בית פורומים עצור כאן חושבים

"הייתי כותב לך מכתב קצר יותר, אבל לא היה לי מספיק זמן"- משפטים קצרים וחכמים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/3/2013 23:32 לינק ישיר 

Don't pray in my school, and I won't think in your church

If god doesn't like the way I live, let him tell me, not you

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2013 12:07 לינק ישיר 

אם אני כאן - הכל כאן, ואם איני כאן - מי כאן?

הלל,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2013 16:11 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2013 19:12 לינק ישיר 

"על צוק סלע גבוה ישב לו נזיר חשמלי על סוס משועמם. הוא הביט בלי למצמץ, מתחת לברדסו העשוי אריג גס, על בקעה אחרת, שביחס אליה היתה לו בעיה (...) הנזיר החשמלי היה מכשיר חוסך עמל, כמו מכונה לשטיפת כלים או וידיאו־טייפ. מכונות לשטיפת כלים שוטפות למענך כלים טרחניים, ובכך הן חוסכות לך את הטרחה שבשטיפת כלים; וידיאו־טייפים צופים במקומך בתוכניות טלוויזיה משעממות, ובכך הם חוסכים לך את הטרחה שבצפייה בהן; נזירים חשמליים מאמינים בעבורך בדברים, ובכך הם חוסכים ממך את המלאכה שהפכה מכבידה יותר ויותר - להאמין בכל הדברים שהעולם מצפה שתאמין בהם. "
(סוכנות הבילוש של דירק ג'נטלי עמ' 9)

תוקן על ידי ר_שמערל ב- 05/03/2013 19:31:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2013 22:49 לינק ישיר 

ועוד אחד:
'הדת כמו הפורנוגרפיה, היא עניין של גיאוגרפיה..'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2013 09:06 לינק ישיר 

מה שלמעלה ומה שלמטה,הכל פיסיקה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2013 10:20 לינק ישיר 

תוקן על ידי הוא_אה ב- 06/03/2013 10:29:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2013 18:51 לינק ישיר 

חילוני לחרדי: אתה חיי על חשבוני,
החרדי: וואלה באמת ?! נשארתי בלי גרוש על התח,,, אולי תתן לי מאתיים שקל מקדמה,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2013 19:11 לינק ישיר 

מקס, כבר קדמוך אחרים.
אני לא זוכר אם הופיע כאן כבר לינק. אז הרי הוא לפניכם. חביב ביותר.
http://www.youtube.com/watch?v=giiEw6MVm0k

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2013 19:39 לינק ישיר 

חביב ביותר אמיתי ביותר  עצוב ביותר נכון ביותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2013 21:07 לינק ישיר 

מקס היקר.
לאחר פידבקו של ירוחם הייתי שמח להבין מה חכם במשפט שהבאת? איזה לקח ניתן להפיק ממנו? או איזו תובנה העומדת ברומו של עולם מועברת על ידי דו שיח מעניין שציטטת?

לא התכוונתי שירוכזו באשכול זה חידות\בדיחות\קטילות\חידודי לשון.
כוונתי הייתה לרכז כאן דברי חכמה המועברים בצורה מחודדת.

תוקן על ידי דה_וינצי2 ב- 06/03/2013 21:18:47

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2013 00:09 לינק ישיר 

mdabraham כתב:
מקס, כבר קדמוך אחרים.

מיכי,

רציתי (לשם שינוי) לפרגן לך על האומץ וההומור העצמי שבהשתתפות באשכול שנושאו כתיבה תמציתית ושנונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2013 08:37 לינק ישיר 

ר_שמערל כתב:
ועוד אחד:
'הדת כמו הפורנוגרפיה, היא עניין של גיאוגרפיה..'

דה וינצי היקר

איזה לקח ניתן להפיק ממנו? או איזו תובנה העומדת ברומו של עולם מועברת על ידי דו שיח מעניין שציטטת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2013 09:39 לינק ישיר 

מקסמן וכולם

ראשית, לדעתי גם בדיחה קצרה יכולה ללמד הרבה. אמנם יש להיזהר מבדיחות המשפילות אחרים. בין אדם אחר מהפורום, בין אדם בכלל, בין מגזר. מצד שני, לעתים חוש הומור מועיל להעביר מסר בקצרה. צריך לדעת למצוא מקום באמצע.

לגבי המשפט של שמרל, הרי לדעתי הוא מוצלח מאד. אם אפרשו, אני מבין בו שכמו שפורנוגרפיה מוגדרת על פי הנחות תרבותיות, כך גם בדת יש פן תרבותי. לדעתי, לא רק תרבותי. הדת גם מגלמת צרכים אנושיים, קיומיים (במובן של הפילוסופיה הקיומית) ופסיכולוגיים (ואנתרופולוגיים, ולכן אפשר לגלות במחקר הדת על האדם באשר הוא אדם). אבל פן תרבותי ודאי שיש.

ההשוואה בין פורנוגרפיה שהיא תופעה פסולה וירודה, לבין הדת שהיא תופעה שאמורה לרומם את האדם, היא עוקצנית. אבל כמדומה שזה בדיוק הענין. אפשר לראות את הדת ברמות שונות. אפשר לראותה כמה שמעסיק את האדם בשעותיו הגדולות ביותר, ואפשר לראות את הדת כמכשיר חינוכי שמשרת את חולשותיו של האדם. מן הסתם בדת יש גם את זה וגם את זה. אותו חלק של הדת שמשרת את חולשותיו של האדם יש בו אם כן צד משותף עם הפורנוגרפיה. אלא שהדת אינה באה לוותר לאדם אלא ללמד אותו להתעלות גם מן החולשות ואילו הפורנוגרפיה מהווה כניעה וסיפוק צורך שהיה ראוי לספקו אחרת. ושוב, בודאי שיש תופעות פסולות גם תחת שם הדת, בין הדת היהודית, בין דתות אחרות. אין מפעל אנושי ולו הקדוש ביותר שאינו עלול לשמש לרעה. זה טבע האדם.

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו < type="text/">document.write("");

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2013 10:07 לינק ישיר 

הרב מיימוני היקר,

זה לא בדיחה, זה מראה את הבלוף ואת השקר, הרי הוא לא יתן לו גרוש מכיסו,
רק מה הטענה, שהמערכת (סוג החברה סוג השיטה) שהוא הקים גוזל ממנו מיסים ונותן לחרדי,
אוקיי שילך למערכת ויזעק עליהם,
בינתיים החרדי חיי על חשבון תרומות מחול, אני ובעיקר משפחתי תורמים מיליונים לחרדים ואף פעם לא הרגישו שהחרדי חיי על חשבונינו, להפך החרדי נותן לנו הרגשה טובה ומכיר טובה מעבר המגיע לנו,
כל תינוק חרדי שנולד זה שמחה אצלינו, סבא שלי היה פשוט סופר כל יום כמה לידות חדשות יש ב"ה,

נכון שהפוליטיקאים החרדים מנסים גם למכור את קולם של הציבור (= קואליציה) בכסף, אבל אני לא רואה בזה שום רע,
אתה רוצה לשלוט אז תשלם,

אבל לומר שהאזרח משלם לחרדי ?! זו בלוף ושקר, וזה ממש לא בדיחה,

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > "הייתי כותב לך מכתב קצר יותר, אבל לא היה לי מספיק זמן"- משפטים קצרים וחכמים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 8 9 10 לדף הבא סך הכל 10 דפים.

bholext