|
|
| נשלח ב-8/4/2013 22:54 |
|
| |
האם אותו אירוע גלובלי מפחיד, אין הכוונה לניסוי גרעיני גלוי של צ"ק? כי אני מניח שרשתות החדשות ישדרו את צילומי הניסוי הגלוי עם פטריית עשן זה יכניס לפאניקה, אם לא את כל העולם, לפחות את כל תושבי יפן ודרום קוריאה. או שמא מדובר עדיין באירוע גלובלי מפחיד אחר? (לא בהקשר הצ. קוריאני)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2013 08:10 |
|
| |
עזוב נו.. כשיש לי ספק בהבנת עניין ראית שאני מסוגל לפתוח אשכול ולשתף אתכם בלבטים. אם לא עשיתי זאת סימן שהנושא לא פתוח לדיון מבחינתי. ואשכול על אותו פחד גלובלי ומה יגרום לו יש גם יש. כל המעוניין להציע הצעות חדשות במכרז ה"פחד הגלובלי" עפ"י הקריטריונים שקבעה הוודעה לפאניקה עולמית יתכבד לעשות זאת באותו אשכול ואני מבטיח לך שהקבינט יתכנס וידון במלוא הרצינות והכובד ראש הראויים . תודה על ההקשבה. 
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2013 16:34 |
|
| |
לא פשוט לפרש בדיוק מוחלט את שעתיד לבוא משום שהתנהלות האירועים היא דינמית. הכל פתוח ולא סגור סופית, לכן לרגע פירוש יכול להיתפש כאילו ונחסם.. אך איזה פלא! לאחר התעקבות קלה הוא שב ופורץ לו מחדש - ניתן ללמוד מכך שגם אם יתמהמהה בוא יבוא... אולי פירושי האירועים מתעתעים בנו לעיתים אבל פירוש האירוע הסופי הוא מוחלט ואותו ידידי אני מאמין באמונה שלמה שהיטבת ודייקת לפרש, לתאר ולהזכיר לנו מתוך הפסוקים, תודה!! אז למה לסגור אם אפשר לפתוח? בתפילה ושירה  http://www.youtube.com/watch?v=v1BhMhsxuFs
http://www.youtube.com/watch?v=tYmGckwZwRM
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2013 21:43 |
|
| |
במילים פשוטות אתה מזמין את כל באי הפורום לא להיכנס (לפורום ולאתרי חדשות) עד שאין משהוא ממש גדול שכולם ישימו לב אליו ואז לחזור להתעדכן, ובזמן שמתפנה לגרוס זוהר (או ללמוד כל אחד ודרגתו)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2013 00:04 |
|
| |
לא זה מה שאמרתי. אבל אם זה מה שיגרום לאנשים לעזוב את המחשב לטובת לימוד התורה אז מה השאלה בכלל. יישרף הפורום ואלף כמוהו בשביל התורה ועבודת ה'.
בסה"כ אמרתי שלפי איך שאני מבין את הכתובים לא אמור לקרות שום דבר רציני מכאן ועד יום התגלות המשיח. בחודש חודשיים הקרובים אני מאמין ורוצה להאמין. בתקווה שלא ישתבש שום דבר והכל ילך כמתוכנן וככתוב.
תוקן על ידי המיייחל ב- 12/04/2013 00:05:56
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2013 22:15 |
|
| |
הוא שאמרתי, ימים משעממים לפנינו מבחינת פדיון האירועים.
קיבלנו סיבה נוספת לחכות למשיח: שיגאל אותנו מהשיעמום הזה!!
תוקן על ידי המיייחל ב- 13/04/2013 23:09:31
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2013 17:29 |
|
| |
שימו לב כיצד השקט התעשייתי נשמר
למרות אירוע קטן פה ואירוע קטן שם בסה"כ הכללי השקט העולמי נשמר ולא קורה שום דבר מיוחד. הוא שאמרתי ואני חוזר ואומר: עד ליום התגלות המשיח בקרוב עם אותו אירוע גלובלי מפחיד המכ"ם שלי לא מזהה שום דבר מיוחד קורה.
לכן כל המצפים לקצת אקשן בימים שקטים ומעצבנים כאלה יתנו עיניהם ליום התגלות המשיח וכל החגיגה הצבעונית שתבוא בעקבותיו. יש למה לצפות.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2013 19:28 |
|
| |
ופתאום צפון קוריאה נאלמה דום...אחרי מסות של איומים וברבורים...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2013 22:27 |
|
| |
בדיוק באתי להתיאש מהשמנמן הצפון קוריאני ולפטר אותו. איך הוא לא מתבייש לעשות מעצמו צחוק.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2013 08:22 |
|
| |
מה תצעק על ידידנו המלוכסן בשעה שהוא עושה עבודה טובה מאוד והוא בחור כלבבנו.. הרי אמרתי שעדיין לא הגיע הזמן וסירבתי להתרגש מהמתיחות בחצי האי. העסק שם עוד יתפוצץ אבל יש עניינים דחופים וקרובים יותר שעלינו לטפל בהם. שתי הסוגיות הכי בוערות הן ההכנות לתקיפה באיראן ואותו אירוע גלובלי מפחיד שמקורו במטאורים, כנראה. לפני שני אלה אני לא רואה שום דבר רציני יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2013 09:01 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2013 09:13 |
|
| |
נכון מאוד, אמרת מדוייק. גמני ראיתי את העידכונים האלה אך נמנעתי מלהתייחס אליהם כי הם לא תורמים לנו שום דבר ולא מקדמים את העסק שלנו קדימה.
אודה על האמת שאני מתקשה לראות תסריט של פחד גלובלי יוצא לפועל ואלמלא הזוהר מתאר זאת במפורש לא הייתי אומר דבר כזה. היום? במציאות העכשווית? קשה לי לראות דבר כזה מתרחש. אבל כתוב אז אני חייב לומר לכם מה כתוב, מה אני יכול לעשות. ניסיתי למחוק באמת שניסיתי! אבל מה אעשה שכל פעם בא מלאך וכתב מחדש.. 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2013 17:05 |
|
| |
בואו חשבון
עיברו נא על הכתבה ולאחר מכן חיזרו הנה

http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%91%D7%94%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%A7%D7%A5-%D7%94%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2.html
אז מה היה לנו שם אחרי שסיננו מליבנו את האתר המצחין הזה ואת הדרמטיות בגרוש שהוא מנסה לדחוף בכח כמיטב המסורת ה'חרדית' המנסה לחקות את רבותיה בתשקורת החילונית.
איזה ראש כולל שרואה דברים נסתרים ועתידות אך לא תמיד זה ברור ובהחלט בר ביטול ללא התחייבות שבסוף יקרה משהו. (ובמקרה של התראת שווא כספו של הלקוח יוחזר כמובן).
והתאריך? מוצ"ש הקרוב ליל ל"ג בעומר י"ז באייר. דווקא מעניין מאוד... מי יודע אולי הוא הוא האירוע הגלובלי המפחיד עליו אני מדבר כאן! למה דווקא ל"ג בעומר? פשוט מאוד! הרי באותו יום אמור משיח להתגלות ומה יותר מתאים שמשיח יתגלה ביומו של רשב"י בעצמו! הפרט האחרון שצריך לברר הוא האם הרב בן-ארצי מתכוון לשהות בטבריה או במירון בל"ג בעומר הזה. קדימה חברים מי מרים ת'כפפה?
כעת אני רואה את התגובה הזאת על הכתבה:
ביודעו ומכירו קאמינא הרב ג הינו ראש כולל חשוב בירושלים
הכולל הוא כולל ספרדי ולא ליטאי
הרב עצמו ממוצא ליטאי,
אני אישית מכיר את הרב כ20 שנה,
הרב איש פשוט ועניו בתכלית, שולט בש"ס שליטה מלאה
יודע את כל השו"ע על בוריו, ניתן לבחון אותו,
מאז חנוכה הרב ראה בתפילותיו, (על פי כוונות ושיטת הרמח"ל),
תמונות של יסודות בקבלה, שלפיהם הבין את האמור לעיל,
לפי הבנתו אף ביקשו ממנו להפיץ זאת, רק בחודש ניסן הלך הרב אל הרב קוק מטבריה, ושאל אותו על כך, ומה עליו לעשות,
הרב קוק אמר לו כי התמונות הללו נראות לו אמת, ושיפרסם את הדברים, אבל הוא עצמו לא נמצא במקומות האלה בקבלה, כך שהוא לא מודע לכזה דבר בשמיים, לפיכך סיפר זאת הרב ג, שמיותר לציין כי הוא ממשיך בלימוד כרגיל, כאילו כלום לא קרה,
הוא תמיד מציין כי אם כלום לא יקרה, הרי שזה טעות שלו,
ואני הכותב מוסיף מהכירותי האישית,
הרב הוא עניו גדול, עובד את ה' בלבד, אין לו פניות, הוא לא יודע אפילו מי זה ראש הממשלה,ו25 שנה באותו מקום בכולל ובאותה התמדה, הוא לא יעשה זאת כדי לקבל פרסומת ולהיפך הוא מצטער מכך שהוא היה צריך לפרסם, כי אין עניין להמציא דברים בשביל כמה ימים.
תגובתי: ניכרים דברי אמת והרושם שאני מקבל הוא של סיפור אמיתי.
תוקן על ידי המיייחל ב- 23/04/2013 17:12:23
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2013 17:16 |
|
| |
הערה נוספת
מצד אחד הוא רואה משהו כ"אסון גדול" מצד שני הוא מדגיש שישנו סיכוי לא קטן שלא יקרה כלום.
מדהים זה בדיוק התיאור שאני תיארתי את טיבו של האירוע! זוכרים?
פחד גדול בעולם אך בסופו של דבר ללא נפגעים או נזק ממשי.
כך שאין באמת סתירה בין שתי ההגדרות.
תוקן על ידי המיייחל ב- 23/04/2013 17:18:34
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2013 18:19 |
|
| |
חודש אייר, חודש הזיו והזוהר (מזכיר הפיוט בראש השנה "הזיו והזוהר לחי עולמים"), זוהר דרשב"י, חודש שכולו הארה רוחנית, לא אתפלא אם יארע משהו בקנה מידה עולמי, כנראה זה חודש שיועד מקדמת דנא למשהו גדול שיקרה...אגב, רשב"י זיע"א מכונה בגמרא "מרגיז ממלכות", אז אולי ביום זה יתרגזו ויתחלחלו ממלכות מאיזשהוא מאורע? וכשחושבים איזה אירוע יכול להרגיז ממלכות? אירוע אפוקליפטי יהא מפחיד כמה שיהא מפחיד אפילו בקנה מידה עולמי, לענ"ד זה עדיין לא זה, רק התגלות משיח צדקינו, זה הסיבה וזה האירוע שיכולים אומות להתחלחל ממנו ויימסו לבבותיהם כדונג, כי אז ידעו, שתם עידן הליברליזם והמתירנות וההפקרות ואיש הישר בעיניו יעשה, והגיע הזמן לגדור גדרות לאנושות ולתקן אותה...
|
|
|
|
|