|
|
| נשלח ב-10/3/2013 14:25 |
|
| |
גם אני זכיתי לנקות צואת צדיק, אך לא הצטערתי השתמשתי בנייר רך ועדין.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2013 15:40 |
|
| |
למה חסידי ספינקא לא יכלו לרכוש מראש גם את המקום שליד האדמו"ר?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2013 17:38 |
|
| |
באבא זוטא כתב:
"הרה"ק מקרלין היה חולה מאוד בסוף ימיו והרה"ק ר' אשר מסטולין היה משמשו והיה מקנחו בעשית צרכיו, ופ"א ראה אצלו דם, ואמר לו שכך היה מעולם מפני היראה, וכל ימיו היה מצטער ועושה תשובה על שלא קינח לרבו בלשונו"...(ספרן של צדיקים עמ' קכא).
לא מצאתי בספר ספרן של צדיקים את הסיפור הזה אפשר לקבל מקור או לינק??
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 10/03/2013 17:41:58
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2013 17:41 |
|
| |
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 10/03/2013 17:42:07
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2013 19:25 |
|
| |
איש_חשוב,
לא האמנתי עליך שאתה כזה תמים.
האם באמת חשבת שהפרחח השאבבניק הזה 'באבא_זוטא' מצטט מאיזה ספר?
תוקן על ידי סיסמתי ב- 10/03/2013 19:25:09
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2013 19:45 |
|
| |
| סיסמתי כתב: |  | איש_חשוב,
האם באמת חשבת שהפרחח השאבבניק הזה 'באבא_זוטא' מצטט מאיזה ספר? |
|
יסכר פי דוברי שקר הדוברים על צדיק עתק!
אני הק' קורא בזאת לכל מוקירי וידידי באתרא קדישא הדין אשר מזה שנים נהנים ושמחים בסיפורים הנפלאים שאני מביא מהסה"ק ציצים ופרחים בחקל תפוחין קדישין, להביע קול מחאה וזעקה על הניק הנאלח הנ"ל אשר מאשים אותי בהפצת שקרים וכזבים ח"ו היל"ת.
אני מזמין את כולם כעת להיכנס ל"ספרן של צדיקים" המופיע ב"אוצר החכמה" (במהדורה החינמית) בעמ' 23 מערכת יב אות י"ב ולהיווכח שהסיפור שהבאתי (בקיצור) נכון.
והוא רחום יכפר ולא ישחית
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2013 19:48 |
|
| |
| סיסמתי כתב: |  | איש_חשוב,
האם באמת חשבת שהפרחח השאבבניק הזה 'באבא_זוטא' מצטט מאיזה ספר?
|
|
ישנו כזה ספר וזה עולה עשרים דולר להזמינו און ליין השאלה היא, אם תיווכח שאכן הציטוטים המבהילים האלה כן מופיעים שם. (אין לי מושג ) האם אז תמשיך לטעון שזה זיוף של ה"משכילים" או שתדבוק בזה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2013 20:26 |
|
| |
| באבא_זוטא כתב: |  | יסכר פי דוברי שקר הדוברים על צדיק עתק!
אני הק' קורא בזאת לכל מוקירי וידידי באתרא קדישא הדין אשר מזה שנים נהנים ושמחים בסיפורים הנפלאים שאני מביא מהסה"ק ציצים ופרחים בחקל תפוחין קדישין, להביע קול מחאה וזעקה על הניק הנאלח הנ"ל אשר מאשים אותי בהפצת שקרים וכזבים ח"ו היל"ת.
אני מזמין את כולם כעת להיכנס ל"ספרן של צדיקים" המופיע ב"אוצר החכמה" (במהדורה החינמית) בעמ' 23 מערכת יב אות י"ב ולהיווכח שהסיפור שהבאתי (בקיצור) נכון.
והוא רחום יכפר ולא ישחית
|
|
צ"ל אות ב'
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2013 20:29 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2013 22:47 |
|
| |
זה שהסיפור מופיע בספר, לא אומר שהוא נכון גם אני יכול לכתוב סיפורים מעין אלו על הרב אמסלם, האהוב והנערץ על באבא זוטא, וגם להדפיס את זה על ספר אפשר לחשוב שבאבא זוטא מאמין לכל סיפורי המופת המופיעים בספר הנ"ל רק סיפור אחד הוא קיבל כנכון...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2013 09:27 |
|
| |
אינני חסיד נלהב מה"קדושה " שאפפו את אותם חסידים לוהטים ..... אבל בואו נחשוב שאיזה אדון חשוב היה מגיע למקום שהיו רוצים שלא יתלכלכו חו בגדיו כגון ביבי או אחר הקרוי חשוב האם גם אז הניקוי היה נראה בעיניכים מטופש ? או אם היו מביאים כמה תיאלנדים שינקו את הדרך ויסדרו גם אז זה היה נראה מטופש ?לכותראו מה עושים בימי הזיכרון אצל אחינו החולנים ........אלא מאי בגלל שזה לא מראה מוכר במחזותינו שאדם הלבוש בגדי שיראין עושה מעשים שכאלו לתפוס מקל אבותיו הקרוי מטאטא בידיו אז לכן זה הופך בעיניכם ללעג וקלס .....נו אז אפשר להמשיך ....
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2013 16:39 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | זה שהסיפור מופיע בספר, לא אומר שהוא נכון
גם אני יכול לכתוב סיפורים מעין אלו על הרב אמסלם, האהוב והנערץ על באבא זוטא, וגם להדפיס את זה על ספר
אפשר לחשוב שבאבא זוטא מאמין לכל סיפורי המופת המופיעים בספר הנ"ל
רק סיפור אחד הוא קיבל כנכון... |
|
ככלב השב על קיאו...
לאחר שהנסיון הנואל שלך לרמוז כי אני ממציא ממוחי הקודח סיפורי צדיקים ("לא מצאת את הסיפור"...) לא עלה יפה, כעת אתה ממשיך לפעור את פיך ולהטיל מום בקדשים כביכול הסה"ק "ספרן של צדיקים" מלא בסיפורי הבאי ח"ו ה"י אוי לאוזנים שכך שומעות!
תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 11/03/2013 16:42:17
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2013 16:50 |
|
| |
מעניין, רק אני, שעשר ידות לי בספרי חסידות, לא עברתי ולא קראתי את ה"ספה"ק" "ספרן של צדיקים"...
באבא, אם אתה רוצה להמשיך לפלוט ולהקיא, תמשיך ותביא לנו עוד ספרים שכאלו, אם ברצונך לדעת האמת, אז דע לך שאף ישיבה או כולל חסידי לא קובעים את סדרי הלימוד שלהם בספרים שכאלו ודומיהם (ואכן יש הרבה ספרים שכאלו, אך צריך לברור את המוץ מהתבן). לא זו חסידות ולא בטיח. חסידות הרבה גוונים יש לה, גם גוון שחור. כל אחד בוחר לו את הגוון שהוא מחפש...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2013 21:32 |
|
| |
"לאכול את המצה ולדמיין את בבואת צורת רבינו"
סימני שבתאות? ב'הגדה של פסח' שחולקה לילדי חסידות ויז'ניץ, נכתב כי "בבוא הילד לאכול מצה - עליו לשרטט ולדמיין את בבואת צורתו הקדושה של רבינו"
http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=52942
ובסוד קדושים מי יעמוד
נ.ב
בגלל הקפידא של החסידים השוטים הלך לי הסרגל של התגובות, והוא רחום יכפר ולא ישחית...
תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 07/04/2013 21:49:34
|
|
|
|
|