדית באמת הרי לא תרצה להיטמא באי צדק של הקפיטליזים שיש שם), אבל באמת שין תועלת בתגובה לגופו של כותב, ובמיוחד כשאין לך מושג מיהו.

נ.ב. - לא פרשת מהפורום?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2015 23:43 לינק ישיר 

יש3 כתב:
מקס, אם אין לך משהו חכם להגיד (לא זכור לי שהיה לך אי פעם), אתה לא חייב לשפוך כאן את הבליך.
מדובר בחרדי מן המניין, שלמד במיטב הישיבות.
אתה יכול להמשיך ולקרוא לדת מקסמן חרדיות, אבל בזה אתה פשוט מייצר שיח עם עצמך.
כמובן שאפשר להתווכח עם הדברים שהוא כותב באופן ענייני (כמו למשל שהחלוקה הצודק של המוצרים היא שהגברים הן החברות כנסת והנשות אין להם חלק בחילוק של א"י לשבטים ולכן כל חרדי באמת שיודעת שאין אלוהי הבייביסיטר והוא רק סיפורי מעשיות לילדים קטנות בחיידר אמור לדעת שהכנסת היא המקום שהרשעים הציונים של המשטר מדכאים את החרדים האמיתיות, וממילא מי שיכולה להיות שם הוא רק גבר ובכל אופן אף אישה חרדית באמת הרי לא תרצה להיטמא באי צדק של הקפיטליזים שיש שם), אבל באמת שין תועלת בתגובה לגופו של כותב, ובמיוחד כשאין לך מושג מיהו.

נ.ב. - לא פרשת מהפורום?

אתה לא חרדי ולכן לא תבין את זה, כל חרדי מצוי מזהה שמדובר במתחזה.
ובוודאי שיש תועלת לדעת שהוא מתחזה כי הוא עובד על הציבור הלא חרדי בעיניים כאילו הוא אברך שאומר את זה, אחרת לא היה מציין זאת במאמר הדפוק שלו.

תוקן על ידי maxmen ב- 12/03/2015 23:48:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2015 23:49 לינק ישיר 

הזהות שלי היא ממש לא העניין, אבל אני יודע מי כתב את זה.
הוא נולד כחרדי, ולמד בישיבות ליטאיות מובחרות כבחור וכאברך. אבא שלו חרדי, חותנו חרדי (ראש ישיבה כמדומני) וכן על זו הדרך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2015 23:50 לינק ישיר 

יש3 כתב:
הזהות שלי היא ממש לא העניין, אבל אני יודע מי כתב את זה.
הוא נולד כחרדי, ולמד בישיבות ליטאיות מובחרות כבחור וכאברך. אבא שלו חרדי, חותנו חרדי (ראש ישיבה כמדומני) וכן על זו הדרך.

שקרן בן אלף שקרנים, אתה חושב שאתה יכול לעבוד על הגולשים ??
מה שיכול להיות במקרה הטוב שהוא ביקר בישיבה ולא למד כמו כל השבבניקים, בכל אופן אברך הוא בוודאי לא.

תוקן על ידי maxmen ב- 12/03/2015 23:51:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2015 23:53 לינק ישיר 

אולי פעם תכתוב בלי לתקן אחרי חצי שניה. זה ממש מעייף שאני מגיב לך ואתה מתקן.
בכל אופן, יש לי רק שני הורים, ושניהם לא שקרנים, בטח שהם לא אלף.
מה שכתבתי עליו מדויק.

תוקן על ידי יש3 ב- 13/03/2015 00:03:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2015 23:56 לינק ישיר 

לצורך העניין עוד כמה פרטים על חרדיותו: הוא למד בפוניבז', אחר כך בכולל במיר אצל ר' חצ'קל כהן, אצל ר' מאיר שמולביץ, אישתו למדה באחד הסמינרים החרדיים הידועים ביותר בירושלים, הוא אב לכמה ילדים שלומדים באחד החדרים החשובים בירושלים ובבית יעקב.
כמובן שאתה יכול לטעון שהוא לא באמת חרדי (כי הרי רק אתה באמת חרדי כי רק אתה מחזיק בדת מקסמן), אבל הוא בהחלט חרדי.
אני גם בטוח שהוא גם למד בישיבות שהוא היה בהן כי אפשר לומר עליו שהוא ת"ח (ושוב אתה כנראה חושב שאף אלד חוץ ממך אינו ת"ח, ולכן גם אני לא יכול להעיד עליו, אבל זה בעולמך הדמיוני).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2015 00:04 לינק ישיר 

יש3 כתב:
אולי פעם תכתוב בלי לתקן אחרי חצי שניה. זה ממש מעייף שאני מגיב לך ואתה מתקן.
בכל אופן, יש לי רק שני הורים, ושניהם לא שקרנים, בטח שהם לא אלף.
מה שכתבתי עליו מדויק.
מה שכתוב עליו שם שהוא אברך (בהווה) אינו מדויק. לא הוא כתב זאת, אלא עורך האתר.

תראה, אין טעם להתווכח, הכותב הוא לא חרדי ולא מבין כלום בחרדיות וגם כל המאמר היא בשפה לא חרדית וכמובן הלוגיקה שלו היא לוגיקה של בורים שבחור ישיבה ואברך לעולם לא ייכשל בהם.
תעשה לעצמך טובה ותעיין שוב במאמר, אולי התרגשת מעיון מלמעלה בלי להעמיק מה הוא בעצם אומר.
הלומדעס שלו על המוסר ומוסריות היא ילדותית מאוד ושוב לא חרדית, וככך ההטפת מוסר על דמוקרטיה היא ממש דבילית שלעולם לא תצא מחרדי רק מחמור שמאמין בדמוקרטיה כחסיד שוטה.
החניפה שלו לנשים היא הזויה לגמרי ודבילית.

בזה סיימתי את הדיון בנושא.

תוקן על ידי maxmen ב- 13/03/2015 00:06:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2015 00:26 לינק ישיר 

אני מניח כרגע את השיקול ההלכתי בצד, משום שאני ער לכך שיש צדדים לכאן ולכאן. השאלה ההלכתית אמורה להיות מופנית לפוסקי-הלכה. אך דומני כי באם אכן ההלכה מאפשרת להן להיבחר, הרי שמחויבותנו המוסרית היא לחתור לשילובן כשוות בין שווים.

לא הבנתי, חוץ מהשיקול ההלכתי איזה עוד שיקול מונע מלתת לנשים להתמודד? סתם מס שפתיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2015 00:14 לינק ישיר 

אני רוצה להבהיר שאם מבחינה הלכתית אין צורך להפריד בין בשר וחלב - אין שום סיבה להפריד ביניהם. לא מוסרית, לא בריאותית ולא כלכלית. פשע הוא להכריח יהודים תמימים לבנות שני מטבחים בביתם, בהוצאה כספית אדירה, וזאת רק כדי לספק פרנסה לאי אלו עסקנים המשקיעים בעסקי השיש.
זאת, כמובן, רק אם אין לכך סיבה הלכתית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2015 00:59 לינק ישיר 

אריאל73 כתב:
אני רוצה להבהיר שאם מבחינה הלכתית אין צורך להפריד בין בשר וחלב - אין שום סיבה להפריד ביניהם. לא מוסרית, לא בריאותית ולא כלכלית. פשע הוא להכריח יהודים תמימים לבנות שני מטבחים בביתם, בהוצאה כספית אדירה, וזאת רק כדי לספק פרנסה לאי אלו עסקנים המשקיעים בעסקי השיש.
זאת, כמובן, רק אם אין לכך סיבה הלכתית.

מזה אהבתי, חבל"ז 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2015 21:09 לינק ישיר 

שרה שנירר, שמונים לפטירתה:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2015 21:44 לינק ישיר 

ספרן כתב:
שרה שנירר, שמונים לפטירתה:

וכרגיל אתר וואלה מצנזרת תגובות שלא נראה להם אז אני אתן כאן את תגובתי מה שהם צינזרו שם.

אתם מכירים את המילה "אנכרוניזם" (בעברית: מַעַתַק זְמַּן) ?? זה מה שעושה כותב המאמר.
מה הקשר בין פמיניזם שזה מלחמה מודרנית של נשים בתוך המשטרים נגד המשטרים ונגד האי שוויון. לבין שרה שנירר שהצילה נשים מהמשטרים עצמן, והצליחה להציל ומצילה עד היום את הנשים החרדיות בזה שהיא מחנכת בעד הקן המשפחתי האישי שלהן ??
כלומר הסכנה של ההשכלה היית בדיוק זה שהקפיטל רצה לשעבד את הנשים גם כן לקפיטל ולא מספיק לו שהגברים משועבדים לו. הגיע שרה שנירר והצליחה להציל את הנשים והבנות החרדיות מעול המשטר והקפיטל ובמקום שנשים ירוצו לקבל את ההשכלה המזוייפת של הקפיטל, אז הן קיבלו השכלה תורנית יהודית שנותנת להן את חירותן המוחלטת להקים את קן המשפחתי האישי שלהן לדורי דורות לנצח נצחים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > אשכול הקישורים לכתבות/מובאות [ה]
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 66 67 68 ... 138 139 140 לדף הבא סך הכל 140 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.