| נשלח ב-26/2/2013 13:54 |
|
| |
מסביב לעולם:מיליונר הוציא 65 אלף ד' על שירותי שידוך
שלום לכולם: מידי פעם אביא לכם ידיעות מסביב לעולם בנושא שדכנות ומה שמסביב
בפעם שעברה הבאתי את "פסטיבל השידוכים בלמילצ'יל"
הפעם אני מביא סיפור מעניין. מיליונר הוציא 65 אלף ד' על שירותי שידוך - ולא מצא אהבה מיליונר ניו יורקי שעבד בעבר כסוחר בוול סטריט טוען כי שירותי השידוכים היוקרתיים
של ניו יורק הם הונאה מאת: סוכנויות הידיעות 16:47 08.10.2012 מיליונר ניו יורקי שהוציא יותר מ-65 אלף דולר! על שירותי שידוכים, אך לא הצליח למצוא אהבה, יצא בביקורת חריפה על שירותי השידוכים היוקרתיים בניו יורק, בטענה כי הללו עוסקים למעשה בהונאת הלקוחות - כך דיווח העיתון "ניו יורק פוסט". לארי גרינפילד, בן 47, סוחר לשעבר בוול סטריט המתגורר בלונג איילנד, טוען כי במהלך 12 השנים האחרונות נעזר בשירותיהם של לא פחות משישה שירותי שידוכים, ופגש 250 נשים! אולם לא מצא את בחירת לבו. לדבריו, הוא ישמח לוותר על ההון שצבר בתמורה למציאת אישה שתעמוד בציפיותיו: יפה, רזה, חכמה, יהודיה ובעלת חוש הומור מניו יורק. עם זאת, לדבריו שירותי השידוכים במנהטן - שגובים עבור שירותיהם כ-10,000 דולרים בשנה - לא מספקים את הסחורה. "אתם משלם להם מראש, והם לא מספקים שירות. הם רק אומרים לך כמה אתה נפלא, ואת כל מה שאתה רוצה לשמוע". "ניו יורק היא שוק קשה עבור בחור כמוני. חשבתי שאם אצליח בקריירה, אצליח למצוא בת זוג", אמר גרינפילד לפוסט. "אני מוכן לוותר על כל כספי תמורת בית עם חצר, שני ילדים וכלב. הייתי מסכים אז אפילו למצוא עבודה בשכר של 50 אלף דולר בשנה, ולעבוד בה עד שאצא לגימלאות. אני לא בחור רע. מעולם לא הייתי בבית הכלא. וזה פשוט מאוד מתסכל", הוסיף. אולם שירותי השידוכים שאותם האשים גרינפילד בכשלונו למצוא בת זוג לחיים, טענו בתגובה כי הוא צריך להוריד את הציפיות שלו, ולהפסיק להתבסס רק על כספו כדי למצוא אהבה. "בעולם האמיתי, הוא לא היה מסוגל אפילו לשכנע את הבחורות הללו לצאת איתו, מכיוון שהן הרבה יותר מושכות ממנו", אמרה השדכנית הניו יורקית הוותיקה מורין טרה נלסון, שהחליטה לוותר על גרינפילד כלקוח אחרי שנה אחת בלבד. "הוא היה בררן מדי! נתתי לו בדיוק את מה שהוא חיפש אין ספור פעמים, אבל הוא תמיד מצא איזו פגם קטנטן בבחורה ואמר שהיא לא מושלמת". http://www.themarker.com/wallstreet/1.1837944
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 13:56 |
|
| |
שישלחו לו קישור לפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 14:00 |
|
| |
בס"ד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ככה זה שמחפשחם שלימות,רק מראה לנו את המראה של עצמנו...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 19:14 |
|
| |
אם גם פה אצלינו היו גובים תשלום מראש חבריי הפורום היו פושטים את הרגל..
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 20:02 |
|
| |
מיליונר אידיוט גמור. יש דרכים הרבה יותר מהירות וזולות למצוא שידוך כלבבך.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 20:03 |
|
| |
ב20 ש"ח הוא קונה אורחות צדיקים.
מפנים את שער הענוה ומוצא אשה.
כמה פשוט.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 20:07 |
|
| |
משה עשית את זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 20:07 |
|
| |
אני מבין שאתה חולק את ניסיונך עם הציבור.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 21:34 |
|
| |
ברור.
שמעתי את זה מאדם גדול שסגולה לזיווג זה ללמוד קצת ענווה.
טבע האדם הוא להרגיש את מומי הזולת יותר ממומי עצמו.
אינני מדבר ח"ו על אף אחד מחברי הפורום היקרים, אבל מהסיפור של העשיר נראה שזה הבעיה שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 22:49 |
|
| |
מאמר חשוב מהסטייפלר זצוק"ל, בו דיבר על חומרת דחיית השידוך מסיבות שאינן מוצדקות: ואף זו רעה חולה ראיתי, שיש כאלה, שברוב גאוותם מאבדים בידיים את ה"בת פלוני" שלהם...דהנה הוא מדמה בעצמו שהוא משהו מיוחד במינו, וצריך הוא אחת כזו שכל המעלות יש בה, פקחות, עשירות, יופי, יחוס, וכו' וכו', וממילא, כל מי שהוא נפגש איתה- לא טובה עבורו, שלזו חסר הפקחות שהוא חושב עליה, וזו יותר מדי גבוהה, וזו יותר מדי נמוכה, וזו דווקא בינונית וזה לא טוב בשבילו, וכאן אין כסף וכאן אין יחוס. וכך הוא הולך ומבלה כמה שנים מהשנים היפות ביותר בחייו של האדם (20 עד 30) בחיפוש אחר השידוך "המתאים" המדומה לו בדמיונו, וכמובן שהוא יוצא מהלימוד ע"י זה, ועצביו נמרטים, והשנים מתקדמות, והוא כבר בן כ"ו, כ"ז, כ"ח, ועדיין נתון בסחרחורת ובתסבוכת הזו של חיפוש אחר "שידוך מיוחד" "המתאים לו", עד שלבסוף בדלית ברירה כבר עושה איזה שידוך שהוא, לא זה שחלם עליו, כי כזה לא מגיע לו בכלל, ויתכן שכזה גם אין בכלל בעולם, וגם לא ה"בת פלוני" שלו... וכאן אמר לי הרב בהתרגשות של כאב לב אמיתי: הנה באים אלי הרבה בחורים מבוגרים, בגילים: 24, 25, 26, 27, 28 ומעלה, ודמעתם על לחיים, איפה ה"בת פלוני" שלי?... ואני משיב להם: אתה כבר נפגשת איתה לפני כמה שנים, בתחילת הצעות השידוכים שלך, ולא רצית בה, היא לא מצאה חן בעיניך בגלל איזה תירוץ טיפשי, והיא כבר מזמן התחתנה עם מישהו אחר...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2013 12:21 |
|
| |
שטויות במיץ הסיפור לא היה ולא נברא אין כזה דבר לאבד את הזיווג שלך
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2013 15:35 |
|
| |
אדיוט!!!!!!!!!!!
תיק של שאנל עולה סביבות 6-10 אלפים ירוקים.... במחיר הזה הוא מביא אחת ספיישל ועוד 5
לחילוף חלקים במקרה הצורך....
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2013 11:03 |
|
| |
אם הבחור ילמד את מידת הענוה, הוא ידרוש רק על זה עוד דירה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2013 15:29 |
|
| |
בס"ד
חחחחחחח אכן...יהיה לו עוד מעלה(=
|
|
|