בית פורומים שידוכי חרדים

הצעות שירדו מהסיבה... 'מחזיקה פון לא כשר'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/2/2013 02:17 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2013 02:17 לינק ישיר 

אושר זה לא לגמרי נכון...
יכול להיות שכרגע היא צריכה את הסמארטפון לסיבות כאלה ואחרות וזה לא באמת הופך אותה למשהו שהיא לא
ואחרי שתתחתן תיקח כשר כי הסמארטפון כאילו היה תחליף למשהו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/2/2013 02:43 לינק ישיר 

מוכר. זה בערך כמו שהפורום פה משמש לתחליף ואח"כ כבר לא נדע ממנו בעז"ה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2013 10:24 לינק ישיר 

תראי, אם את שלימה עם העניין הזה, אם את מרגישה שאת מסוגלת לעמוד מול הקב"ה בלב נקי, אם את באמת מרגישה שאם תשאלי את הקב"ה(את עצמך) תשובתו תהיה - זה בסדר גמור, אז אל לך להתבאס מזה שמורידים אותך על זה, ואל לחשוש מפני כך, משום שאם זה באמת בסדר לא זה מה שיעכב את השידוך שלך!
היי רגועה!

אבל, אם את עצמך לא שלימה עם זה, אם את עצמך יש לך אי אילו נקיפות מצפון - רגעים שאת כן היית מעדיפה לחיות ללא זה, אז למה את לא מבינה את הצד השני?! ואם הביאוס יגרום לך שכן תתחזקי בזה, אם התחושה הזאת תגרום לך יותר להתגבר על הניסיון שכרוך בזה אז הרווח היחיד הוא שלך! ותהיי בטוחה שבזכות זה את תמצאי את האחד שלך במהרה, את תקבלי מישהו הרבה יותר טוב - בשבילך...!

היי בטוחה!

תוקן על ידי נקודהלמחשב ב- 22/02/2013 10:24:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2013 10:38 לינק ישיר 

אמן...

תודה על הנקודות למחשבה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2013 10:55 לינק ישיר 

אני נשאתי את מחלת האייפון לא עלינו ולא עליכם..... באמת שלא היה אפשר לראות אותי..

עד שאבא שלי שבר לי אותו מול העיניים....ואסר עלי לקנות \לגעת \להסתכל על אייפון במשך ארבעה חודשים...

לא אלעא  אתכם ככמה זה היה קשה לי בחודשיים הראשונים...אבל לאט לאט זה עבר...התרגלתי לחיות בלעדיו

עד שפשוט עצבן אותי בכלל לדבר עם אנשים שעוסקים באייפון....והתביישתי שככה אני הייתי נראת לפני כמה 
חודשים...
אבל קבלתי מאבא מתנה ליומולדת את האייפון הנוכחי שלי...ואני משתמשת בו אךך ורק לשיחות\הודעות רגילותת! תמונות ומראה....:)) לא מכניסה שם אינטרנט...ואחי חסם לי את הגישה לוואי פאי...

אני לא ימות בלי מייל \וואטסאפ \סקייפ ובחדרי חרדים בכיתה...::))

ואם אני רוצה אנטרנט אז רק בבית על המחשב.....ככה יש הפסק וסדר יום לפי התכנון..ולא לפי הבטרייה של האייפון.... 

ואני...מתפללת על זה...שבעלי לא ירשה לי אייפון...זה פשוט הצלה לבריאות....והבטחה לחיים ארוכים...

עזבו רוחניות.... סתכלו על בריאות ושפיות הדעת...אבל...זה אחר כך...

נראה לי מטומטם להוריד על סמארטפון...
ועל אנטרנט בבית...מה אתה מתערב..?? מה זה בית שלך?? רוצה על תכניס נט לבית שלך...מה אתה דוחף תאף שלך לבית של מיצו אחר???????  
כל הקטע של לבנות בית...זה אשכרה לבנות בית! ובבית שבנית תחליט
אם יהיה נט או לא אם יהיה סמארטפון או לא אם יהיה גינס או לא ואם יהיה חצקונים או..אהה בעצם זה לא תלוי בך....

יאייי איזו חפירהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יאבאיי

אל תחכו לנסיך על סוס לבן...אתם תפסידו את ההוא על הפרארי....

תנו חיוך...אכלתם אותה! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/2/2013 10:57 לינק ישיר 

יוניקו1 כתב:
אתם נורמליים???????? איזה בחור רוצה בחורה שגולשת????.... ותותי זה לא בגלל פון לא כשר זה סמארטפון......

תוקן על ידי יוניקו1 ב- 22/02/2013 10:54:57

איזו בחורה תרצה בחור גולש????????????? ועוד עם כל התעבות שיושבות לכם בראש????????

איכסהההההה!!!!!!!

תנו חיוך...אכלתם אותה! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/2/2013 11:04 לינק ישיר 

יוניקו1 כתב:
צודקת!!!!! אבל לפחות אני מודע שזה בעייה!!!!!!! ולא מתבכיין למה?? !!!!

תוקן על ידי יוניקו1 ב- 22/02/2013 11:00:15

מי מתבכיין??????? מי אומר שזה לא בעיה????? זאת בעיה!!!!!! אבל לא סיבה מספיק חזקה בשביל להוריד!!!!

אם אתה חכם...לפי האינטואיצייה אתה תבין מה יושב לבחורה בראש ואיפה היא גלשה\גולשת.....

ואתה גם תבין מה הכוונות שלה להבא... אבל להוריד?? 

תנו חיוך...אכלתם אותה! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/2/2013 11:19 לינק ישיר 

אתם מתדיינים על דרישות סף...
כמו שבחורה יכולה להוריד בחור כי הוא נמוך ממנה
בדיוק באותה צורה ניתן להוריד על אינטרנט וסמארטפון...
כל אחד ומה שמפריע לו...
ושאנל עם כל הכבוד אדם שמעוניין להתחתן עם מישהי לא יכול אחרי החתונה להתחיל לשנות אותה מהקצה אל הקצה
לפחות חלק מתחומים צריכים להתאים..
ובחור שאין לו נט ולא סמארטפון כאידיאולוגיה לא יכול להיפגש עם בחורה שמחזיקה את שניהם ולהגיד אוקיי אחרי החתונה זה לא יקרה ויכול לקרות אפילו מצב הפוך שאחרי החתונה היא כביכול "תדרדר" אותו
ואז מה??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/2/2013 11:21 לינק ישיר 

א. שני, יפה לך על האומץ... ההבדל בינינו שאני לא תלמידה כבר המון זמן. וכשאני עסוקה אז הפון מממש רחוק ממני.
ב. יוני, היום גם בפון שהוא לא סמארטפון אפשר לשים נט ואגב, אוטוטו יצא 'סמארטפון כשר'....
ג. אני אשתף אתכם בלבטים שלי...

זה זמן רב שאני רוצה להחליף את הפון שלי לכשר... (מהסיבות שלי... ולא רק בגלל המקרה הנ''ל) ו ק ש ה לי לחשוב על לשנות את מה שהתרגלתי אליו.
חשבתי אולי אפי' לנתק את הנט מהפון... אבל, לא יודעת... לא מצליחה לעשות את הצעד הזה.
מבחינתי זהו שינוי דרסטי. וקשה לי להתרגל לשינויים...

אוףףף.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2013 11:28 לינק ישיר 

תותי אז בואי אני אשתף אותך במה שאני עשיתי...
היה לי אייפון מהדקה הראשונה שהוא יצא בארץ הייתי באמת באמת מכורה אליו
לא משנה באיזה מצב כל הזמן הייתי חייבת להציץ בו ולראות מה התחדש ומה קרה בעולם ומי שלח לי הודעה וכו'
ודי למזלי יש לי חברות יותר צדיקות ממני שאני מעריכה אמרו לי די את חייבת להפסיק להסתובב עם האייפון
והסתובבתי מלאאא זמן עם נקיפות מצפון שבאמת אני חייבת להחליף אותו, וזה נוראאאא קשה השינוי כי אני ישנתי עם האייפון מתחת לכרית שתביני לאיזה רמה זה הגיע!!! 
אז יום אחד הסתובבתי לי עם חברה במלחה ואמרתי זהו אני קונה טלפון כשר..באמת קניתי טלפון כשר אבל עדיין לא מכרתי את האייפון פשוט רוב הזמן הייתי עם הכשר עד שגם זה החלטתי שלא שווה הרבה כי האייפון עדיין אצלי
ולפני שבועיים מכרתי את האייפון לחברה שמשתמשת בחלפים שלו ושולחת אותם לחו"ל וכך נשארתי רק עם כשר
ותאמיני לי שמסתדרים ומתרגלים לה-כ-ל!!! ואני מבטיחה לך שהייתי מכורה ברמה אחרת זה משהו שאי אפשר להסביר..

תוקן על ידי די88 ב- 22/02/2013 11:29:55

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הצעות שירדו מהסיבה... 'מחזיקה פון לא כשר'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.