| נשלח ב-13/3/2013 14:12 |
|
| |
| קצת_שמחה כתב: |  | ב. היום מעטים מאוד עושים כסף על מכירת דיסקים
היום כל זמר ממוצע שבא להקליט דיסק יודע שזה נטו פרסומת, כן זה המצב.
ג. יש הרבה פחות הופעות מלפני חמש עד עשר שנים
תסתכלו בארהב אין שם מטומטמים כמו מוטקה בלוי וכדומה. ותראו הופעות כיד המלך |
|
סעיף ב - שהוא ידוע וברור (מבחינה כלכלית. לא מדברת על אלו שרואים בזה שליחות) - לא היה בעייתי אלמלא סעיף ג, כי אם אין הופעות "לפרסם" באמצעות האלבום - הרי שממילא הכדאיות הכלכלית יורדת וכו'.
לגבי ההופעות - אכן חבל. חוץ מההפסד התרבותי, זה גם גורר את השוליים למחוזות גרועים יותר מאשר הופעה של MBD (או משהו בסגנון), ולהתקלקל אפשר בכל מקום אם רק מחפשים את זה.
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2013 16:04 |
|
| |
| אריאל222 כתב: |  | ואגב אני בהחלט מסכים איתך שהמוזיקה החסידית היא בשפל, (ואני הולך להגיד פה משהו שירגיז רבים:)) והסיבה שהיא בשפל זה בגלל שגדול הזמר החסידי הוא יעקב שוואקי, אח אני מתגעגע לימים הטובים של MBD ופריד. |
|
לומר שעל MBD ופריד עברו הימים הטובים ?! האזנת לאחרונה ל CD'S האחרונים שלהם?! בניגוד אליהם, ועם כל הכבוד שאין לי לשוואקי, הדיסק האחרון שלו לא הצליח לייצר להיט אחד בסדר גודל .... מבחינה ווקאלית, המנעד של פריד בשיא, והקול של MBD עדיין צלול ועמוק.. והם בין היחידים שמסוגלים למלא אודיטוריומים מכובדים בקלות. ואם כבר ציינת את נו' ההופעות, אז השירה הלא מקצועית של שוואקי בלייב היא אחת מהבעיות שיש לי איתו..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2013 23:06 |
|
| |
אידי סטראו ומילק אכן אברהם פריד עדיין קולו במיטבו איך אין מה להשוות את הלחנים ואת העיבודים בדיסק חזק לדיסקים שבאו אחריהם וכן אני בהחלט מעדיף את פריד בדיסק זה הזמן, תנו שבח ומלווה מלכה מפריד הג'ינגליסט של רצוננו לראות את מלכינו, שמחדש קאוורים של ישראל פרנס. בושה.
|
|
|
|
|