בית פורומים בית שמש

אבוטבול מחפש פראייר - 'טוב' פותחת רגליים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/3/2013 17:27 לינק ישיר 
אבוטבול מחפש פראייר - 'טוב' פותחת רגליים

אחרי קדנציה שלמה בה זלזל הסיקריק משה אבוטבול בתושבי הרמה ולא הזיז את האצבע כדי לספק להם שירותים עירוניים מינימאליים - הוא מצא את הפראיירית: מפלגת טוב, שתיתן לו "הכשר" בעיני תושבי הרמה תמורת נזיד עדשים.

להלן ציטוט מהיום של האיש הכי קרוב לאבוטבול: "ורדיגר ופרידמן בכיס שלנו. קנינו אותם בשקל וחצי".

אני רוצה להזכיר לראשי טוב את הפוסט הזה שהוא נכון ומדויק:
 http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=2999379&forum_id=3845
ולשאול אתכם: אם אבוטבול בגלל שיקולים צרים העדיף להזניח את תושבי הרמה ולהעדיף את המאפיונרים, למה עכשיו שבלעיש בעט בו והוא בלחץ אתם מסכימים לתת לו כסת"ח?

אנחנו מצביעי טוב לא נצביע שוב טוב אם תסכימו להסכם המביש הזה! אם אבוטבול רוצה לכפר על העוול שגרם בקדנציה האחרונה לתושבי רמת בית שמש - שיעשה זאת לבד ולא תחת המטרייה של טוב.

אלי פרידמן, אני קורא לך באופן אישי: אל תיפול לתוך הבור שהוא כורה לכם, כי גם אתם וגם הוא תיפלו בו יחד. אם תלכו עם האיש שצחק עלינו כל הקדנציה האחרונה ותדאגו לו - תגלו ביום הבחירות שנשארו לכם 150 מצביעים, אולי 200.

תפקידכם לדאוג לשולחיכם. לא לסיקריק שמחופש לאיש ש"ס!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2013 17:51 לינק ישיר 

כמו בנאומו של גפני בשבוע שעבר, אני מסכים עם 95% ממה שכתבת אבל מכיוון אידיאלוגי אחר. כלבוחוצות, אולי אתה רוצה מקום בדגל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2013 18:44 לינק ישיר 

ברור שמדובר בתרגיל של אבוטבול שמבין שטוב היא לשון מאזניים בסיפור של ההתמודדות לראשות ואם הוא סוגר איתם הוא מחסל את הסיכוי של גרינברג או מונטג להתחרות בו.
אני רק מקווה שהם לא טפשים ולא יקבלו את ההצעה תמורת תמיכה בו לעוד קדנציה כי אז פרידמן עלול לתמוך בו ללא מפלגה כי הם יתרסקו.
בזמן שנשאר עד לבחירות לא יצליחו לעשות כלום ובטח לא דברים שיש בהם חשיבות כדי שהציבור יגיד הנה זה מה שאנחנו צריכים
על זה תוסיפו קדנציה אנמית למדי של פרידמן שלא באמת פוליטיקאי ועם כל הערכה אליו הוא לא האיש שראוי לשבת שם בראשות התנועה והגיע הזמן שיתחילו שם להתעורר ועם כל זה צריך כעת לעבוד לגייס בוחרים ולא להתעסק בקנוניות שעוזרות רק לאש העיר הנכשל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2013 19:04 לינק ישיר 

ממה שאני יודע 

בטוב לא הולכים לקבל את המתווה שהוצע ע"י ראש העיר

ואתם עלולים לאכול את הכובע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2013 23:05 לינק ישיר 

חוסר ניסיון גרוע מטיפשות

מי שלא טועה, לא עושה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2013 00:12 לינק ישיר 

אני בשונה ממכם רוצה את אלי פרידמן בשפ"ע 

מהסיבה הפשוטה שיותר גרוע מבלעיש לא יכול להיות 

וגם אם ההצלחה של פרידמן תהיה רק שינוי ב 20% מהמצב הדפוק כעת דיינו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2013 00:18 לינק ישיר 

ועוד הערה

פותח האשכול השתמש בביטוי זול בכותרת דבר שאינו יאה לציבור שומר תורה ומצוות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2013 00:28 לינק ישיר 

ראש העיר עושה רק מה שטוב לתושבים .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2013 01:03 לינק ישיר 

לחצים 
על אבוטבול שלא לתת לטוב כלום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2013 12:33 לינק ישיר 

על פי השמועה....

סערה רצינית במחנה הטובניקים.... טומבק שם ווטו.... פרידמן עדיין משחק... אבוטבול עובד שעות נוספות ומזיע ואינו יודע מימינו ומשמאלו... ושמישהו עוד ינסה למכור שהמהלך של בלעיש היה מתואם עם אבוטבול....

יהדות התורה יושבת מהצד וצוחקת... על האיש שיעשה הכל אבל הכל.... כדי להמשיך את הפעלת מחלקת טיסות ותיירות בע"מ לחמש שנים נוספות...

ביזיונות....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2013 14:42 לינק ישיר 

אין כל סערה במחנה הטובניקים הטבניקים החליטו שלא להחליט (למי שיודע מה היה אמש)

אבוטבול לא יכול לעמוד בהתחייבויות שטוב דורשת 

וכל החלומות שלו כרגע אני מדגיש כרגע חלומות המה

ברור שבפוליטיקה הכל נזיל 

אבל בא נראה את משה מפטר את בלעיש
ולא יהיה מסיבת עיתונאים ביום חמישי עם טוב תרשמו את זה לעצמכם 

בנוסף גם על הצד הרחוק שאבוטבול יתחייב לטוב על כל כך הרבה טומבק וכל הרשעים יעמדו על רגליהם האחוריות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2013 20:09 לינק ישיר 

יש_כבוד כתב:
אין כל סערה במחנה הטובניקים הטבניקים החליטו שלא להחליט (למי שיודע מה היה אמש)

אבוטבול לא יכול לעמוד בהתחייבויות שטוב דורשת 

וכל החלומות שלו כרגע אני מדגיש כרגע חלומות המה

ברור שבפוליטיקה הכל נזיל 

אבל בא נראה את משה מפטר את בלעיש
ולא יהיה מסיבת עיתונאים ביום חמישי עם טוב תרשמו את זה לעצמכם 

בנוסף גם על הצד הרחוק שאבוטבול יתחייב לטוב על כל כך הרבה טומבק וכל הרשעים יעמדו על רגליהם האחוריות

האיום עבד, בלעיש פוטר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2013 09:57 לינק ישיר 

אני מסכים ע הכותב שכותרת כאן איננה ראויה. אבל השאלה המרכזית היא מדוע הפטרון של טוב - חנוך וורדיגר כל כך רוצה שיאמצו את ההצעה. האם הוא סגר עסקה עם שס ברמה אחרת. ניכר שטובת המפלגה המקומית איננה נגד עיניו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2013 11:23 לינק ישיר 

אלי פרידמן,

בשם ידידים רבים, אנו שמחים שהקצת מחלום הבלהות לחבור למטורפים ולסיקריקים. אנו מברכים אותך על כך שהשכלת להבין שטומנים לך פח פוליטי.

ראש העיר ומקורביו יכולים ללכת לחפש פראיירים אחרים בשקל וחצי, שיסכימו לקחת את הפצע המוגלתי שנקרא אגף שפ"ע, אולי ו. "הכלבלבון" או ד. "המפונק" יסכימו. ושיספרו למישהו אחר סיפורים על תוספת תקציב לשפ"ע - לא היה, לא נברא.

אין לי שום ספק, שבבחירות הקרובות טוב תעלה ל-2 מנדטים לפחות. יצביעו לה כל מי שמאס בשלטון הגועלי ששולט היום ושיודע להעריך עמידה עיקשת ועקרונית מול הפיתויים - ויש הרבה כאלו, הרבה מאוד.

ומכאן בקשה להנהגת טוב הארצית. אנו יודעים שמופעלים עליכם לחצים קשים מצד הסיקריק ומריעיו. אל תיכנעו, כי לא נסלח ולא נשכח לכם כניעה.

תפקידכם לדאוג לשולחיכם ולא לאף אחד אחר!

תוקן על ידי כלבחוצות ב- 10/03/2013 11:27:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2013 15:07 לינק ישיר 

ראש העיר הנפלא !

כולנו מודים לך על כל מעשיך הברוכים למען כלל התושבים ומברכים אותך שכך תצליח גם בקדנציה הבא .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > אבוטבול מחפש פראייר - 'טוב' פותחת רגליים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext