|
|
| נשלח ב-4/3/2013 15:32 |
|
| |
| צדיקהבסטיל כתב: |  | מה זה תוססת ? תוססת זה גם אחת שמסתובבת מלא בחנויות .. זה חיובי? |
|
אעעעע???
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2013 18:15 |
|
| |
ההקשרים שלך זה משו, אחות. תמשיכי :)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2013 19:21 |
|
| |
לא למות. אני מבקשת....
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2013 22:32 |
|
| |
קריאה נרגשת אל בחורי ישראל: בחורי חמד חביבים. אם עולה בדעתכם המחשבה על הקושי לחיות עם אישה תוססת. אנא מכם, מנעו ממני קשיים. אם והיה ועלתה ההצעה ושמה: tootii2... תוותרו על זה מראש. תודה. נ.ב. גב' צדיקה.. את בחורה תוססת??? את מתכוונת לוותר על שמחת החיים הזו בשביל מישהו שאולי אינו שלך?? הגזמת!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2013 23:02 |
|
| |
זה לא בחורים שמחפשים בחורה תוססת, הרבה פעמים מבררים אצלי על בחורים ושואלים "הוא לא שקט? הוא חברותי?"
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2013 23:41 |
|
| |
בחורה תוססת זה יכול להיות לא טוב. נקבע פה נלך לשם. ואז אם פעם אחת משהו לא הסתדר מאשימים אותך שהברזת.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2013 23:43 |
|
| |
על טעם וריח אין להתווכח. וכמו שלא תשאלי למה אחד רוצה בהירה ואחד שחומה, אחד רוצה אצילית ואחד רוצה שובבה.. כך אני לא חושב שיש מקום לשאול למה בחורים רוצים תוססת כי זה הטעם/החלום/השיגעון שלהם, כל אחד באשר הוא.
אבל, אני רק יכול להניח שאחת הסיבות והמניע לרצון הזה זה, משום שיש בחורים שאוהבים אקשן, חיים סוערים מלאי הרפתקאות, ולא בא להם להתייבש עם אחת שכל מה שהיא תרצה זה לשבת ולשוחח על איזה ספסל שבור בגינה אומללה, או אחת שתשב בארוחת ערב בפנים רציניות או כבדות.. אלא אחת שתחייך, שתזרום עם משובות הנעורים שלהם, שתבין את הילד הקטן שבהם.. ואף תעשה אתם מלחמת כריות..
ואם את אחת כזאת, אם את מכירה חברה שלך שהיא כזאת, אני חושב שאת תצליחי בגדול להבין את הבחורים הללו..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2013 12:33 |
|
| |
מה זה תוססת בכלל ?
תסבירו לי ??
אחת שרוקדת ? אחת שצועקת ? אחת שמטיילת ??
מה בדיוק ?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2013 12:36 |
|
| |
| נקודהלמחשב כתב: |  | על טעם וריח אין להתווכח. וכמו שלא תשאלי למה אחד רוצה בהירה ואחד שחומה, אחד רוצה אצילית ואחד רוצה שובבה.. כך אני לא חושב שיש מקום לשאול למה בחורים רוצים תוססת כי זה הטעם/החלום/השיגעון שלהם, כל אחד באשר הוא.
.. |
|
מי רוצה כזו?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2013 13:24 |
|
| |
| נקודהלמחשב כתב: |  | על טעם וריח אין להתווכח. וכמו שלא תשאלי למה אחד רוצה בהירה ואחד שחומה, אחד רוצה אצילית ואחד רוצה שובבה.. כך אני לא חושב שיש מקום לשאול למה בחורים רוצים תוססת כי זה הטעם/החלום/השיגעון שלהם, כל אחד באשר הוא.
אבל, אני רק יכול להניח שאחת הסיבות והמניע לרצון הזה זה, משום שיש בחורים שאוהבים אקשן, חיים סוערים מלאי הרפתקאות, ולא בא להם להתייבש עם אחת שכל מה שהיא תרצה זה לשבת ולשוחח על איזה ספסל שבור בגינה אומללה, או אחת שתשב בארוחת ערב בפנים רציניות או כבדות.. אלא אחת שתחייך, שתזרום עם משובות הנעורים שלהם, שתבין את הילד הקטן שבהם.. ואף תעשה אתם מלחמת כריות..
ואם את אחת כזאת, אם את מכירה חברה שלך שהיא כזאת, אני חושב שאת תצליחי בגדול להבין את הבחורים הללו.. |
|
וואלה נשמע טוב מלחתמתתתתתת כריותתתתתת החלום של חיי!מתי זה יתגשם?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2013 13:30 |
|
| |
בס"ד נקודה,אגב יש אנשים שיש בהם שילוב של 2הדברים,אני למשל לפעמים אצילית לפעמים שובבה,לפעמים רוצה לצאת,לפעמים רוצה שיחה על ספסל בגינה....לפעמים להתנהג כמו ילדה ולקפץ בשלולית מים... איך אדע מה אני באמת?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2013 19:38 |
|
| |
| מנחמחיים כתב: |  | על טעם וריח אין להתווכח. וכמו שלא תשאלי למה אחד רוצה בהירה ואחד שחומה, אחד רוצה אצילית ואחד רוצה שובבה.. כך אני לא חושב שיש מקום לשאול למה בחורים רוצים תוססת כי זה הטעם/החלום/השיגעון שלהם, כל אחד באשר הוא.
..
מי רוצה כזו? |
|
תתפלא...:) אבל סתם שתדע, שבעולם שחומה זה נחשב לדבר יפה מאד.. אז זכותך לחלום על בהירה, אבל שוב.. טעם וריח...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2013 19:41 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד נקודה,אגב יש אנשים שיש בהם שילוב של 2הדברים,אני למשל לפעמים אצילית לפעמים שובבה,לפעמים רוצה לצאת,לפעמים רוצה שיחה על ספסל בגינה....לפעמים להתנהג כמו ילדה ולקפץ בשלולית מים... איך אדע מה אני באמת? |
|
את כבר יודעת.. עצם זה שאת כותבת שאת לפעמים כזו ולפעמים כזו בעצם את אומרת שאת אחת שאוהבת לטעום מכל דבר רק בגבול הטעם הטוב.. ולגופו של חיפוש, אני לא חושב שזה בכלל פרמטר לחיפוש, כי אף פעם א"א לדעת מה באמת עושה כיף, ואף פעם א"א לדעת אם מה שנראה עכשיו זה באמת מה שטוב או מה שיהיה.. הפרמטר היחיד והאמיתי לחיפוש זה - אותו אחד "שעושה" לך את זה, אותו אחד שיש לך כימיה וחיבור איתו.. עם זה יהיה קיים תהיי בטוחה שאת תסתדרי איתו מעולה לא משנה באיזה רמה הוא אצילי או שובב..
והחלום שלך עוד יגיע ובענק..!
|
|
|
|
|