|
|
| נשלח ב-19/2/2013 17:35 |
|
| |
יש את החדניקים והספרדים שהורים נותנים חתונה, רהיטים וכמה חודשי שכירות. בדרך כלל אין כל כך על מה לריב, במיוחד אם יש פחות או יותר סטנדרט. הירושליימעס נותנים בדרך כלל חצי חצי, אבל יש את הוויכוח התמידי חצי ממה.
יש את הליטאים כמו חברונרס עטרסניקים וכאלו שהבחורים דורשים (ודורשים ודורשים ודורשים), ואז יכול להיות בעיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2013 21:29 |
|
| |
חצי חצי , מה-כל אחד משלים את השני לא?
אשרינו שזה כך
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2013 21:32 |
|
| |
שוויון בנטל.
הוא דירה היא חתונה..P=
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2013 22:21 |
|
| |
אני בעד. חתונה בבאר מרים. בורקס, רוטב פטריות ופחית קולה...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2013 23:54 |
|
| |
חייכנית, תגדירי תמיכה בסיסית.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2013 00:03 |
|
| |
כסף זה לא האישיו
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2013 01:56 |
|
| |
ככל שמתבגרים יותר ויותר הכסף נעשה פחות המוטיב הראשי לפני הפגישה עם המדוברת
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2013 02:03 |
|
| |
ככל שמתבגרים..? 22 רק מתחילים לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2013 02:06 |
|
| |
תלוי באיזה חוג אתה משתייך
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2013 02:12 |
|
| |
נכון. אם אתה פוילישער
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2013 02:43 |
|
| |
| מנחמחיים כתב: |  | אצלי כסף הוא לא מדד...
ולפי דעתי ההורים לא אמורים לשבת ביחד לסכם דברים,
מה זה חלוקת ירושה/ רכוש?
הזוג הם ילדים גדולים, וכשצריך לקנות דברים לבית מתחלקים יפה יפה..
ההורים שלנו לא חייבים לנו כלום כלום כלום ועוד פעם כלום !
בקיצור כמו שאמרה נערת בזק,
איכסה.
כנראה יש לך כבר מימון לליל החתונה ולשכירות או לריהוט המינימאלי. |
|
אין לי שום ספונסר שממן לי. בשביל זה אני עובדת, קורעת ת'צורה של עצמי, בשביל זה אני מחפשת בחור ש(גם) עובד, ומקסימום .. אם לא יהיה מספיק, אני אתחתן בבאר מרים וכו' וכו.. וגם חתונה ברבנות אני לא פוסלת. אין לי שום בעיה עם ריהוט יד שניה, ועם דירה (מרתף /צינוק או וואט אבר ) בשכירות .
אבל שקל אחד !!!!!!!!!!!!! אני לא יקח מההורים שלי, קל וחומר שלא מהמחותנים.
ובעיני , מי שמתחתן וחי (אחרי הנישואין) על חשבון ההורים, הוא לא פחות מאשר פושע, גנב, ורוצח. בלי גוזמה.
תפנים טוב טוב! הורים לא חיבים לילדים שלהם כלווווווווווווווווווום!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2013 14:16 |
|
| |
הצבעת לבנט או לפיד?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2013 14:23 |
|
| |
בס"ד אוהבתותך,לא לכולם יש ביטחון עצמי כמוך,ואם ההורים לא יתמכו,לא יתחתנו.או שיתחתנו רק בגיל מאוחר אחרי שחסכו... ביהדות נהוג שההורים מחתנים,אם כי לא חובה שזה יהיה ביוקר... בחב"ד נהוג,לעשות חצי חצי ב:ריהוט.חשמל.ושנה ראשונה שכירות(חצי שנה כל צד) וגם ביום החתונה חצי חצי... ואח"כ הזוג צריך להסתדר לבד... החיים מספיק קשים,וחובה שלפחות בהתחלה יהייה תמיכה מנימלית.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/02/2013 14:24:19
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2013 14:50 |
|
| |
| עררנסטער כתב: |  | | ככל שמתבגרים יותר ויותר הכסף נעשה פחות המוטיב הראשי לפני הפגישה עם המדוברת |
|
אכן.
גם אני בהתחלה עוד היינו בודקים את הנושא הכספי לפני הפגישה. היום פחות, בערך פחות או יותר...
אני נזכרת באמא של בחור שהשיגה את הטלפון הפרטי שלי באיזשהו דרך, היא הזדהתה בשמה, ואמרה לי שהיא אמא של הבחור הזה והזה שאני אמורה להפגש איתו מחר, היא רצתה רק לברר כמה עינינים טכניים שאלתי אותה למה לא פנתה להורים , היא התממה ואמרה שהיא לא עונה לה., והיא רוצה לשאול כמה עינינים טכניים בלבד. "קטנים"..
היא שאלה אותי כמה אני מרויחה בעבודה. כמה שעות אני עובדת. וכמה בדיוק אנחנו נותנים... היא פשוט דואגת לדירה לבן שלה, וחוששת שהשדכנית סיבנה, ורוצה שהדברים יהיו ברורים מראש. לא זוכרת איך ירדתי ממנה, רק מה? כשזה ירד אחרי הפגישה הראשונה, הם נורא התרגזו שהורדתי "על סתם". הרהרתי לעצמי מה היא חשבה לעצמה, כאילו הפגישות הן פורמליות בלבד? חחח. זה היה הזוי :)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2013 22:55 |
|
| |
חח. סחר וממכר בבני אדם..
|
|
|
|