בכנות, משהו פה מאד, מאד מוזר לי! וברשותך אני אעלה פה מספר נקודות ותמיהות.
א. מדברייך יוצא שאת בררת על הבחור לאחר שכבר נפגשת אתו. ואם הוא בחור כזה צדיק ומיוחד ונערץ והיד עוד נטויה, מדוע היית צריכה בכלל לברר עליו לאחר הפגישה?!
ב. מה שלא תהיה התשובה, החלטת לברר אצל חבר, אני מניח שזה חבר קרוב ולא סתם איזה בחור. אם זה כך: איזה מין "חבר" קרוב מספר כזה דבר לבחורה שנפגשה עם החבר שלו?! איזה מין בן אדם מספר לבחורה דבר כזה?!
ג. אם הרבנים של הבחור אומרים שאין חיה כזו, אז לשמוע לדעת יחיד?! ובכלל מה עם איסור לשה"ר?! קבלת לשה"ר?!
ד. לכל אילו שחוששים שאולי הוא גנב כרוני וחולה במחלה כזו או אחרת, אני בטוח שאם הוא היה כזה, היו יודעים בישיבה שיש גנב.. היית שומעת על כך.. ובחורים הם לא כאילו טיפשים שקשה לי להאמין שהוא עדיין לא נתפס וזה לא התפרסם!
ה. את - נניח וזה לא כזה מוזר שחבר מספר דבר כזה, מדוע בכלל שתאמיני לו?! ואם באמת יש לו עד לדבר אז שאותו עד יאזור אומץ ושהוא יספר לך את זה, ואותו בוודאי יהיה אפשר לחקור מה בדיוק היה, אם היה.. ! אבל כל זמן שלא ירדת לחקר העניין מדוע לך לחשוש? ומדוע זה בכלל גורם לך לספיקות?!
ו. ובכלל, את מסיקה מסקנה - "הוי אומר שהוא שילם עלי מהכסף שהוא גנב".. מאין לך שהוא גנב?! ואף אם נניח שהוא גנב, מאין לך שזה מהכסף שהוא גנב?!
נ.ב: שאלותיי אילו הם לא שאלות לקנטר, אלא שאלות מחשבה כדי להוביל אותך למסקנה אמתית..
בהצלחה!
תוקן על ידי נקודהלמחשב ב- 21/02/2013 19:55:37
 |
|
|