|
|
| נשלח ב-18/2/2016 18:52 |
|
| |
מה חסידים עושים באמצע הזמן במקום ללמוד תורה
אברך חסידי שנסע אתמול (ד') יחד עם קבוצת אברכים לקברי צדיקים, עצר בדרך למסע בנחל אל על בגולן, והתמוטט. הוא מאושפז במצב קשה מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2016 19:52 |
|
| |
כמה רוע??? אברך נסע ליום אחד, ובמקום לבקש להתפלל על האיש, ולרחם עליו ועל משפחתו. אתה כותב עליו בצורה כ"כ נבזית. גועל נפש!!! והנה לנו עוד סיבה להתרחק מד"לי המוח והלב.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2016 20:45 |
|
| |
מואי אתה מתנהג בגסות הרוח ! כמה נמוך אתה יכול לרדת.
הא, שכחתי, אתה דואג מאד ללימוד התיירה. חתיכת ד"ל עלוב
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2016 21:01 |
|
| |
ראשית לא כתבתי על זה שהתמוטט, אלא על הקבוצה כולה.
וחוץ מזה לאברך שהתמוטט אני בהחלט מאחל רפואה שלימה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2016 22:32 |
|
| |
מואי, "יצא המרצע מן השק" מתברר שאתה שונא ומתעב חרדים באשר הם חרדים וללא קשר לעיסוקם. האמן לי שנסתדר בלעדיך. אתה האחרון שראוי לדאוג להשכלה ולפרנסה שלנו
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2016 00:38 |
|
| |
מואי, רשע מרושע, עם הארץ. מה לך פה ומי לך פה? לב ערל ואכזר. כל לב יהודי נצבט לשמע בשורה רעה ואתה רוקד על הדם. גם אם הסכמתי בעבר עם חלק מדעותיך, כמו היחס ליהודים יראי שמים העובדים למחיתם, הרי שלא לכמותך נתכוונתי. חוזר אני ואינני מסכים עם אף אחת מדעותיך. יראת שמים לא נמצאת באמתחתך. דאגתך הרבה לפרנסת יהודים נובעת משנאת כל מה שרוח חכמים נוחה הימנו. יהי רצון שכל פירות היוצאים ממך, יהיו לא כמותך, אמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2016 04:52 |
|
| |
סוג של בעל פעור, גם שם היו כל כך מחוברים לשטויות עד שמרוב דבקות היו עושים את צרכיהם במקום , שלא יכלו להתנתק לרגע וללכת .לשרותים.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2016 04:57 |
|
| |
מה יצא מאותם בחורים? הם נמשלים לנקנקיות בתפזורת בשקית סגורה ואטומה. הם משמשים לפרסומת לקופת העיר ולתקציבים המוטלים על הציבור. והם ימשיכו את מסורת העוני והדלות לדורות הבאים, שגם הם ישמשו לאותם מטרות.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2016 05:00 |
|
| |
רפואה שלמה לאברך שהלך לתפילות שיתחזק במהירה ויחור בריא ושלם למשפחתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2016 19:12 |
|
| |
אשרי עין ראתה כל אלה!
וידאו בלעדי: הרבי מסאטמר מיילל בבכי במירון
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2016 20:26 |
|
| |
היה כאן אשכול בזוי אחר על כך וטוב שנמחק
אין לי מושג איך זה קשור לאשכול חסידים שוטים אבל באשכול ההוא נרמז שהבכי לא אמיתי
ובכן, אם היו לך אלפי משפחות שהיית צריך לשמוע את הצרות/מצוקות/מחלות ושאר מרעין בישין שלהם ועיניהם היו תלויות בך שתסייע, גם אם היית הציניקן הגדול ביותר היית בוכה אם היתה בך טיפת לב ורצינות
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2016 01:30 |
|
| |
| אפיקטוזין כתב: |  | | אם היתה בך טיפת לב ורצינות |
|
אכן
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2016 06:03 |
|
| |
| אפיקטוזין כתב: |  | היה כאן אשכול בזוי אחר על כך וטוב שנמחק
ובכן, אם היו לך אלפי משפחות שהיית צריך לשמוע את הצרות/מצוקות/מחלות ושאר מרעין בישין שלהם ועיניהם היו תלויות בך שתסייע, גם אם היית הציניקן הגדול ביותר היית בוכה אם היתה בך טיפת לב ורצינות |
|
רוב הסיכוי שהוא לא היה עומד בזה והיה מאושפז (או פיזית או נפשית או שניהם), צריך המון רצון ברזל לעשות חסד עם יהודים, בכדי לעמוד במטלה מפרכת ושוחקת שכזו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2016 08:07 |
|
| |
| אפיקטוזין כתב: |  | היה כאן אשכול בזוי אחר על כך וטוב שנמחק
ובכן, אם היו לך אלפי משפחות שהיית צריך לשמוע את הצרות/מצוקות/מחלות ושאר מרעין בישין שלהם ועיניהם היו תלויות בך שתסייע, גם אם היית הציניקן הגדול ביותר היית בוכה אם היתה בך טיפת לב ורצינות |
|
אדם שבוכה על צרות כלל ישראל או על צרות עדתו לא עושה זאת בקהל רב.
אסור לשכוח שאלו אנשים שבשביל חתיכת כבוד מוכנים לעבור על איסורי תורה במריבות הירושה שלהם (כמובן החסידים עושים והוא לא יודע) ואח"כ מקיימים את המצווה: "אכלה ומחתה פיה ואמרה לא פעלתי און".
ואותו דבר בדאגה לצרות, האם הוא דאג להשכלה מתאימה לתעסוקה לחסידיו, או שהוא לא מטפל בזה. כשהעיסוק במסחר התדלל, הוא השאיר אותם להתפרנס מפשעים נגד הציבור ולהנמק בכלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 21:17 |
|
| |
בסוד אוזני המן מי יעמוד!

|
|
|
|