|
|
| נשלח ב-6/3/2013 12:12 |
|
| |
*טבעות...
אני שתיים את אחת וחצי...=)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 12:14 |
|
| |
יאלה לפגישה וירטואלית
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 12:14 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 23:12 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | |
| לך תדע..... אולי. למרות שלא יצא לי ממש להיפגש הרבה... ממש אני עדין בשר טרי.....
תוקן על ידי משהפריד ב- 06/03/2013 23:16:54
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 23:16 |
|
| |
| נקודהלמחשב כתב: |  | תלוי, אם זה פגישה ראשונה - ברור שזה לא שיקול אא"כ היא דוחה אותך. פגישה שניה - גם לא שיקול. פגישה שלישית - תלוי מה הסיבה שאתה לא מתחבר למראה שלה.
כך או כך, עצתי לך שתעשה פגישה בה אתה בכלל לא בוחן את המראה שלה, אלא מתמקד אך ורק באישיות שלה, באופי שלה, בפנימיות שלה וכו'.. אתה תהיה מופתע כמה שזה יכול לשנות את המשיכה וההסתכלות על המראה שלה.
רוב הצלחות:) |
|
נקודה למחשבה.......
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 23:22 |
|
| |
תודה לכל המגיבים..... אה וכמובן למגיבות. סליחה שלא הגבתי פשוט עסוקים בתורה.... ורק עכשיו יצא לי להיכנס לבית המדרש החשוב הזה שמתפלפלים בו וירטואלית.....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 23:48 |
|
| |
| משהפריד כתב: |  | תלוי, אם זה פגישה ראשונה - ברור שזה לא שיקול אא"כ היא דוחה אותך.
פגישה שניה - גם לא שיקול.
פגישה שלישית - תלוי מה הסיבה שאתה לא מתחבר למראה שלה.
כך או כך, עצתי לך שתעשה פגישה בה אתה בכלל לא בוחן את המראה שלה, אלא מתמקד אך ורק באישיות שלה, באופי שלה, בפנימיות שלה וכו'.. אתה תהיה מופתע כמה שזה יכול לשנות את המשיכה וההסתכלות על המראה שלה.
רוב הצלחות:)
נקודה למחשבה....... |
|
אבל מה לעשות ובפועל חיים יחד לא רק בחושך.
יש הרבה אנשים שחוץ מהמראה שלהם הם 100% אבל.. צריך להתחבר מכל כיוון
יכול להיות שהכוון החיצוני יבוא מאוחר יותר , אבל בכ"ז שווה לחכות , להתחבר
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2013 23:55 |
|
| |
נכון.
| michal7700 כתב: |  | תלוי, אם זה פגישה ראשונה - ברור שזה לא שיקול אא"כ היא דוחה אותך.
נקודה למחשבה.......
יכול להיות שהכוון החיצוני יבוא מאוחר יותר , אבל בכ"ז שווה לחכות , להתחבר |
| זה הסיבה שהורדתי את זה אני חושב שצריך את הקליק הראשון מבחינת מראה.... וזה לא פחות חשוב מהזרימה.....
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2013 02:42 |
|
| |
בהצלחה רבה בהמשך.. שיבוא תיכף ומייד לקראת סיום בעז"ה ולכולם דבכל אתר ואתר , ו"בחדריי" בפרט
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2013 02:56 |
|
| |
| michal7700 כתב: |  | בהצלחה רבה בהמשך.. שיבוא תיכף ומייד לקראת סיום בעז"ה ולכולם דבכל אתר ואתר , ו"בחדריי" בפרט |
| אמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2013 21:32 |
|
| |
| משהפריד כתב: |  |
| פווווווווו כתב: |  | |
| לך תדע..... אולי. למרות שלא יצא לי ממש להיפגש הרבה... ממש אני עדין בשר טרי.....
תוקן על ידי משהפריד ב- 06/03/2013 23:16:54 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2013 22:01 |
|
| |
כנראה לא כולם מסכימים עם זה... 
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2013 22:26 |
|
| |
אתה עוד תקבל את המנה שלך יום אחד, יא ****  (הצנזורה מפני כבוד המקום, לא הניק) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2013 00:15 |
|
| |
| משהפריד כתב: |  | תלוי, אם זה פגישה ראשונה - ברור שזה לא שיקול אא"כ היא דוחה אותך.
נקודה למחשבה.......
יכול להיות שהכוון החיצוני יבוא מאוחר יותר , אבל בכ"ז שווה לחכות , להתחבר זה הסיבה שהורדתי את זה אני חושב שצריך את הקליק הראשון מבחינת מראה.... וזה לא פחות חשוב מהזרימה..... |
|
אתה כותב - "וזה לא פחות חשוב מהזרימה"...
תרשה לי לשאול אותך: ממתי יופי חשוב לא פחות מהכימיה והחיבור..?! (או זרימה כלשונך..) ממתי הקליק הראשון צריך להיות המראה ולא העיקר - האישיות שלה..? ובכלל, מזה "קליק ראשון"...? מילה מודרנית ונפוצה, אבל מעבר לקליק כדורים/עוגיות וכו'.. מה הקשר בין זה לבין קשר וזוגיות..?
ושוב, אני לא אומר שזה דבר שלא צריך לשים לב אליו, אבל בגבול הטעם הטוב.. לא חושב..?!
|
|
|
|
|