|
|
| נשלח ב-8/3/2013 01:56 |
|
| |
| נקודהלמחשב כתב: |  | תלוי, אם זה פגישה ראשונה - ברור שזה לא שיקול אא"כ היא דוחה אותך.
פגישה שניה - גם לא שיקול.
פגישה שלישית - תלוי מה הסיבה שאתה לא מתחבר למראה שלה.
כך או כך, עצתי לך שתעשה פגישה בה אתה בכלל לא בוחן את המראה שלה, אלא מתמקד אך ורק באישיות שלה, באופי שלה, בפנימיות שלה וכו'.. אתה תהיה מופתע כמה שזה יכול לשנות את המשיכה וההסתכלות על המראה שלה.
רוב הצלחות:)
נקודה למחשבה.......
אבל מה לעשות ובפועל חיים יחד לא רק בחושך.
יש הרבה אנשים שחוץ מהמראה שלהם הם 100% אבל.. צריך להתחבר מכל כיוון
יכול להיות שהכוון החיצוני יבוא מאוחר יותר , אבל בכ"ז שווה לחכות , להתחבר זה הסיבה שהורדתי את זה אני חושב שצריך את הקליק הראשון מבחינת מראה.... וזה לא פחות חשוב מהזרימה.....
אתה כותב - "וזה לא פחות חשוב מהזרימה"...
תרשה לי לשאול אותך: ממתי יופי חשוב לא פחות מהכימיה והחיבור..?! (או זרימה כלשונך..) ממתי הקליק הראשון צריך להיות המראה ולא העיקר - האישיות שלה..? ובכלל, מזה "קליק ראשון"...? מילה מודרנית ונפוצה, אבל מעבר לקליק כדורים/עוגיות וכו'.. מה הקשר בין זה לבין קשר וזוגיות..?
ושוב, אני לא אומר שזה דבר שלא צריך לשים לב אליו, אבל בגבול הטעם הטוב.. לא חושב..?! |
| כן אני חושב שיופי זה דבר לא פחות חשוב! יש אנשים שזה פחות חשוב אצלם ויש אנשים שזה יותר חשוב אולי לך זה לא חשוב בהצלחה לך עם זה. אגב אני כתבתי שהשיחה כלשונך הכימיה היתה גבולית וזה הוסיף להתלבטות ולגבי המילה קליק: אנחנו חיים כרגע בעולם מודרני שקליק זה לא רק קליק עוגיות וכו אלא הגדרה לחיבור.... לכן אני לא חושב שזה ביטוי שאי אפשר להשתמש בו...
תוקן על ידי משהפריד ב- 08/03/2013 01:58:01
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2013 10:38 |
|
| |
כימיה גבולית זה מצב טוב , אני לא מורידה על כימיה גבולית. לא חייבים "להישרף" על המראה של הבחורה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2013 20:20 |
|
| |
בסוף אם כן , אז זה יגמר כמו כל הסיפורים האלה, ...והם חיים באושר עד עצם היום הזה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2013 10:51 |
|
| |
כימיה זה תקשורת או יופי?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2013 11:14 |
|
| |
כימיה - הרבה תקשורת, ומתנה משמיים- שמבינים את העולם של השני. וקצת יופי. לא הרבה.
|
|
|
|
|