בית פורומים בחדרי חרדים

חסידים שוטים כיצד?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/9/2013 13:11 לינק ישיר 

הפעם היית צריך לכתוב "ובסוד קדשה מי יעמוד".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2013 13:29 לינק ישיר 
משתטחת על קברי צדיקים!

הוכן ע"י מייצר הקוד של הניו_יורקר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2013 13:51 לינק ישיר 

לאמאמין כתב:
הפעם היית צריך לכתוב "ובסוד קדשה מי יעמוד".

אבל בל נשכח שבזכות "הקדשה העולמית" המשווקת את תורת הקאבאלה (עבודה זרה בשיתוף כידוע ליודעי ח"ן), ואת הקאבאליסטים ומשתטחי המצבות לדורותיהם,  אנשים רבים קלטו פתאום את השקר הגדול ומבינים לאט לאט שהקאבאלה אינה קשורה כלל לקדושה וק"ו שאינה קשורה כלל ליהדות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2013 15:46 לינק ישיר 

ובסוד קדושים מי יעמוד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2013 15:51 לינק ישיר 

ובהקשר לסרטון זה ודאי נכתבה הבדיחה של דרויאנוב
שאל מתנגד לחסיד:

מה עניינם של שיריים, שאתם חוטפים מעל שולחנו של הרבי?

הסביר לו החסיד:

שיריים של צדיקים מבטלים דינים.

נענה המתנגד ואמר:

יפה אמרת.  שיריים של צדיקים מבטלים דינים, ולפיכך אין עליהם לא דין מים ראשונים ומים אחרונים, ולא דין ברכה ראשונה וברכה אחרונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2013 20:35 לינק ישיר 

אשרי עין ראתה כל אלה!

קישור לוידאו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2013 20:41 לינק ישיר 

מקנא? קוש די וואנע!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2013 18:24 לינק ישיר 

האתר "כיכר השבת" מדווח מקבלת הפנים למרן בגן עדן

תחת הכותרת "עדות מגן עדן: הרב יצחק כדורי לא הגיע לקבל את פניו של הרב עובדיה יוסף", מצטט "כיכר השבת" את הרב דוד כדורי שסיפר על קבלת הפנים לרב עובדיה יוסף בגן עדן

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000884712#fromelement=hp_daily_news

ובסוד קדושים מי יעמוד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2013 17:41 לינק ישיר 

חדש בויז'ניץ: שבירת צלחות - רק בשלישי בלילה

http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=60848

ובסוד קדושים מי יעמוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/12/2013 20:18 לינק ישיר 

שלום לכולם ממצפה משיח - יצהר.  

יש קצת בטריה לפני שתגמר ונשאר שוב ללא תקשורת. לעולם לא אוכל לתאר לכם את מה שעברנו, את זה אפשר רק לחוות פיזית בשטח, אבל מה שאוכל אספר ומקווה שתצליחו לדמיין בדמיונכם את הדברים.  

ברור איפה, שאם זה היה מתרחש בתקופה אחרת זה היה חולף כלא היה, אך בתקופה שבא חיים בטכנולוגיה ונוחות מקסימלית, זה מטורף והזוי. לא אכביר במילים אבל את הסיפור הזה אתם חייבים לדעת...  

זה התחיל ביום רביעי, כבר אז חשבנו שנאלץ ביום חמישי לשחרר את בחורי הישיבה במצפה יצהר הביתה. הסערה בערב התגברה והרוחות הגיעו למעלה מ150 קמ"ש, למזלנו את הסופות אנחנו חיים והמבנים בנויים היטב וחזקים ומה שצריך לעוף עף כבר שנה שעברה. קירות מבנה הישיבה רעדו וחשבו להישבר, הבחורים ישבו בבית המדרש והמשיכו בלימודם לעשות נחת לרבי מה"מ שליט"א.  

יום חמישי בבוקר התעוררנו כשכבר הנוף מתחיל להיות שלגי, מיד הזדרזנו להוציא את בחורי הישיבה החוצה עוד לפני שהצירים יחסמו. 19:00 בערב, סערה חזקה בחוץ ושלג רב מתחיל להצטבר. הפסקת חשמל...  

...

הייתי ממש על סף משבר בלראות את משפחתי במצב זה.  

מסיימים את הארוחה מוקדם, את השעה לא ידעתי, ניסנו להתחמם תחת השמיכות בחדר אחד, בהבנה שאולי יהיה פתרון לחשמל בלילה. לאחר כמה שעות הקור בבית היה עז ביותר, יוסף הקטן בכה ולא יכל לחמם את עצמו, ניסינו אני ואישתי לחממו. ביתי הקטנה שכבה במיטתה מתוך הבנה שתצטרך לשרוד כך בחושך ללא חימום.  

תקשורת כבר לא היתה, נגמרו כל הבטריות במכשירים, מכשיר הקשר הצבאי לא קלט שום חמ"ל. הבנתי שזה מצב הישרדות, נזכרתי במצבים שחוויתי בעבר ולקחתי אחריות, חסיתי את החלונות בשמיכות ובדים, שמתי את הילדים יחד ונשארתי ער כל שעות הלילה, משגיח על הילדים במידת האפשר.  

כותב לרבי בוכה ומתפלל. והרבי כותב לי מכתב שלם על זכות הקמת המוסדות של רבותינו נשיאנו, לדברי הרבי בסיום - "אם חשבת שאני לא חושב עליך, תדע שאני חושב מאד ומחזק את צעדיך".  

...
המשפחה חולצה, נשארתי עם עוד גבר נוסף במקום, הערב ירד חושך, קור עז, אבל יודע אני שבוודאי אשרוד את זה, שרדנו דברים קשים מזה בהקמת המקום ועוד נוכל לכך. יום שני עוד רצנו אחרי ערבים שעלו פה ושם, שניסו כנראה לגנוב או לשרוף את הבתים. בשעות הערב התחברנו לגנרטור שהגיע מחברת חשמל, היינו האחרונים שחוברו לחשמל בגלל המרחק הרב.  

עכשיו אני יושב וכותב את הדברים וחושב על כך... למה אני מתבכיין, הרי אנחנו מקבלים כוחות להצליח בכל המהלך הזה וברור לי שרק הרבי מה"מ שליט"א מסוגל לתת כוחות כאלה ולולא הייתי מבין זאת,  הייתי קורס ועוזב הכל מאחור.   חשבתי והחלטתי שדווקא הרבי רוצה שאפרסם את הדברים על מנת שידעו כולם, שידעו כל עם ישראל שנמצאים בכל מקום, שידעו אנ"ש שיח', שאנו לא סתם פה לא סתם נשלחנו לפה לפני כ22 שנה, לא סתם הקמנו ישיבת תומכי תמימים, העקשנות במקום הזה מעכבת את הרוצחים הרבים שמחכים על פתחנו כדי לחסל את העם היהודי ובדיוק במקום הזה ובכלל ביצהר וגב ההר יושבים יהודים שחיים חיים לא פשוטים וסובלים מרדיפות מכל צד ואת החושך הזה נגרש רק באור ואור ע"י הפצת מעינות החסידות ואור הגאולה.  

לא איתני הטבע, ולהבדיל, לא רוצחים שפלים - יגרמו לנו לסגת. נמשיך להדליק את האור ודווקא במקום הזה, בנחלת יוסף הצדיק שאותו לא נפקיר יותר.  

אני קורא לחסדי חב"ד בכל רחבי תבל, דעו לכם, אינכם יודעים עד כמה הרבי נמצא בכל המהלך הזה, עוד לפני שתחשבו ותנסו לבטל, תבאו ותראו בעינכם ותראו את עד כמה הרבי משגיח את צעדי שלוחיו.  

עוד לפני שאסיים לכתוב את דברי, נלך יחד לגאולה האמתית והשלימה.  

שלכם, איציק סנדרוי  

ישיבת תות"ל מצפה יצהר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2013 20:05 לינק ישיר 

רבים שואלים מה מטרת הנסיעה? מה רוצים להשיג בה? מה ייחשב להצלחה? שאלות לגיטימיות. דומה הדבר, שבראש ובראשונה, יש לצאת מתוך נקודת הנחה כי מעבר להסברים לוגיים, יש כאן משהו שמיימי. הם רואים את מה שאנחנו לא רואים. הם מבינים דברים שאנו לא מבינים. הם עושים דברים שאנו לא עושים.

יש כאן פעולה נשגבת שאנו לא אמורים להבינה עד תום. אנו אמורים להאמין בה כפי שאנו מאמינים בברכותיהם ובעצותיהם כל אימת שאנו מבקשים את ברכתם ועידודם בשעת מצוקה אישית. האמונה שלנו היא חלק מהצלחת המסע הזה כפי שהיא החלק העיקרי בקבלת השפע בכל ברכה שאנו מבקשים ומקבלים.

http://www.bhol.co.il/article.aspx?id=62985

ובסוד קדושים מי יעמוד!

נ.ב.

אתמול פתחתי אשכול בנושא שכותרתו: "פעולה שמיימית נגד הגיוס"  ולפתע  הוא נעלם  ב"פעולה שמיימית"...

http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=3035534&whichpage=1

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 29/12/2013 20:38:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2013 20:15 לינק ישיר 

ואתה עצמך אינך חושש שאי פעם תיעלם ב'פעולה שמיימית', ותצטרך למסור דו"ח למישהו?... ובסוד קדושים מי יעמוד !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2013 20:32 לינק ישיר 

מודאני

למה תקצוף?

שים לב שאני מקפיד להביא ציטוטים המשמחין לבב אנוש בלי שום פרשנות משלי, וכב' זכה  להסתופף תדיר בפורום "בחצרות חסידים" ורגיל בפעולות שמיימיות כמעשים שבכל יום, אבל שאר אינשי שלא זוכין  לטעום מהאותות והמופתים מה יהא עליהם?

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 29/12/2013 20:33:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2014 17:30 לינק ישיר 

האדמו"ר מויז'ניץ בעד הרכבת משקפי פלסטיק

האדמו"ר מויז'ניץ ממשיך לשמור על הסגירות המוחלטת בחצרו: בשיחה עם אברכי החסידות ביקש להמשיך להתלבש בצורה מיושנת ו"להרכיב משקפי פלסטיק" • עוד דיבר נגד גברים העונדים שעון יד ואמר כי מי שנוהג כך "נראה כמו אשה, שילבש גם עגילים" • לאחר המשא, קבוצת אברכים מיהרו להחליף למשקפי פלסטיק. כיצד הגיב האדמו"ר?

http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=63216

ובסוד קדושים מי יעמוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2014 23:22 לינק ישיר 

מה זה הדבר הזה???

תוקן על ידי נכבדות ב- 09/01/2014 23:27:37

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חסידים שוטים כיצד?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 21 22 23 לדף הבא סך הכל 23 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.