|
|
| נשלח ב-17/2/2013 21:19 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2013 23:18 |
|
| |
תותי, חשבתי שזו כותרת של אסיק...
הממ, לא הבנתי כלכך את שאלתך...
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2013 00:40 |
|
| |
השאלה שלי היא כזו:
קורה וזו המציאות!! שלפעמים הרגש מול בן הזוג דועך... לאו דווקא רגש של אהבה....
איך מחדשים (מרעננים) את הרגשות הקיימים.
הרי זה לא דבר שנעלם.... זה פשוט נמצא איפשהו בלב על mute...
קאפיש?
נ.ב. זו הייתה מחמאה? חח
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2013 01:06 |
|
| |
המממ, נראה לי שאם הרגש דועך זה אומר שאהבה הלכה לה... לא יודע אם אפשר להחזיר את זה...
אהבה זה דבר מסובך...
ולא מחמאה- עקיצה... אבל בצחוק..:)
|
|
| נשלח ב-18/2/2013 01:09 |
|
| |
שוב, זה לא מתכוון רק לרגש של אהבה....
אתה חושב שכל זוג נשוי כשהאהבה קצת מתאדה מחליטים "לפרק חבילה" כי האהבה הלכה לה?
נ.ב. אני יודעת. שאלתי בציניות חח
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2013 01:18 |
|
| |
אצל זוג זה אחרת... בפגישות אם יש דעיכה מתמשכת (יותר מ2-3 פגישות), הרבה פעמים זה אומר שלא היה אלא התלהבות על פרטים שוליים בלבד. אבל שוב הדברים האלה באמת מסובכים, וקשה לענות.
|
|
| נשלח ב-18/2/2013 12:34 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | אצל זוג זה אחרת... בפגישות אם יש דעיכה מתמשכת (יותר מ2-3 פגישות), הרבה פעמים זה אומר שלא היה אלא התלהבות על פרטים שוליים בלבד. אבל שוב הדברים האלה באמת מסובכים, וקשה לענות.
מסכימה לגמרי!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2013 12:50 |
|
| |
בס"ד
חידוש רגש בנשואין,זה דבר הכרחי לכל מי שרוצה זוגיות טובה.
אהבה זה כמו אש...לפעמים דולקת מו להבה ולפעמים דועכת,תפקיד הזוג זה לזרוק גחלים ולנפנף חזק...
ע"י חשיבה חיובית,הבטה על הצדדים הטובים של הבן זוג,ע"י נתינה,למעט בביקורת, להרבות במחמאות,
יציאה משותפת פעם בשבוע(אפילו לגינה הקרובה),שיחה משותפת ולימוד משותף כל יום חצי שעה,יציאה
לחופשה לפעמים רק בני הזוג ללא הילדים....
ללכת להרצאות על זוגיות מידי פעם ביחד/לחוד /ללמוד ביחד על שיפור הזוגיות,גם כשהכל טוב ונוצץ.
תמיד יש יותר....ולזה צריך לשאוף,ליותר אהבה...
לתת לבן זוג הרגשה שבלעדיו לא היית מסתדרת ולבטא זאת במילים,להעריך אותו,ולהגיד לו כמה שטוב לך
איתו...זה מאוד קונה את הגבר....
זה על רגל אחת דעותי בנושא(=
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/02/2013 12:51:18
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2013 13:02 |
|
| |
בס"ד
אה שכחתי עוד משהו חשוב... וזה המראה,ה' יצר את הגברים כאנשים שמאוד מושפעים ממראה חיצוני...
אפשר לקחת את זה כמנוף,לחיזוק הקשר הרגשי,ע"י שימת לב למראה נאה ומטופח גם בבית,במיוחד בשיחה
הערב(חצי שעה שדיברתי למעלה)ולמהדרות הייתי ממליצה להשים פאה רק לחצי שעה,אם קשה להן להיות כך
כל היום בבית.. להתאפר איפור עדין וחמוד,ולשנות מראה וצבעי בגדים מדי פעם...לא כל הזמן שחור(=
לדבר בשפה עדינה,ומכבדת,ולהרבות בחיוכים (גם כשמעירים,כשזה בא עם חיוך,זה אחרת לגמרי...)
להשתדל לא לתקן אותו על טעויות כתיב/שפה... מומלץ לפעמים גם להפתיע עם איזה עוגה חמודה(אפילו מוכנה
מהחנות)וכוס קפה...להיות רומנטית כזו(אם הוא עם מידות טובות,אד דאגה,הוא גם יפתיע אותך...)
לשמור על תום נעורים...השפה הגבוהה הזו של האינטלגנטים,וכול המשחקי כבוד,דוחים מאד את הגבר
ומפחיתים את הרגש... עדיף לדבר בשפה פשוטה בלי עקיצות ועם הרבה תום ועדינות,זה לדעתי מושך
אותם מאוד(-=,בהצלחה..............
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2013 13:38 |
|
| |
יפה חייכנית...
דבר אחד אני לא מסכימה....
רק גברים מושפעים ממראה חיצוני?????????????????????
את טועה!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2013 13:42 |
|
| |
בס"ד
תודה(=
אמממ הם יותר!אנחנו יותר פנימיות,יש לנו יכול לאהוב גם כשהמראה לא נראה הכי... אבל ברור שגם לנו
חשוב האסתטיקה ושיהיה לו ריח נעים...ללא ריח של זעה או שום מהפה...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2013 13:45 |
|
| |
בס"ד
התכוונתי לאחרי חתונה...לא לפני ,לפני גם אנחנו חושבות שחשוב לנו מראה חיצוני...אחרי חתונה זה מתגמד..
ואם הבן זוג עם מידות טובות ולב זהב,זה כובש את לב האישה מאוד... אך ברור שגם לאישה חשוב שידאג
למראה שלו,ולא יפתח כרס וכו'...אך אם לא יבוא מאופר ועם קרחת,זה לא יוריד מהרגש של האישה(=
אך אם את תבואי מאופרת קצת ועם פאה,זה כן יוסיף לו ברגש,ואם יש עוד מנוף,חזק כ"כ,למה לא להשתמש בו?(=
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/02/2013 13:46:54
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/02/2013 13:47:18
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2013 13:46 |
|
| |
אני לא בטוחה...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2013 13:55 |
|
| |
בס"ד
עובדה שבהלכה,התירו אפילו ביום כיפור,לכלה בשנה הראשונה,לשטוף פניה,שזה מגלה לנו כמה המראה החיצוני
חשוב להם... נכון שזה נשמע שיטחי ומעצבן,אך אפשר לקחת את זה בצורה טובה ואכן להתשדל להראות נאות,
לדעת שזה מוסיף בזוגיות.
|
|
|
|
|