|
|
| נשלח ב-6/3/2013 17:33 |
|
| |
שוב אם השקרים שלך אני לבד שמעתי ממי שהיה שם במקווה בשעת מעשה. זה היה אכזריות לשמה. אתה קונה כל הלוקשים האלו מהבוס שלך המדומיין קובי. וזה נכון כמו שנדל שרף את הבימה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 17:35 |
|
| |
בכל מקרה הבית הדין פסק שעד הדיון אסור לשנות כלום בביהמ"ד מבלי רשות הגבאים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 17:51 |
|
| |
אני הייתי שם בשעת מעשה אז אל תבלבל לי את השכל\ אני מרגיש שאני מדבר עם קיר אני מדבר עובדות ואתה מדבר שטויות. אני הייתי במקווה בשעת מעשה ואכן הסיפור נראה כמו שהוא נראה מה שאחרי זה לקונפלד היה תירוצים של "חרדות" וכו' לא איכפת לי להאמין לזה אבל לא על הילדים שלי. ואת זה שוב לא ענית מעניין מה היה קורה עם מישהו היה קופץ על הבן שלך ??? אני מבקש שאל תתחמק מלענות על זה בפעם השלישית שאני שואל אותך
ולעניין בית הדין , לא נפסק כלום בית הדין לא דיבר בכלל הטוען רבני של הרב חסידה , הרב טולדינו שליט"א רשות מבית הדין לנסות לגשר ובית הדין נתן הסמכה לרב טולדנו לגשר כטוען רבני מצד חסידה. הרב טולדינו הציע לעשות פשרה ובנתיים הכין כביכול טיוטה שאין לה שום תוקף ושום משמעות עד שאנחנו מגישים מכתב עמדה מצידנו. במידה והם יקבלו את הדף עמדה שלנו הם יקבלו את מה שנכתב בדף פשרה במידה ולא שישכחו מזה....
כך שלעת עתה שום דבר ממשי בבית הכנסת לא תקף מצד הגבאים, ושוב תכניס לראש לא משנה מה תכתוב ומה תגיד כאן , אנחנו תושבי השכונה\ זה הבית כנסת שלנו\ ונשאר בו אם תרצו או לא\ אני מציע שתתחילו ליהנות מתפילה חסידית שבוודאי תועיל לנשמותכם האומללות העסוקות בריב ומדונים בכל עת בתקווה שהחברים המדומיינים שלך לא יספרו לך שטויות, ולגבי שריפת הבמה בבניין הישיבה של הרב ג'אן. האוייב היחידי שלנו הוא רק יהודה נאדל שלא מתבייש להראות את זה ולכפור בטובה של אדם שעשה לו רק טוב, ויתירא מזאת הבן אדם שהביא אותו לחסידה בכלל. ולא רוצה להוסיף עוד כמה דברים....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 17:57 |
|
| |
פלוני, הכל מובן!
הבאת ראייה ממורינו רבך שליט"א שפוסק על פי רוה"ק, מוטב היה לו היית מצטנע במקומך ושומר על כבוד רבך שלמיטב ידיעתינו למעט סמיכה לפסיקה על פי רוה"ק אין לו משהו נוסף..
נ.ב. איך אמר אחד מעסקני העיר, כבר יש את קהילת קניג למה צריך עוד בעיות בעיר, ודו"ק!!!
| פלוני500 כתב: |  | שוב, אני לא מאיזור שלכם, ב"ה אני גר במקום בצפת שבנתיים אין אנשים מטורללים וכדו', מה שכן חייבים לעשות לפרסם מי זה ראביי ג'אן שהרבה אברכים רצינים הוא הפיל ברשת שלו. כפי ההוראה של רבני צפת לשואלים [כולל רבני ברסלב הרב קעניג וכדו'] אין שום היתר לסמוך עליו בכל נושא ההלכתי.
אני אישית מטפל בשני בחורים שלמדו אצל קובי, ופשוט א"א להעלות כאן איזה דברים מזעזעים קורים שם בין החומות ה"י. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 18:09 |
|
| |
פלוני500 תזכורת בשבילך
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 20:15 |
|
| |
חחח... בגלגול הזה ב"ה לא הייתי אף פעם ברסלב'ר רק כתבתי שאפי' רבני ברסלב מתנגדים אליו וזה לא ידעתי שגם הרב קעניג הוא ברשימה של קובי מתוך אלפי אנשים שהוא מסוכסח.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 20:49 |
|
| |
בברסלב יש ביטול היש!!!
המילה שחוזרת שוב ושוב בתגובות הברסלביות היא אני, ואני, ואנחנו.!!!!
אני הייתי פה ואני הייתי שם ואנחנו הלכנו ואנחנו נבוא...
אין כמוכם...
האמת שבושה לברסלב שקוראים לכם ברסלב'רס...
אבל בינתיים מגלים עוד כמה קהילות שאתם לא מסתדרים איתם!
ועל זה אמר פעם אדם חכם
כששנים אומרים לך שאתה שיכור...לך לישון!!!
אני בטוח שהרב ג'אן היה שמח לכמה נורמלים סביבו!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 20:57 |
|
| |
בגלל שקיבלתי כמה הודעות באישי אני רוצה להדגיש שאין לי כלום נגד ברסלב, אני רק נגד הבלתי שפויים שמנסים להשתלט בכח על הביהמ"ד נגד רוב הציבור המתפללים כמו שעשו בירושלים ועוד מקומות, חלק ניכר מהקבוצה שלכם בכלל לא נכנסים להתפלל בפנים אלא מפטפטים כל התפילה בחוץ. בקיצור צריכים לדאוג לכם איזה מועדון באיזור. כדאי שתרדו מאיתנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 21:16 |
|
| |
חייםיצחק קשוט עצמך תחילה. אנחנו יוצאים החוצה לדבר, החברים שלך מפטפטים כל התפילה בפנים וחבל שאסור לצלם.... (אל תכחיש זאת) את הק'יפקע של חבריך ואולי גם שלך בקריאת התורה אי אפשר לפספס.... ושלא נדבר על השבתות האחרונות ...
רביעקב נראה מהתגובה שפגענו לך קצת באגו על "הרב החשוב" שלך. תתעסק איתו ועם הילדים והנשים שהוא מתעסק והנח לנו לחיות. ובכן אנחנו לא מנסים להתסדר עם אף אחד. טוב לנו היכן שאנחנו ואנו מרגישים מספיק טוב בכל מקום..... גיבורי מקלדת כמוך יש לרוב, נראה אותך גיבור לבוא ולהגיד כן שונאים אותכם! (ילד טיפש)
ולפלוני500 נראה שכל הטיעונים שלך נפלו ומאחר ואין לך מה לענות עניינית בחרת לרדת לפסים אישיים. ראיתי בהסטוריה העשירה שלך שבערב יום כיפור האחרון שאלת האם צריכים לבקש סליחה מניק שנפגע? רק רציתי להזכיר לך את זה (ממאי נפשך או שאתה סתם מרושע שנהנה לכתוב שטויות ופתחת את האשכול שם בדיוק כמו שפתחת את האשכול הזה להרבות מחלוקת בישראל או שבאותם רגעים באמת עשית תשובה... )
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 21:17 |
|
| |
אחד שלח לי באישי: למה אתם לא הולכים להתפלל אצל הננחמנים באיזור יש להם גם ביהמ"ד של העירייה וכבר מתפללים נוסח ברסלב? אתמהה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 21:25 |
|
| |
אני לא יודע מה שאתה מדבר כל זמן שאני התפללתי שם עד שהגעתם לא ראיתי אף אחד מדבר אולי אחד שניים בסוף. ואני רואה שאתה מדבר כמו הבוס שלך דברים לא מציאותיים או אולי אני מתכתב עם כבודו בעצמו [למי שלא יודע כבוד הרב יש לו חשבון בפייסבוק]. שיהיה לך חלומות נעימים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 22:00 |
|
| |
לא לא זה לא הוא בעצמו
תעברו על הודעות שלbcbbcbbc
ישנם כמה כותבים שם, אחד אנאלפבית,והשני קצת יותר רהוט! ואולי אפילו שלישי...
מי שיעבור ליד הישיבה הק' יתכן שימצא מחשב במרכז הבמה לכל מי שרוצה להגיב!!!
יש חסות??? מי התורם???
העיקר שיהיה כיף לחבר'ה אנן בחביבותא
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 22:04 |
|
| |
מעניין למה הוא לא שלח לי באישי?? למה לא הולכים לנ נח ? מה רע בעוד בית כנסת של ברסלב בשכונה??? חוץ מזה שהוא קטן והוא לא יכול לאכלס אפילו לא 30 אחוז מהציבור שלנו.
לרב ג'אן אין פייסבוק. אי מי פתח לו ועושה בו כרצונו אני מאמין שאני מתפלל שם עוד לפניך כך שאל תספר לי מה קורה שם ... אותנו יכולת לראות מדברים בחוץ וישר לקפוץ על זה אבל שאני מדבר על חבריך זה פתאום "אחד שניים בסוף" כדאי שתתעוררו מהשנאה הגועלית שלכם, שניזונת משמועות ושמועות ושמועות,
אין אפילו יהודי אחד כולל רבני בית הדין ששמעו את הסיטואציה וצחקו. \ נאדל רוצה בית כנסת לליטאים קורנפלד רוצה בית כנסת לכלל חסידי הרב חסידה ויוסי הגבאי רוצים בכלל מניין מזרוחני'ק לכל אחד מהם יש אולי 5 אנשים והוא מנסה למשוך לכיוון שלו, פתאום משום מקום הגיעו ברסלב שהם בעצם גרים בשכונה הזאת והעניין הוא שיש להם 100 אנשים אז הם מגיעים להתפלל בפשיטות ואלו פשוט נעלמים. אבל כמובן בזמן המחלוקת פתאום כולם נהיו חברים! העיקר לא ברסלב. נולדנו לבזיונות וזו אחת המתנות שרבינו נתן לנו, תמשיכו לצחוק לזלזל ולהגיד כל דבר שתרצו. אנחנו בבית כנסת וז ה הכי חשוב, ולא רק שנהיה בבית כנסת אלא הגבאים גבאינו והרב רבינו. ואתם תסתכלו ותגידו מה היה חסר לנו המחלוקת הזאת הרי בלאו הכי הם הרוב והיה פשוט שבסוף ..... תהנו מהמופע החדש כל שבת.
וסתם להבין כמה אתם רחוקים מהמציאות "היום" הרב חסידה רקד לאחר ערבית יחד עם אנ"ש בשמחה ממש. הצטרף למעגל ואפילו ... הוא כבר הבין את המציאות... ו שוב פעם רביעקב יצאת טמבל עם הודעה דבילית העיקר להגיד את מה שיש לך.... לא חייב להגיב אם אין לך מה לענות. חברינו עכשיו מתפקעים מצחוק לנוכח מה שכתבת, אתה יכול לשמוח שימחת כמה יהודים היום.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 22:14 |
|
| |
שוב אתה לא מספיק לקשקש השטיות שלך. הביהמ"ד במקור נקרא 'כל היהודים' וזה ממש כפשוטו כל הסוגים מכל העדות מוצאים את עצמם שם טוב. וכולם רוצים שזה ימשך כך, חוץ מהקבוצה שלכם שאתם רוצים שיהיה רק ברסלב אחרת זה לא ביהמ"ד שמותר להתפלל שם. איזה אהבת ישראל יש אצלכם!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2013 13:23 |
|
| |
*--end tochen topic 0*
******* language="" type="text/">
//create NlsMenuManager instance
var menuMgr27865483 = new NlsMenuManager("mgr27865483");
function init27865483() {
var productMenu27865483 = menuMgr27865483.createMenu("user27865483");
productMenu27865483.showIcon=false;
productMenu27865483.showSubIcon=false;
productMenu27865483.addItem("1", "הצג הודעות משתמש", "search_user.asp?userid=470972");
productMenu27865483.addItem("2", "הצג פרופיל", "usercard.asp?uid=470972");
productMenu27865483.addItem("3", "הוסף לרשימת חברים", "userfavorites.asp?fr_id=470972&fr_id_type=1");
productMenu27865483.addItem("4", "שלח הודעה פרטית", "msgbox_post.asp?msg_to=470972");
productMenu27865483.getItemById("2").target = "_blank";
var menubar27865483 = menuMgr27865483.createMenubar("menubar27865483");
menubar27865483.showIcon=false;
menubar27865483.showSubIcon=false;
menubar27865483.drop = true;
menubar27865483.stlprf="top_";
menubar27865483.addItem("1", "מגהברסלב", "", "", true, null, "user27865483");
}
init27865483();
menuMgr27865483.renderMenus();
>*--begin tochen topic 0*| נשלח ב-18/12/2012 15:54 | |
|
|
כמדומני שיש ברחוב מעל לבית ספר האר"י מנין אברכים נוסח אשכנז. כמו כן ברחוב רמז דוד (ליד צה"ל) יש בית כנסת ברסלב (הרב ג'אן) ובית כנסת של הרב חסידה (רומנים) נוסח ספרד.
| ******* language="" type="text/">menuMgr27865483.renderMenubar();> |
 |
| |
 |
|
|
|
|
|